EXCLUSIV | Cât de gravă e accidentarea lui Chiricheş. Un reputat medic a dat verdictul şi anunţă că fundaşul va ajunge "la cuţit": "Aşa a păţit şi Chivu"

13 sep 2017 2353 afişări Comentează şi tu Nationala
EXCLUSIV | Cât de gravă e accidentarea lui Chiricheş. Un reputat medic a dat verdictul şi anunţă că fundaşul va ajunge "la cuţit": "Aşa a păţit şi Chivu"

Fostul doctor al naţionalei, Pompiliu Popescu, a declarat că accidentarea la umăr suferită de Vlad Chiricheş este mult mai gravă decât pare, problema sa fiind asemănată cu accidentarea suferită de Cristian Chivu .

Căpitanul naţionalei României a suferit o luxaţie la umărul stâng în partida câştigată de Napoli împotriva echipei Bologna, scor 3-0. Potrivit ediţiei napolitane a cotidianului La Republica, problema la umăr persistă: recidiva suferită duminică nu trebuie subevaluată şi nu e exclusă o intervenţie chirugicală pentru a rezolva definitiv problema.

Gravitatea problemei a fost confirmată şi de Pompiliu Popescu, cel care a recunoscut că accidentarea este asemănătoare cu cea a fostului căpitan al României, Cristain Chivu: "El avea o problemă de dinainte cu umărul, are o slăbiciune la ligamente. Într-un final, această luxaţie va trebui rezolvată chirurgical, pentru că acolo sunt nişte ligamente foarte întinse şi care tot generează recidivele astea. Aşa cum a fost şi la Chivu, aşa a păţit şi el. Sunt nişte situaţii unde mai faci ceva ca să poţi trece, dar tot la problema chirurgicală ajungi, pentru că asta e situaţia", a declarat Pompiliu Popescu la ProSport Live.  

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.