Doar în Liga 1! Jucătorii au crezut că e o glumă când au văzut cine se antrenează lângă ei! "Era cam... masiv!" Echipa care a adus în probe un fotbalist de 100 de kg:

18 ian 2013 9666 afişări Liga 1
Doar în Liga 1! Jucătorii au crezut că e o glumă când au văzut cine se antrenează lângă ei! "Era cam... masiv!" Echipa care a adus în probe un fotbalist de 100 de kg:

Jucătorii lui Szabo au făcut misto de Borrowdale, care se pare că avea 100 de kilograme la o înălţime de doar 1,85 metri

FC Braşov s-a reunit marţi, prilej pentru directorul general Ioan Stamatopol să anunţe: „Vom continua procesul de întinerire a echipei şi, în acest sens, ne bazăm mai ales pe jucătorii din pepiniera proprie”. Unul dintre „tinerii” încercaţi de antrenorul Adrian Szabo în aceste zile a fost englezul Gareth Ian Borrowdale (27 de ani). Ultima dată în Liga a IV-a din Anglia, la FC Barnet, Borrowdale nu a rezistat decât o zi la antrenamentele formaţiei de sub Tâmpa. După doar o şedinţă de pregătire, fundaşul stânga, care se pare că avea 100 de kilograme, s-a accidentat şi a părăsit ieri România.

„S-a plâns că-l dor muşchii!”

Mai mult, el a fost ţinta ironiilor jucătorilor braşoveni, pe toată durata antrenamentului de marţi: „Sigur are peste 10 kilograme în plus. Nu te poţi prezenta aşa în probe la o echipă din Liga I. Asta nu e fotbalist, e bucătar”.

Antrenorul Adrian Szabo s-a arătat şi el contrariat de forma jalnică a englezului, pe care nu ştie cine l-a adus la Braşov. „Era puţin cam masiv pentru înălţimea lui, de 1,85. A făcut un singur antrenament, după care s-a plâns că-l dor muşchii. Nici nu ştiu cine l-a adus, dar ştiu că a plecat de la noi”, a spus Szabo pentru ProSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.