Acuze grave: "Mititelu vrea să mă escrocheze şi de banii mei!" Piţi a dezvăluit cum a fost convins să vină la Ştiinţa

12 ian 2011 20 afişări Liga 1
Acuze grave: "Mititelu vrea să mă escrocheze şi de banii mei!" Piţi a dezvăluit cum a fost convins să vină la Ştiinţa Acuze grave: "Mititelu vrea să mă escrocheze şi de banii mei!" Piţi a dezvăluit cum a fost convins să vină la Ştiinţa

Victor Piţurcă a susţinut o conferinţă de presă în care a ţinutsă lămurească situaţia sa de la Universitatea Craiova.

"Momentul e extrem de neplăcut, cu ceea ce s-a întâmplatîn cursul acestei zile, când am fost opriţi de bodyguarzi să intrămsă ne facem treaba, aşa cum e normal. O surpriză mare pentru mineşi un moment extrem de neplăcut care duce mult înapoi fotbalulromânesc şi culorile alb-albastre care sunt târâte într-un asemeneascandal", a declarat Piţurcă.

"7-8 luni de zile am fost sunat zilnic de Mititelu săfacem treabă. Răspunsul meu a fost de cele mai multe ori 'nu'pentru că Mititelu nu dispunea de sitaţia financiară pe care odoream. După ce am fost la Steaua, m-a bombardat iar cu telefoaneşi mesaje şi m-a convins să vin la Craiova. Am venit la Craiova nupentru Adrian Mititelu, cu toate că şi pentru el am făcut asta. Mis-a părut o persoană disperată, care ar fi făcut totul să vin laCraiova. Când discuţi cu el, Mititelu îţi dă senzaţia că vrea săfacă bine. Eu m-am înşelat şi nu prea mă înşel la oameni. Am venitpentru Craiova, pentru fani şi am fost convins că vom face treabăbună."

"Când am venit la Craiova, situaţia financiară eradezastruoasă. Erau jucători care nu-şi primiseră salariile de 6, 8,5 luni. Nici angajaţii nu îşi primiseră salariile de 10 luni.Situaţia era extrem de gravă. Şi din punct de vedere sportivCraiova era într-o situaţie gravă. Perspectivele erau sumbre. Nuştiu dacă până la sfârşitul acestui tur Craiova ar fi realizat maimult de 10 puncte. Încerc să vă spun realitatea. I-am spus că nuvin decât dacă există o sumă de bani pentru a acoperi cheluielile,pentru că nu vin la club să lucrez cu jucătorinemulţumiţi."

"Au fost banii mei, eu am rezolvat problemele cujucătorii. Că le-am dat bani, că i-am pus să semneze că renunţă şiîi primesc mai târziu. Apoi tot eu am suportat cheltuielilejucătorilor, angajaţilor, locaţiilor în care stătuse echipa.Datorii către Ciucă, Trică, Bădoi. Sunt sute de mii de euro pe carei-am băgat din buzunarul meu. Am impresia că vrea să mă escrochezeşi de banii mei, nu numai că nu respectă obligaţiile dincontract", a mai spus Piţurcă.

Consiliul deAdministraţie al Universităţii Craiova, întrunit marţi seară, adecis suspendarea pe o perioadă nedeterminată a contractului demuncă al antrenorului Victor Piţurcă.

"Întrunit de urgenţă aseară, 11 ianuarie 2011, Consiliul deAdministraţie al SC Fotbal Universitatea Craiova SA a hotărâturmătoarele:

1.- suspendarea contractului de muncă, pe o perioadănedeterminată, al domnului Piţurcă Victor; - suspendareacontractului de muncă, pe o perioadă nedeterminată, al domnuluiNeagoe Eugen; - suspendarea contractelor de muncă, pe o perioadănedeterminată, ale domnilor Boldici Gabriel, Cristescu Silvian,Tudor Martin, Dima Marius, Marin Florin;

2. Amânarea reunirii lotului de jucători al FC UniversitateaCraiova pentru ziua de vineri, 14 ianuarie 2011. 3.Până duminică,16 ianuarie 2011, va fi numit un staf tehnic interimar", se aratăîn comunicatul grupării oltene.

Miercuri, managerul general al Universităţii Craiova, VictorPiţurcă, nu a fost lăsat de jandarmi să intre în cantonamentul dela Lunca Jiului. Piţurcă a sosit la cantonamentul UniversităţiiCraiova însoţit de directorul tehnic Silvian Cristescu. Deasemenea, la cantonamentul Universităţii Craiova au fost prezenţiîn această dimineaţă aproximativ 150 de suporteri.

Apoi, Piţurcă a avut o întâlnire cu suporterii, în care le-aspus acestora că întregul staf tehnic şi-a depus memorii la FRF,deoarece nu şi-au primit banii de la club. El le-a explicat fanilorproblemele care sunt la club şi că există datorii foarte mari.Suporterii şi-au declarat susţinerea faţă de tehnician şi auanunţat că vor protesta împotriva patronului clubului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.