Ei sunt cei 4 jucători de la Craiova ofertaţi de CFR! VEZI cum au reacţionat Piţurcă şi Mititelu şi de ce nu au fost vânduţi!

12 ian 2011 108 afişări Liga 1
Ei sunt cei 4 jucători de la Craiova ofertaţi de CFR! VEZI cum au reacţionat Piţurcă şi Mititelu şi de ce nu au fost vânduţi! Piţi, dezvăluiri incendiare: "CFR a vrut 4 jucători de la Craiova! Când a auzit, Mititelu s-a schimbat la faţă!"

Victor Piţurcă a dezvăluit problemele grave cu care se confruntăUniversitatea Craiova în acest moment. Tehnicianul subliniazădificultăţile pe care le-a întâmpinat de când a venit la Ştiinţa şispune că Adrian Mititelu este de vină pentru haosul care domneşteîn Bănie.

"Datoriile au fost imense. Probabil, asta a fost primamare problemă şi probabil de aici a început conflictul între el şiCristescu. Pe plan sportiv, am reuşist să aduc echipa la un anumitnivel. Din păcate, am pierdut nişte meciuri pe teren propriu, darşi din cauză că avem un lot mai puţin valoros. Eu nu pot să facminuni în trei luni şi nici nu am avut noroc. Dacă aveam şansă erampe locul 5 acum, dar nu se schimba nimic. Mititelu tot acelaşicaracter avea.

Am vorbit cu Mititelu să facă rost de bani pentru că se seterminaseră. I-am spus să bage banii pe care trebuia să îi bagesemnând, dar acum spune că nu are nici o obligaţie financiară. Dacăel crede asta inseamnă că nu mai e patron? În contractul meu estipulat că trebuie să plătească datoriile către stat până înmartie. Mai grav e că Lopes, Wobay, Dilevski nu mai au drept demuncă pentru că Mititelu nu şi-a plătit datoriile cătrestat.

Avea datorii şi către Iliev şiGargarov, 150.000 de euro. Aceşti doi jucători vor pleca. Amdiscutat cu ei înainte de vacanţă şi mi-au spus că au încredere înmine, dar că ar vrea să depună memoriu în caz că plec eu. Eisimţeau că o să se întâmple. Chiar dacă îşi primeau banii, ei numai voiau să stea.

Am vorbit cu un colaborator şimi-a spus că CFR ar dori patru jucători de la Craiova. Am vorbit cuMititelu şi i-am spus să intrăm în tratative şi dacă e o sumă bunărenunţăm la doi trei jucători pentru că eu am în vizor niştejucători foarte valoroşi pe care îi puteam lua pe bani puţini. Darel a spus că se mai gândeşte, se schimbase la faţă.Am aşteptat un răspuns de la el. Nu am intrat în discuţiecu nimeni de la Cluj.

"Cum să-i vând eu la CFR pe Lung,Prepeliţă, Costea şi Bărboianu? Sunt curios cum s-ar fi comportatfanii cu Piţurcă dacă i-aş fi dat pe cei 4 la CFR", a declaratAdrian Mititelu.

S-a supărat că am făcut acea masă de după meciurile cuMediaş. S-a supărat că a fost ideea lui şi că el trebuia să facăasta şi că de ce l-am sunat aşa târziu. Am auzit din terţe persoanecă a fost foarte deranjat. Într-un moment ca acela să te superi şisă nu vrei să discuţi despre soarta clubului?

După aia a început să iasă în masss media cu injurii laadresa mea şi a staff-ului meu. Ce mi-a fost dat să aud în aceastăperioadă mi se pare incredibil. Nu vorbea cu mine, dar îl chema peOvidiu Costeşin ca să îşi verse sufletul. Îşi dădea cu părereadespre tactica echipei!", a declarat Victor Piţurcă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.