ŞOC ÎN BĂNIE! Piţi, dat afară de la Craiova! FOTO A sosit în cantonament, dar NU A FOST LĂSAT SĂ INTRE! Sute de fani s-au adunat în faţa clubului Vezi toate detaliile!

12 ian 2011 147 afişări Liga 1
ŞOC ÎN BĂNIE! Piţi, dat afară de la Craiova! FOTO A sosit în cantonament, dar NU A FOST LĂSAT SĂ INTRE! Sute de fani s-au adunat în faţa clubului Vezi toate detaliile! ŞOC ÎN BĂNIE! Piţi, dat afară de la Craiova! FOTO A sosit în cantonament, dar NU A FOST LĂSAT SĂ INTRE! Câteva sute de fani s-au adunat în faţa clubului 62 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/7882720/146/gz9k5595.jpg

UPDATE 18:00:Conferinţă de presă Victor Piţurcă. VEZI mai jostot ce a declarat:

Acuze grave: "Mititelu vrea să măescrocheze şi de banii mei!" Piţi a dezvăluit cum a fost convins săvină la Ştiinţa

Piţurcă rupe tăcerea: "CFR a vrut 4jucători de la Craiova! Când a auzit, Mititelu s-a schimbat lafaţă! Iliev şi Gargorov pleacă!"

"Mititelu i-a ameninţat pe jucători că îidistruge dacă vin la reunire!" Istoria rupturii dintre Piţurcă şiCraiova


UPDATE13:20 Piţurcă se află în aceste momente la unrestaurant din Craiova, unde urmează să se întâlnească cusuporterii.

Victor Piţurcă le-a spus suporterilor, la întâlnirea avutămiercuri, că întregul staf tehnic şi-a depus memorii la FRF,deoarece nu şi-au primit banii, conform unor surse din cadrulfanilor olteni.

Piţurcă le-a explicat fanilor problemele care sunt la club şifaptul că există datorii foarte mari. Managerul UniversităţiiCraiova s-a arătat deranjat de faptul că finanţatorul AdrianMititelu nu s-a ţinut de cuvânt şi mai mult a ieşit în presă şi afăcut scandal în această pauză de iarnă.

Piţurcă le-ar mai fi spus suporterilor că ar fi pregătitUniversitatea Craiova şi în Liga a III-a, dar nu cu Mititelu laconducere.


UPDATE12.20 Victor Piţurcă a plecat acasă, însă este deaşteptat să sosească la sediul clubului. Între timp, câteva sute defani s-au adunat în faţa clublui pentru a protesta împotrivamăsurilor luate de Adrian Mititelu


UPDATE11.45 Situaţie penibilă la poarta cantonamentului.Victor Piţurcă s-a prezentat la baza de atrenament împreună cuEugen Neagoe, dar nu a fost lăsat de portar să intre: "Suntinterzis la mine acasa", au fost vorbele fostuluiselecţioner. Suporterii prezenţi la stadion au promis însă căAdrian Mititelu va avea viaţă grea.


UPDATE11:40 La baza de antrenament au mai sosit DorelStoica, Hotoboc, Găman şi Dilevski. Din câte se pare, doar câţivajucători au fost anunţaţi că reunirea a fost amânată pentru ziua devineri. "Pe noi nu ne-a anunţat nimeni, eu m-a prezentat laantrenamente după programul echipei", a mărturisit DorelStoica, completat de Alex Piţurcă: "Sunt jucătorulCraiovei, m-am prezentat la reunire"

Pe de altă parte, Bărboianu susţine că a fost înştiinţat deconducere prin SMS: "Sunt debusolat de situaţie! Am primitun SMS din partea conducerii să nu vin astăzi", a spusBărboianu pentru sport.ro


UPDATE11:15 Staff-ul lui Victor Piţurcă a fost interzisîn cantonament. Marius Dima, unul dintre colaboratorii lui Piţi,s-a prezentat la cantonament, însă nu a fost lăsat să intre.Masorul s-a urcat în maşină şi a făcut cale întoarsă. Între timp auajuns la baza de pregătire Alex Piţurcă şi tânărul Crăciun, iar înjurul orei 12.00 un grup de suporteri şi-a anunţat prezenţa lacantonament.


UPDATE10:55 Deşi în comunicatul emis de club scrie căreunirea lotului este amânată pentru ziua de vineri, jucătorii auînceput să se prezinte la baza de antrenament. Primul care a sositeste Răzvan Stanca, fotbalist adus chiar de Victor Piţurcă. Încantonament mai este prezent şi Ovidiu Stoianof. VictorPiţiurcă va susţine o conferinţă de presă la ora 18.00


UPDATE10:40 Mai multe maşini ale Jandarmeriei patruleazăîn zona cantonamentului Ştiinţei. Oamenii legii se tem căsuspendarea lui Piţurcă ar putea genera conflicte cu fanii, datăfiind popularitate de care fostul selecţioner se bucură în rândulsuporterilor. De altfel, Victor Piţurcă va avea o întâlnire înjurul orei 16.00 cu reprezentanţii galeriilor.


UPDATE: În ciudapoziţiei clubului faţă de staff-ul tehnic, antrenorii susţin că sevor prezenta astăzi la reunire. Însă va fi doar o formalitate,jucătorii fiind anunţaţi că reunirea a fost amânată pentruvineri.

"Merg la reunirea de astăzi, jucătorii au fost anuntaţisă nu vina astăzi, ci să vina vineri!", a spus Neagoepentru www.sport.ro


Victor Piţurcă a fost dat afară de la Universitatea Craiova. Pesite-ul clubului a fost postat în această dimineaţă un comunicatprin care se anunţă că într-o şedinţă a Consiliului deAdministraţie al clubului, întrunit de urgenţă marţi noapte,Piţurcă şi tot staff-ul său au fost suspendaţi din funcţie pe operioadă nedeterminată.

Singurul dintre cei cu care Victor Piţurcă a sosit în Bănie şi afost păstrat la club este directorul executiv Ovidiu Costeşin. Deasemenea, reunirea echipei, programată pentru astăzi a fost amânatăpână vineri.

Tot în comunicat se mai precizează că până duminică, laUniversitatea va fi numit un nou staff tehnic interimar.

Iată comunicatul emis de Universitatea Craiova:

"Întrunit de urgenţă marţi seara, 11 ianuarie 2011,Consiliul de Administraţie al SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA a hotărâturmătoarele:

1.- suspendarea contractului de muncă, pe o perioadănedeterminată, al domnului PITURCA VICTOR;

- suspendarea contractului de muncă, pe o perioadănedeterminată, al domnului NEAGOE EUGEN;

- suspendarea contractelor de muncă, pe o perioadănedeterminată, ale domnilor BOLDICI GABRIEL, CRISTESCU SILVIAN,TUDOR MARTIN, DIMA MARIUS, MARIN FLORIN ;

2. Amânarea reunirii lotului de jucători al FCUNIVERSITATEA CRAIOVA pentru ziua de vineri, 14 ianuarie2011.

3.Până duminică, 16 ianuarie 2011, va fi numit un stafftehnic interimar."

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.