Miriuţă ajunge, în cele din urmă, la Dinamo! "I-am acceptat demisia. Trecerea se va face cât de repede". Concordia caută antrenor

19 sep 2017 9402 afişări Fotbal Intern
Miriuţă ajunge, în cele din urmă, la Dinamo! "I-am acceptat demisia. Trecerea se va face cât de repede". Concordia caută antrenor

UPDATE Cristian Tănase, preşedintele Concordiei Chiajna, a anunţat că demisia lui Miriuţă a fost acceptată, iar antrenorul va ajunge la Dinamo.

"I-am acceptat demisia lui Miriuţă, am găsit soluţia cea mai elegantă, pentru că îl respectăm ca antrenor şi ca om. Trecerea se va face cât de repede se poate conform legii şi nimeni nu poate fi acuzat de rea voinţă. Asta este acum situaţia, căutăm soluţii şi vom merge mai departe. Nu pot da nume acum, luăm în considerare şi români, şi străini.

Din ce ştiu, s-ar putea ca eu şi Miriuţă să stăm pe alte bănci la meciul de mâine"
, a spus Cristi Tănase, preşedintele Chiajnei, la Pro X.


Pasul făcut de Cosmin Contra spre echipa naţională a României provoacă mişcări de trupe şi la alte echipe din Liga 1. "Câinii" aveau două variante după ce au rămas fără antrenor: Vasile Miriuţă şi Claudiu Niculescu. Negoiţă l-a ales pe fostul antrenor al CFR-ului, care a fost nevoit să-şi dea demisia de la Concordia Chiajna pentru a putea ajunge în "Ştefan cel Mare".

Chiar dacă luni dimineaţă primarul Mircea Minea îl asigurase că poate pleca fără probleme, la întâlnirea de după-amiază nu s-a mai prezentat. Iar preşedintele Cristian Tănase nu vrea să-i semneze actele! În aceste condiţii, Miriuţă şi-a dat demisia, conform Sport.ro.

Miriuţă a ajuns în biroul primarului din Chiajna, luni, pentru a-i cere permisiunea de a pleca la Dinamo. "Du-te, Vasile! Ştiu că este visul tău să ajungi la Dinamo. Nouă nu nu pică bine, dar du-te!", i-ar fi spus Minea. Apoi, Miriuţă s-a dus la biroul lui Ionuţ Negoiţă, cu care s-a înţeles pentru un salariu de 10.000 de euro pe lună. Aproape dublu faţă de cât avea antrenorul la Concordia. Numai că întors la birourile clubului ilfovean, lui Miriuţă i s-a transmis că nu i se va da drumul de la echipă, mai ales că urmează tocmai meciul cu Dinamo (miercuri, ora 20:30).

Miriuţă a solicitat o nouă întrevedere cu Minea, stabilită pentru ora 15:30, însă primarul nu s-a prezentat.

În această dimineaţă, Vasile Miriuţă va merge la sediul Concordiei pentru a-şi înregistra demisia, apoi şi la Tribunalul Ilfov dacă avocatul său va considera că este necesar. Apropiaţii lui Dinamo cred că toată această nebunie ar fi creată deliberat de "aripa Nicolae Badea", una cu influenţe puternice la Chiajna, pentru a-l şicana pe Ionuţ Negoiţă, patronul "câinilor", de la care are de recuperat peste două milioane de euro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.