LIVE BLOG – optimi Cupa României, ziua 3 | Csikszereda detonează bomba și o elimină pe Dinamo la loviturile de departajare. TOATE echipele calificate în sferturile de finală

Redactor:
Marius ANGHEL
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • FC Hermannstadt, U Craiova, Viitorul, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Astra, CFR Cluj, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc și Dunărea Călărași sunt echipele calificate în faza sferturilor de finală ale Cupei României.

În prima zi a lunii noiembrie, la Miercurea Ciuc, oraș din inima țării unde se înregistrează cele mai scăzute temperaturi pe durata anului în România, iar sportul rege e hocheiul, meciul de fotbal dintre Csikszereda și Dinamo a reușit să încingă atmosfera la primul joc din istorie organizat în nocturnă pe Municipal. Ciucanii au închiriat o instalație mobilă de iluminat pentru a nu rata șansa să găzduiască un meci din optimile Cupei contra uneia dintre cele mai titrate echipe ale fotbalului românesc, iar cei 2.000 de spectatori prezenți la stadionul au avut ce vedea. În primele 90 de minute s-au marcat patru goluri, în prelungiri altele două, iar la loviturile de departajare harghitenii lui Valentin Suciu s-au impus dramatic cu 6-5 și au produs prima mare surpriză a optimilor.

Dinamoviștii parcă au fost înghețați în prima repriză. Jucătorii lui Mircea Rednic au fost dominați de adversarii din Liga 3, care au și avut două șase bune de a înscrie. Gzorgyi (31) i-a dat emoții lui Muțiu dintr-o lovitură liberă, iar Magyari (33) s-a precipitat la faza în care a scăpat singur cu portarul și a trimis peste din doar 8 metri. În schimb, alb-roșii nu și-au creat nicio ocazie, nici măcar după ce Grozav (39) a fost introdus în locul lui Gomelt.

Start nebun de repriză secundă, cu patru goluri în 11 minute

Adrian Majzik (47) dădea start unei reprize secunde de foc odată cu golul său superb din lovitura liberă de la 20 de metri. Imediat, Szilard Magyari (52) prindea un șut fenomenal de la 25 de metri și înscria sub transversală. Era 2-0 și la Miercurea Ciuc spectatorii credeau deja în calificare. Numai că avalanșa de goluri a continuat. Dan Nistor (54) a redus din diferență cu un lat din fața careului, pentru ca tot el să readucă egalarea patru minute mai târziu (58) cu un șut pe jos, de la ora 18 metri, lângă bara din dreapta.

Jocul a continuat apoi să fie alert. Moldoveanu (66) putea să întoarcă scorul, dar mingea a lovit bara din dreapta, Grozav (67) l-a luat la țintă pe Bordas din situație de unu la unu, iar Salomao (70) a ratat în două rânduri din fața careului mic în aceeași fază. Jebari (78, 86) s-a remarcat cu incursiunile sale printre dinamoviști, însă Muțiu a intervenit în două rânduri în fața mijlocului de creație al Csikszeredei.

Belde a anulat golul lui Neicuțescu și a trimis meciul la loteria penalty-urilor

În prelungiri, prima repriză a fost din nou una fără situații de gol, însă în cea de-a doua s-a marcat de două ori. Mihai Neicuțescu (106) a profitat de gafa lui Fabio Guaru și a marcat la trei minute după ce a fost introdus pe teren. Totuși, avantajul dinamoviștilor a rezistat până în minutul 114, când Istvan Belde a marcat pentru 3-3 și a trimis meciul la loteria penalty-urilor.

10 serii de lovituri de departajare, cu Hanca și Grozav mari dezamăgiri

La loviturile de departajare, ciucanii au bătut primii și au ratat prin Eder Gonzalez. Muțiu a parat și execuția lui Veres și Dinamo avea două goluri în plus, numai că Hanca și Grozav, acesta din urmă la ultima execuție din seria celor cinci, a trimis peste transversală, și scorul a devenit egal. Au continuat alte cinci serii de execuții, în care Mitra, Olteanu, Lehel și Ciobotariu au ratat, în timp ce ambele execuții ale lui Delorge, după ce arbitrul a cerut repetarea primei execuții, au fost parate de portar. Csikszereda s-a calificat pentru prima dată în sferturi și e marea surpriză a competiției după ce au eliminat-o pe Dinamo.


 
Fără surprize, așa au decurs primele șase meciuri din faza optimilor Cupei României, ediția 2018-2019. Favoritele au câștigat și au reușit să treacă în sferturile de finală, singurele care au trăit ceva emoții fiind Viitorul, care a ajuns la lovituri de departajare cu Poli Iași, și Astra, care a avut nevoie de prelungiri pentru a o învinge pe Universitatea Cluj.

În ultimele două jocuri ale acestui tur al competiției, granzii Dinamo și FCSB intră în scenă. Echipa din „Ștefan cel Mare” nu traversează deloc o perioadă bună în acest tur de campionat, inclusiv sub conducerea lui Mircea Rednic, și e predispusă la o surpriză la Miercurea Ciuc, acolo unde, de la ora 19:00, o întâlnește pe Csikszereda. Formația din județul Harghita e favorită la promovarea din Liga 3, a făcut investiții majore în ultimii ani și se află în momentul oportun pentru a ieși în prim-plan. Cum play-off-ul devine un vis pentru al doilea sezon consecutiv, „câinii” își pun mari speranțe în competiția Cupei României, fiindcă ar putea fi singurul mod prin care să prindă jocuri europene, în situația în care va câștiga trofeul.

Dinamo va fi oaspete la un meci istoric la Miercurea Ciuc. Stadionul Municipal a fost dotat special pentru acest joc cu instalație mobilă de iluminat, astfel că partida cu Csikszereda va fi și mai dificilă pentru bucureșteni, ciucanii sperând să producă surpriza și să-și elimine adversarul din prima ligă.

Meci istoric va fi și la Călărași, acolo unde întâlnirea dintre Dunărea și FCSB va fi prima desfășurată în nocturnă pe stadionul „Ion Comșa”. Cele două formații din Liga 1 Betano pun punct optimilor cu jocul care debutează la ora 21:45.

Formația lui Dan Alexa, nou-promovată în prima ligă, s-a dovedit o surpriză placută în acest sezon, iar într-un duel cu un FCSB, care nu pune prea mult preț pe Cupa României, ar putea ieși câștigătoare. Primul meci în nocturnă pe teren propriu va rămâne în istorie, iar Dunărea e capabilă să elimine vicecampioana.

Până acum, în sferturile de finală s-au calificat FC Hermannstadt, U Craiova, Viitorul, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Astra și CFR Cluj.

Partidele din optimile de finală ale Cupei României se desfășoară într-o singură mansă, eliminatorie. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Meciurile de joi din optimile de finală:

joi, 1 noiembrie, ora 19:00
FINAL | AFK CSIKSZEREDA MIERCUREA CIUC – DINAMO   9-8 la loviturile de departajare (2-2 după 90 de minute, 1-1 în prelungiri, 6-5 la loviturile de departajare)
Stadion: Municipal (Miercurea Ciuc – Harghita);
Arbitru: Andrei Antonie (București); Asistenți: Iulian Radu (București) și Stelian Slabu (Brașov).

â–ºCsikszereda: Bordas – Majzik, Mitra, Berde, Fabio Guaru – Veres – Gyorgyi (Zs. Nagy 90+1′), Csuros (Bajko 73′), Jebari, Eder Gonzalez – Magyari (S. Lehel 104′)
Rezerve neutilizate: Somogyi – Vizi, B. Antal, Pal
Antrenor: Valentin Suciu
Eliminați: Arthur Gyorgyi 112′ (cumul de cartonașe galbene, pe al doilea l-a primit după ce a fost schimbat), Eder Gonzalez (la loviturile de departajare)

â–ºDinamo: Muțiu – Delorge, D. Ciobotariu, Katsikas, Vl. Olteanu – I. Șerban (Salomao 55′), Gomelt (Grozav 39′), D. Nistor (cpt.) – Hanca, D. Popa (R. Grigore 111′), R. Moldoveanu (Neicuțescu 103′)
Rezerve neutilizate: Eșanu – Mih. Popescu, Tîrcoveanu
Antrenor: Mircea Rednic

â–ºAu marcat de la loviturile de departajare: Soufiane Jebari, Adrian Majzik, Bajko Barna, Fabio Guaru Nascimento, Istvan Berde, Zsolt Nagy / Dan Nistor, Fereira Salomao, Georgios Katsikas, Mihai Neicuțescu, Ricardo Grigore
â–ºAu ratat de la loviturilde de departajare: Eder Gonzalez, Szilard Veres, Szilard Mitra, Lehel Solymosy / Sergiu Hanca, Gicu Grozav, Vlad Olteanu, Denis Ciobotariu
â–ºCsikszereda se impune cu 6-5 la loviturile de departajare și produce marea surpriză a optimilor Cupei României, eliminând-o pe Dinamo
â–ºKino Delorge bate acum în dreapta, Bordas iese în față și parează și de această dată. Portarul ieșise la fel în față, însă de această dată arbitrii au închis ochii și au dictat gol
â–ºDelorge bate execrabil, pe mijloc, iar Bordas parează. Ciucanii aleargă pe teren și se bucură, însă arbitrul dictează repetarea execuției, fiindcă portarul a pășit în față. Ciucanii protestează vehement, iar Eder Gonzalez vede cartonașul roșu
â–ºZsolt Nagy bate puternic în stânga și înscrie. Muțiu a sărit în partea opusă
â–ºDenis Ciobotariu șutează și el în stânga și Bordas deviază, iar mingea se duce peste transversală
â–ºLehel Solymosy trage în stânga și Muțiu respinge în lateral
â–ºVlad Olteanu bate în stânga și Bordas respinge și el în față
â–ºSzilard Mitra bate în dreapta, Muțiu respinge în față, mingea se îndrepta spre poartă și ar fi fost gol dacă Muțiu nu o degaja de pe linie
â–ºRicardo Grigore trimite cu latul, în dreapta, și înscrie. Bordas a sărit în partea opusă
â–ºIstvan Berde șutează perfect în dreapta, plasat, sus, și înscrie. Muțiu a întins brațul, dar n-a ajuns
â–ºMihai Neicuțescu șutează în forță în stânga și transformă. Bordas a sărit în partea opusă
â–ºFabio Guaru Nascimento bate pe jos, în stânga, și înscrie. Muțiu a sărit în partea opusă
â–ºGicu Grozav încearcă lobul și trimite peste transversală
â–ºBajko Barna trage cu latul în vinclu, mingea lovește transversala, cade după linie și apoi intră în poartă în spatele transversalei
â–ºGeorgios Katsikas trimite plasat, lângă bara din stânga, și înscrie și el. Bordas a sărit pe direcție, dar n-a putut respinge
â–ºAdrian Majzik bate bine, la semi-înălțime, în dreapta, și înscrie. Muțiu a sărit pe direcția balonului, dar n-a ajuns să respingă
â–ºSergiu Hanca șutează peste transversală
â–ºSzilard Veres trage slab, pe centru, iar Muțiu respinge în față
â–ºFereira Salomao trimite ușor în stânga, cu Bordas sărit în partea opusă, și punctează și el
â–ºSoufiane Jebari bate asemănător ca Nistor și înscrie
â–ºDan Nistor bate puternic în stânga și înscrie. Bordas a sărit în partea opusă
â–ºCiucanii bat primii. Eder Gonzalez bate slab și Muțiu respinge
â–ºMin 120+1 Final de prelungiri. Meciul se va decide la loviturile de departajare
â–ºMin 114 3-3 La o lovitură liberă bătută de Eder Gonzalez din dreapta careului, Salomao deviază cu capul, mingea merge la 7 metri central, acolo de unde Istvan Berde reia din cădere, prinde grupul de jucători, lângă bara din stânga lui Muțiu
â–ºMin 112 Arthur Gyorgyi protestează pe banca de rezerve, primește al doilea cartonaș galben și este eliminat
â–ºMin 111 A patra schimbare la Dinamo. Iese Daniel Popa și intră Ricardo Grigore
â–ºMin 109 Georgios Katsikas îl faultează pe Bajko pentru a opri un contraatac și primește cartonașul galben
â–ºMin 106 2-3 Contraatac Dinamo, Popa pasează pe culoar, Fabio Guaru protejează pentru ieșirea portarului, însă alunecă, iar Mihai Neicuțescu interceptează, îl fentează în centru pe Bordas și trimite apoi lângă bara din stânga
â–ºMin 105+1 Finalul primei reprize de prelungiri
â–ºMin 104 Iese Szilard Magyari și intră Lehel Solymosy
â–ºMin 103 Intră Mihai Neicuțescu și iese Robert Moldoveanu
â–ºMin 97 Moldoveanu reia cu capul din 12 metri către colțul lung, la o centrare a lui Nistor, iar Bordas respinge în lateral
â–ºMin 90 A început prima repriză de prelungiri
â–ºMin 90+3 Final de timp regulamentar. Meciul intră în prelungiri
â–ºMin 90+1 Iese Arthur Gyorgyi și intră Zsolt Nagy
â–ºMin 87 Gonzales face o piruetă între doi dinamoviști, pasează apoi în centru la Jebari, care șutează bine de la 20 de metri, iar Muțiu respinge în lateral mingea care se ducea în vinclul din stânga sa
â–ºMin 86 Jebari are o nouă acțiune frumoasă în dreapta, pasează în fața careului la Magyari, care șutează din alunecare, mingea e deviată, iar Muțiu prinde
â–ºMin 85 Szilard Magyari îl ține insistent din spate pe Popa pentru a nu scăpa pe contraatac și primește cartonașul galben
â–ºMin 81 Popa deviază cu capul pe spate după o centrare din stânga careului, Fabio Guaru ratează degajarea, mingea ajunge la Salomao, care trage din 8 metri direct pe Bordas, care respinge
â–ºMin 78 Arthur Gyorgyi îl ține și el insistent pe Dan Nistor pentru a opri un contraatac și vede cartonașul galben
â–ºMin 78 Jebari pătrunde în careu după o acțiune personală, șutează de la 13 metri lateral dreapta, iar Muțiu deviază peste transversală
â–ºMin 77 Dan Nistor îl faultează din spate pe Jebari și primește și el cartonașul galben
â–ºMin 75 Istvan Berde intră cu talpa sus, la mijlocul terenului, asupra lui Dan Nistor și primește cartonașul galben. A avut noroc că nu a fost eliminat
â–ºMin 74 Moldoveanu șutează din 8 metri puțin pe lângă bara din dreapta, dintr-o fază încurcată în careul gazdelor
â–ºMin 73 Prima schimbare la ciucani. Iese Attila Csuros și intră Barna Bajko
â–ºMin 72 Nistor șutează de la 18 metri, însă direct în brațele lui Bordas
â–ºMin 70 Salomao ratează două mari ocazii la aceeași fază. Prima dată a primit în colțul din dreapta al careului, a trimis cu latul la prima bară, iar Bordas a respins, iar ulterior a șutat pe jos, din 8 metri lateral dreapta, pe lângă bara colțului lung
â–ºMin 68 Attila Csuros primește și el cartonașul galben
â–ºMin 67 Grozav primește pe culoar, scapă singur în careu cu Bordas, vrea să trimită plasat din 8 metri lateral stânga la colțul lung, însă portarul respinge cu piciorul
â–ºMin 66 Moldoveanu trage de pe loc din afara careului, Bordas e bătut, însă mingea lovește bara din dreapta și se duce în lateral
â–ºMin 64 Magyari, singur la 6 metri, reia cu capul direct în Muțiu, care prinde în doi timpi. Gyorgyi a centrat din dreapta
â–ºMin 58 2-2 Dan Nistor primește la 18 metri ușor lateral stânga, preia și trage cu stângul pe jos, lângă bara din dreapta lui Bordas, surprins de execuție
â–ºMin 55 Rednic mută din nou. Intră Fereira Salomao și iese Ionuț Șerban
â–ºMin 54 2-1 Moldoveanu pătrunde pănă la marginea careului, întoarce înapoi la Dan Nistor, care pune latul de la 25 de metri central și înscrie spectaculos în dreapta lui Bordas, aproape de vinclu
â–ºMin 52 2-0 Szilard Magyari șutează fenomenal de la 25 de metri, sub transversală, după ce Jebari i-a pasat după o acțiune personală din stânga în centru. Mingea a șters și transversala înainte să intre în plasă
â–ºMin 49 Eder Gonzalez centrează din stânga careului, iar Katsikas respinge din fața lui Magyari, la 7 metri central. O nouă ocazie mare pentru Ciuc
â–ºMin 47 1-0 Adrian Majzik bate pe lângă zid lovitura liberă de la 20 de metri central, Muțiu e mascat de zid și sare târziu în stânga. Mingea intră în plasă pe lângă bară. Ciucanii produc surpriza
â–ºMin 46 Sergiu Hanca îl lovește cu mâna în față, pe la spate, pe Jebari, în fața propriului careu, și primește cartonașul galben
â–ºMin 46 S-a reluat meciul, fără alte schimbări de jucători
â–ºMin 45+2 Pauză. Dinamo a avut o primă repriză foarte slabă, nefiind cu nimic peste echipa de Liga 3 din Miercurea Ciuc. Mai mult, harghitenii au avut și două ocazii la poarta lui Muțiu, lucru ce nu s-a petrecut la cea apărată de Bordas
â–ºMin 45+1 Vlad Olteanu îl faultează din spate pe Gyorgyi și primește cartonașul galben
â–ºMin 45 Eder Gonzalez pătrunde în careu pe stânga, centrează în fața porții, Muțiu respinge cu un braț, Olteanu interceptează și apoi șutează în Gyorgyi, mingea ducându-se în aut de poartă
â–ºMin 39 Rednic face prima shcimbare la Dinamo. Iese Tomislav Gomelt și intră Gicu Grozav
â–ºMin 35 Csuros trage din alergare, din fața careului, pe lângă bara din dreapta
â–ºMin 33 Magyari scapă singur cu Muțiu după o deviere greșită a dinamoviștilor în propriul careu, însă atacantul Ciucului șutează peste poartă din doar 8 metri. Muțiu l-a intimidat cu ieșirea sa la întâmpinare
â–ºMin 31 Prima mare ocazie a meciului aparține ciucanilor. Gzorgyi execută direct pe poartă o lovitură liberă de la 30 de metri central, iar Muțiu reține cu ceva emoții lângă bara din dreapta sa
â–ºMin 22 Contraatac al „câinilor”, Popa avansează în dreapta și centrează aproape de pe linia de fund în fața careului mic, acolo de unde Șerban reia dezastruos, mult peste poartă
â–ºMin 18 Dinamo e ținută în propria jumătate de trei minute. Muțiu plonjează și reține fără probleme o minge centrată dintr-o lovitură liberă de pe dreapta
â–ºMin 14 Hanca deviază cu capul din fața careului mic către colțul lung, după o lovitură liberă a harghitenilor, Csuros câștigă duelul aerian și reia cu capul spre poartă, însă Muțiu prinde fără probleme
â–ºMin 13 Meci echilibrat la Miercurea Ciuc. Până acum, Dinamo n-a arătat deloc ca o echipă de Liga 1 și încă n-a pus serios în pericol poarta adversă
â–ºMin 8 Nistor bate lovitura liberă către bara a doua, acolo unde nu e niciun dinamovist, iar Eder Gonzalez deviază cu capul pe spate
â–ºMin 7 Nistor cere henț la o atingere cu mâna a balonului a lui Fabio Guaru, iar arbitrul dictează lovitura liberă în dreapta careului după o discuție cu asistentul de pe acea parte
â–ºMin 2 Popa centrează din dreapta și Bordas prinde fără probleme în careul mic
â–ºMin 1 A început penultimul meci din faza optimilor
â–ºAproximativ 2.000 de spectatori asistă la primul meci în nocturnă organizat vreodată la Miercurea Ciuc

joi, 1 noiembrie, ora 21:45
FINAL | DUNĂ‚REA CĂ‚LĂ‚RAȘI – FCSB   2-1
Stadion: Central „Ion Comșa” (Călărași);
Arbitru: Sebastian Colțescu; Asistenți: Daniel Mitruți și Dragoș Mihai Iliescu (toți din Craiova).

â–ºDunărea: C. Lungu – Gab. Simion, Dobrosavlevici, Șeroni, G. Mendy (Ispas 55′) – Bourceanu, Gligorov – H. Keyta (Sil. Pană 66′), Clemence (Val. Munteanu 79′), Kanda – Mediop
Rezerve neutilizate: Straton – S. Cucu, Val. Alexandru, Carnat
Antrenor: Dan Alexa

â–ºFCSB: Andr. Vlad – Jakolis, L. Filip, J. Morais, Mih. Roman – Nedelcu, Zlatinski (T. Moldovan 75′) – I. Stoica (Cr. Dumitru 67′), Moruțan, D. Benzar  (Bodea 87′) – Rusescu
Rezerve neutilizate: Bălgrădean – L. Ardelean, A. Arnold, D. Toma
Antrenor: Nicolae Dică
Eliminat: Raul Rusescu 90+3′ (cumul de cartonașe galbene)

AICI poți URMĂ‚RI LIVE desfășurarea meciului de la Călărași

â–ºMin 90+3 Eliminare! Raul Rusescu a primit al doilea cartonaș galben după ce și-a lovit un adversar cu piciorul în stomac. Atacantul a încercat să-și tragă piciorul, dar Sebastian Colțescu a fost foarte drastic și l-a trimis la cabine pe Rusescu
â–ºMin 82 2-1 Tudor Moldovan a plecat într-o cursă spre poarta lui Cezar Lungu, a tras puternic spre colțul lung, portarul advers a respins în lateral, unde a apărut Cristian Dumitru, iar acesta din urmă a redus din diferență. Moldovan a reușit să înșire trei adversari, după care a șutat puternic, iar Dumitru a avut o formalitate de îndeplinit, însă la vârsta sa a reușit să dea dovadă de foarte mult sânge rece
â–ºMin 80 2-0
Gazdele au dus scorul la 2-0, după ce Alin Dobrosavlevici a reluat perfect cu capul la colțul lung, din doar câțiva metri. FCSB e ca și eliminată din Cupa României. Andrei Vlad n-a mai avut nicio vină de această dată, marcajul colegilor săi fiind unul deficitar
â–ºMin 72
Cezar Lungu a respins la lovitura de cap a lui Raul Rusescu. Atacantul FCSB-ului a reluat la colțul lung după o lovitură de colț, dar Lungu a respins în lateral, de sub transversală, spre disperarea oaspeților. Dunărea rămâne în avantaj, grație golului marcat de Șeroni în debutul părții secunde
â–ºMin 70 Ocazie uriașă pentru Dunărea! Vlad a respins la șutul lui Mediop din apropiere, la capătul unui contraatac, dar balonul a fost ținut de Kanda în careul oaspeților. Același Mediop a reușit să trimită pentru a doua oarăspre poarta FCSB-ului, de această dată mingea l-a depășit pe Vlad, dar Jakolis a respins de pe linia porții
â–ºMin 61 Rusescu a trimis cu capul pe centrul porții, după o centrare expediată de Moruțan la bara a doua, însă Cezar Lungu a reținut. Portarul gazdelor aștepta o recentrare, nu credea că Rusescu va relua pe poartă, astfel că a fost prins pe centru. Lungu a reușit să împingă din picioare și să se redreseze, astfel că a evitat golul de 1-1
â–ºMin 57 Șansă importantă pentru Șeroni. Fundașul adus de la ACS Poli Timișoara a fost la un pas să reușească „dubla”. Bourceanu a trimis din marginea careului la bara a doua, Șeroni s-a înălțat, dar mingea a trecut la o palmă de poarta FCSB-ului
â–ºMin 47 1-0 Alin Șeroni a deschis scorul cu o lovitură de cap, după o ieșire complet hazardată a lui Andrei Vlad. Kanda a centrat în 10 metri de la colț, Vlad a ieșit complet aiurea, iar Șeroni a marcat cu ușurință pentru 1-0. Împinși de la spate de propriul public, băieții lui Dan Alexa au prima șansă pentru calificarea în sferturi, în acest moment. Parcă deja ne-am obișnuit ca FCSB să părăsească rapid competiția
â–ºMin 38
Daniel Benzar a fost angajat de Olimpiu Moruțan, dar șutul său a fost blocat de Cezar Lungu
â–ºMin 31 Keita a încercat să-l învingă pe Andrei Vlad din interiorul careului, dar mingea n-a prins cadrul porții
â–ºMin 17 FCSB a avut a doua ocazie, dar nici de această dată nu a reușit să deschidă scorul. Tânărul Ianis Stoica a tras din prima din poziție centrală, dar balonul afost reținut fără probleme de Cezar Lungu
â–ºMin 16 Prima ocazie și a FCSB, în deplasarea din Cupa României, de la Călărași. Dragoș Nedelcu a tras de la marginea careului, dar mingea deviată s-a scurs pe lângă poarta lui Cezar Lungu
â–ºMin 3 Ce ocazie pentru Dunărea Călărași. Mediop a pătruns până în marginea careului advers, iar din poziție centrală a tras puternic, dar puțin pe lângă poartă, fază la care Vlad ar fi fost învins
â–ºMin 1 Dunărea Călărași ar fi trebuit să primească penalty, dar Sebastian Colțescu a dictat aut de poartă. Kanda a pătruns în careu și a fost faultat de la spate de Mihai Roman, care e folosit din nou fundaș stânga. Jucătorul gazdelor a căzut, a cerut penalty, dar a fost ignorat de Colțescu
â–ºMin 1 Meciul dintre Dunărea Călărași și FCSB a început cu o întârziere de câteva minute, după nebunia de la Miercurea Ciuc, de la loviturile de departajare

 


Jocurile optimilor de finală:

marți, 30 octombrie, ora 16:30
FC Hermannstadt – FC Voluntari   3-0
Michael Jordan Nkololo 38′, Petrișor Petrescu 51′ – pen., Jailton Alves Miranda 90+1′

marți, 30 octombrie, ora 19:00
Turris Oltul Turnu Măgurele – U Craiova   1-4 | CRONICĂ‚
Alexandru Fotescu 33′ / Isaac Donkor 49′, Nicușor Bancu 51′, Andrei Burlacu 79′, Alexandru Cicâldău 88′

marți, 30 noiembrie, ora 21:45
Politehnica Iași – Viitorul 5-7 după loviturile de departajare (2-2 după 90 și 120 de minute, 3-5 la loviturile de departajare)
Moussa Sanoh 55′, Cosmin Frăsinescu 75′ / Ianis Hagi 16′ – pen., Alexandru Mățan 30′
Au marcat de la loviturile de departajare: Platini, Kamer Qaka, Narcis Bădic / Ianis Hagi, Andrei Ciobanu, Vlad Achim, Carlo Casap, Lyes Houri
A ratat la loviturile de departajare: Daudet N’Dongala / .

VEZI desfășurarea meciurilor de marți

miercuri, 31 octombrie, ora 16:30
CS Mioveni – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe  0-5
Daniel Prosser 4′, Florin Ștefan 13′, Marko Simonovski 25′, Bryan Nouvier 45′, Adrian Rus 64′

miercuri, 31 octombrie, ora 19:00
Universitatea Cluj – Astra    3-4 după prelungiri (3-3 după 90 de minute, 0-1 în prelungiri) | CRONICĂ‚
Octavian Abrudan 2′, Carol Taub 5′, 8′ / Azdren Llullaku 14′, 76′, Andrei Cordoș 24′ – autogol, Laszlo Sepsi 99′ – autogol

miercuri, 31 octombrie, ora 21:45
Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj    0-1 | CRONICĂ‚
George Țucudean 64′

VEZI desfășurarea meciurilor de miercuri

joi, 1 noiembrie, ora 19:00
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Dinamo 9-8 la loviturile de departajare (2-2 după 90 de minute, 1-1 în prelungiri, 6-5 la loviturile de departajare) | CRONICĂ‚
Adrian Majzik 47′, Szilard Magyari 52′, Istvan Berde  114′ / Dan Nistor 54′, 58′, Mihai Neicuțescu 116′
Au marcat de la loviturile de departajare: Soufiane Jebari, Adrian Majzik, Bajko Barna, Fabio Guaru Nascimento, Istvan Berde, Zsolt Nagy / Dan Nistor, Fereira Salomao, Georgios Katsikas, Mihai Neicuțescu, Ricardo Grigore
Au ratat de la loviturilde de departajare: Eder Gonzalez, Szilard Veres, Szilard Mitra, Lehel Solymosy / Sergiu Hanca, Gicu Grozav, Vlad Olteanu, Denis Ciobotariu

joi, 1 noiembrie, ora 21:45
Dunărea Călărași – FCSB  2-1
Alin Șeroni 47′, Alin Dobrosavevici 80′ / Cristian Dumitru 82′

VEZI desfășurarea meciurilor de joi

Marius ANGHEL / Redactor
Pe aceeași temă
💣 în cazul dublei crime din Iași! Cine e adevăratul criminal, de fapt
💣 în cazul dublei crime din Iași! Cine e adevăratul criminal, de fapt
Novak Djokovici, exclus de la turneele majore: Anunţul francezilor îl interzice şi la French Open
Novak Djokovici, exclus de la turneele majore: Anunţul francezilor îl interzice şi la French Open
Cât de utile sunt antiviralele pentru tratarea infecţiilor cu coronavirus
Cât de utile sunt antiviralele pentru tratarea infecţiilor cu coronavirus
După Mbappe și Haaland, încă un star a fost refuzat de Barca! Putea fi adus cu 18 milioane, iar acum se cer 80 pentru el
După Mbappe și Haaland, încă un star a fost refuzat de Barca! Putea fi adus cu 18 milioane, iar acum…
E CUTREMUR! Anamaria Prodan a publicat imaginile necenzurate
E CUTREMUR! Anamaria Prodan a publicat imaginile necenzurate
Filmul complet al accidentului în care Raisa a fost ucisă de mașina de poliție! Se vede clar!
Filmul complet al accidentului în care Raisa a fost ucisă de mașina de poliție! Se vede clar!
Loredana Groza s-a pozat cum nu a mai făcut-o până acum. Cum arată la 51 de ani
Loredana Groza s-a pozat cum nu a mai făcut-o până acum. Cum arată la 51 de ani
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Lidl: Două dispozitive, pentru birou și acasă, disponibile în această săptămână
Lidl: Două dispozitive, pentru birou și acasă, disponibile în această săptămână
Ce i-a făcut Niculina Stoican lui Petrică Măţu Stoian, chiar înainte să moară? 'Băiatul' cântăreţului a spus, în sfârşit, tot
Ce i-a făcut Niculina Stoican lui Petrică Măţu Stoian, chiar înainte să moară? 'Băiatul' cântăreţului a spus, în sfârşit, tot
Klaus Iohannis, în stare de șoc. Lovitură umilitoare din interior: Asta e realitatea
Klaus Iohannis, în stare de șoc. Lovitură umilitoare din interior: Asta e realitatea
Veşti bune pentru milioane de salariaţi din România. Metoda legală prin care puteţi câştiga mai mulţi bani din salariu
Veşti bune pentru milioane de salariaţi din România. Metoda legală prin care puteţi câştiga mai mulţi bani din salariu
Cum scazi febra de la COVID natural. Remedii pe care să le aplici acasă
Cum scazi febra de la COVID natural. Remedii pe care să le aplici acasă
Unde se grăbea polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa, pe o trecere de pietoni din București. Lucian Bode a adus clarificări
Unde se grăbea polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa, pe o trecere de pietoni din București. Lucian Bode a…
Greșeala de 2 milioane de dolari făcută de „Așii Amanetului”
Greșeala de 2 milioane de dolari făcută de „Așii Amanetului”
Prinţul Harry solicită protecţia poliţiei pentru a se putea întoarce în Marea Britanie
Prinţul Harry solicită protecţia poliţiei pentru a se putea întoarce în Marea Britanie
BANCUL ZILEI – Pofte vinovate în miez de noapte: “Dragă, așa aș vrea să fac amor cu tine chiar acum!”
BANCUL ZILEI – Pofte vinovate în miez de noapte: “Dragă, așa aș vrea să fac amor cu tine chiar acum!”
Metoda „cabana”, ultima găselniţă a ţeparilor „de meserie”. Cum acţionează infractorii
Metoda „cabana”, ultima găselniţă a ţeparilor „de meserie”. Cum acţionează infractorii
ANAF scoate tunurile grele: Verificări masive pentru cine a obţinut venituri din aceste surse. Ce trebuie să ştie milioane de români pentru a nu plăti amenzi usturătoare
ANAF scoate tunurile grele: Verificări masive pentru cine a obţinut venituri din aceste surse. Ce trebuie să ştie milioane de…
Copilul din „Doi bărbați și jumătate”, de nerecunoscut după ce a câștigat 20 mil. $, apoi a dispărut
Copilul din „Doi bărbați și jumătate”, de nerecunoscut după ce a câștigat 20 mil. $, apoi a dispărut
Anamaria Prodan, o nouă replică dură pentru Laurențiu Reghecampf și amanta sa. Ce a spus despre Corina Caciuc: ”Spălată e ca nouă”
Anamaria Prodan, o nouă replică dură pentru Laurențiu Reghecampf și amanta sa. Ce a spus despre Corina Caciuc: ”Spălată e…
Au lăsat acasă finețea! Vedetele și-au scos mâncarea din pungi și au înfulecat pe stradă
Au lăsat acasă finețea! Vedetele și-au scos mâncarea din pungi și au înfulecat pe stradă
Românii trec la Dacia. Prețuri de criză!
Românii trec la Dacia. Prețuri de criză!
FOTO. Maria Dragomiroiu, imagini de senzație la plajă! Cum arată în costum de baie, la 66 de ani!
FOTO. Maria Dragomiroiu, imagini de senzație la plajă! Cum arată în costum de baie, la 66 de ani!
FOTO. Transformarea spectaculoasă a Minodorei! Cum arată în costum de baie, după ce a slăbit 40 de kilograme
FOTO. Transformarea spectaculoasă a Minodorei! Cum arată în costum de baie, după ce a slăbit 40 de kilograme