Negoiţă îi vinde şi lasă clubul să se descurce cu juniorii! Cei trei fotbalişti care sunt pe picior de plecare: "Oricum avem soluţii"

14 nov 2017 7180 afişări Liga 1
Negoiţă îi vinde şi lasă clubul să se descurce cu juniorii! Cei trei fotbalişti care sunt pe picior de plecare: "Oricum avem soluţii" ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

După ieşirea din insolvenţă, Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă a echipei. Ionuţ Negoiţă a anunţat că se retrage de la echipă, iar cei mai bine cotaţi fotbalişti vor părăsi echipa.

Ionuţ Negoiţă a lăsat de înţeles că trei dintre cei mai bine cotaţi fotbalişti din lot vor fi vânduţi. Steliano Filip şi Ionuţ Nedelcearu, doi dintre petrecăreţii echipei, vor fi cedaţi, în timp ce Nemec nu va rămâne în România: "Sub nicio formă nu se vrea să se vândă în masă. Filip are mulţi ani la Dinamo şi ar fi bine să facă un pas înainte, să treacă la alt nivel şi m-aş bucura pentru el. Sunt discuţii. Are deja 3 ani şi Nedelcaru la Dinamo. Avem soluţii. Probabil că unii jucători vor pleca. Nemec probabil că va pleca în iarnă şi probabil că va pleca în străinătate", a declarat Negoiţă la DigiSport.

În schimb, Dinamo se va putea baza pe tinerii clubului, cel puţin aşa suţine actualul finanţator al echipei: "Oricum, avem soluţii: Ciobotariu, care joacă meci de meci la Târgovişte şi care e acelaşi post cu Nedelcearu. Mai avem vreo 6 jucători în Liga 2. Sunt o serie de jucători tineri care pot face pasul. Anul trecut, la juniori, am câştigat 6 sau 7 trofee din 10 posibile. Deci avem de unde să asigurăm viitorul lui Dinamo"

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.