Fanii Petrolului se "bat" pe tricourile lui Mutu: "Am vândut aproape 500 de bucăţi într-o săptămână!"

16 ian 2014 4253 afişări Liga 1
Fanii Petrolului se "bat" pe tricourile lui Mutu: "Am vândut aproape 500 de bucăţi într-o săptămână!"

Petrolul a dat o adevărată lovitură în momentul în care a obţinut transferul lui Adrian Mutu. Aducerea atacantului de 35 de ani a creat o adevărată isterie la Ploieşti. Peste 5.000 de fani au fost marţi, 14 ianuarie, pe “Ilie Oană” la prezentarea oficială şi aproape 10% dintre ei s-au decis să-şi cumpere un tricou cu Mutu. Conform datelor oferite de Octav Preda, responsabilul de marketing al Petrolului, în doar o săptămână fanii prahoveni au achiziţionat aproximativ 500 tricouri originale de joc cu noul număr zece al trupei lui Cosmin Contra. Un astfel de tricou costă 180 de lei.

Comenzile au început înainte de prezentare. Am dat drumul la vânzări în momentul în care am fost siguri că Mutu va veni la noi. Practic avem o săptămână de când vindem tricouri cu numele lui. Am dat până azi (n.r. - joi, 16 ianuarie) aproape 500 de bucăţi. Nu avem un target în ceea ce-l priveşte pe Mutu, dar cred că până la finele lunii ianuarie vom ajunge la 1.000 de tricouri”, a declarat Octav Preda pentru www.prosport.ro.

Conform unor surse din interiorul clubului prahovean, Mutu nu are stipulată în contract vreo clauză prin care ar urma să primească un anume procent din vânzarea tricourilor.


2magazineoficiale ale clubul Petrolul sunt în Ploieşti: la stadion şi la Mall

“Cu Zicu încă nu există strategie de marketing”

În ceea ce-l priveşte pe celălat jucător cu nume adus în această iarnă, Ianis Zicu, responsabilul de marketing al clubului a precizat:  “Cu Zicu lucrurile s-au desfăşurat într-o perioadă scurtă de timp şi nu am făcut nicio strategie în ceea ce priveşte vânzarea de tricouri. Dar ne vom ocupa de acest lucru şi sunt sigur că fanii vor reacţiona pozitiv. Oricum, sunt convins că multe tricouri se vor vinde şi după reluarea campionatului”.

2.500 de tricouri vândute în 2013

Acelaşi responsabil de marketing a declarat că pe tot parcursul anului trecut, Petrolul a comercializat 2.500 de tricouri. “Avem două magazine în acest moment în Ploieşti, la care am vândut 2.500 de tricouri în 2013. Pe viitor dorim să ne extindem în tot judeţul”, a conchis Octav Preda.

180 de lei costă un tricou original de joc al Petrolului

Două transferuria făcut Petrolul până în acest moment în 2014: Adrian Mutu şi Ianis Zicu, ambii jucători sosind la Ploieşti liberi de contract

5.000 de fani au fost marţi, 14 ianuarie, pe “Ilie Oană” la prezentarea lui Adi Mutu

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.