"Mititelu i-a ameninţat pe jucători că îi distruge dacă vin la reunire!" Istoria rupturii dintre Piţurcă şi Craiova

12 ian 2011 23 afişări Liga 1
"Mititelu i-a ameninţat pe jucători că îi distruge dacă vin la reunire!" Istoria rupturii dintre Piţurcă şi Craiova "Mititelu i-a ameninţat pe jucători că îi distruge dacă vin la reunire!" Istoria rupturii dintre Piţurcă şi Craiova

Piţurcă a fost suspendat de Mititelu, iar haosul e la el acasăla Craiova. Fostul selecţioner îl acuză pe patron pentru gravelenereguli financiare de la echipă şi spune că Mititelu a vrut să îlescrocheze! "Nu mă mir de ce toată lumea fuge de Mititelu, de cenimeni nu vrea să aibă de-a face cu el"

"Nu amştiut cu cine am de-a face"

"Mititelu a pus şoferii clubului să dea declaraţii că s-a jucat nuştiu ce pe la Cluj. Aveam contract ca această echipă să fie condusăde mine timp de trei ani de zile! Eu ştiu cu cine am de-a face. Amfost suspendat! Nici nu are bunul simţ să îmi spună ca am fost datafară. Dacă vrem să fim şmecheri, să fim şmecheri. Mă cerceteazăpentru abateri disciplinare"
, a declarat Piţurcă laconferinţa de presă de azi.

"I-aameninţat pe jucători că îi distruge dacă vin lareunire"

"L-a sunat pe Costeşin să-i spună că vrea să-mi dea banii, în locsă vorbească direct cu mine. A început să bocească prin mass media.Puteam să încheiem prin cale amiabilă. Pentru că nu avea bani, aînceput să facă circ prin presă. I-a sunat pe jucători să nu seprezinte la reunire. I-a ameninţat că îi distruge dacă vin! Păi aşaface un conducător? Fanii mi-au spus să nu plec de aici. Mi-au spuscă vrea să mă păcălească pentru că nu are bani. Acum am înţeles dece nu vrea nimeni să aibă de-a face cu Mititelu"
, a maispus Piţurcă.

"Nu este adevărat că Mititelu a investit 30-40 demilioane"


"Toţi cu care am discutat să ajute echipa nu au vrut să sebage. Până şi cei pe care i-am convins mă sunau, de fiecare datăcând apărea Mititelu la televior, să-mi spună că s-au răzgândit. Sănu spunem că am investit 30-40 de milioane, că nu este adevărat. Aieşit la televizor că vreau să-i fur echipa. Dacă aveam de gând săfac asta, mă duceam, vorbeam faţă în faţă cu el şi îi spuneam căvreau să investesc, dar nu ma interesează. Eu am venit aici sămuncesc, să ajut Craiova să redevină ce a fost. Aş fi reuşit să facasta dacă Mititelu avea caracter.

Mi-a trimis mesaj "În condiţiile astea nu mai putem sălucrăm". M-a sunat după aia şi mi-a spus că vrea să vorbim. I-amspus să se urce în maşină şi să vină la Bucureşti. I-am trimishârtie prin care îl înşitinţam să bage banii la echipa şi s-asupărat. De cinci luni de zile staff-ul nu şi-a primit banii! Le-ammai dat eu bani colaboratorilor mei", a mai declaratPiţurcă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.