EXCLUSIV | Şi-ar fi permis Alibec să fie indisciplinat şi în perioada UEFAntastică? "Nu intră în discuţie!" N-ar fi avut loc în echipă: "Nu s-ar fi integrat din cauza comportamentului"

6 nov 2017 5273 afişări Comentează şi tu Liga 1
EXCLUSIV | Şi-ar fi permis Alibec să fie indisciplinat şi în perioada UEFAntastică? "Nu intră în discuţie!" N-ar fi avut loc în echipă: "Nu s-ar fi integrat din cauza comportamentului"

Invitat la ProSport LIVE, Victoraş Iacob, component ale Stelei UEFAntastice - care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA în 2006 -, a spus că Denis Alibec nu s-ar fi integrat în acea echipă pregătită de Cosmin Olăroiu, în primul rând din cauza comportamentului.

Fostul atacant, care prin golurile sale a contribuit la calificarea echipei "roş-albaştre" în penultimul act al Cupei UEFA, e sigur că Alibec, la modul în care se prezintă în ziua de azi din punct de vedere al comportamentului, n-ar fi avut ce căuta în vestiarul Stelei de atunci.

Victoraş Iacob pune acest aspect pe seama personalităţii pe care o aveau toţi componenţii acelei formaţii. "Nu s-ar fi integrat. Nu. Pentru că, v-am spus, erau jucători cu foarte multă personalitate. Eu, personal, nu cred. Cunoscându-i... Fiecare avea un cuvânt de spus, nu cred că s-ar fi integrat. Sunt foarte mulţi jucători valoroşi care au trecut pe la echipe şi nu s-au integrat. Nu e o regulă.

În primul rând, din punct de vedere al comportamentului. Asta e prima regulă. Nu cred că intra în discuţie. Jucătorii din ziua de azi sunt mai sensibili. Merg pe premisa «Fac ce vrea, cum vreau, când vreau». Când nu merge bine încep să plâng, găsesc scuze. Acest timp de comportament funcţionează până la un anumit nivel dacă vrei să ai nişte performanţe", a spus Victoraş Iabob la ProSport LIVE
.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.