Cât mai rămâne Dan Petrescu la CFR? Agentul său a făcut un anunţ important pentru viitorul "Bursucului": "E foarte dorit acolo!"

31 oct 2017 18961 afişări Liga 1
Cât mai rămâne Dan Petrescu la CFR? Agentul său a făcut un anunţ important pentru viitorul "Bursucului": "E foarte dorit acolo!"

Nicolae Pârnău, agentul lui Dan Petrescu, spune că "Bursucul" are toate şansele să revină în Rusia, acolo unde le-a antrenat pe Dinamo Moscova şi Kuban Krasnodar, pentru că "a lăsat o impresie foarte bună". Impresarul lui "SuperDan" a dezvăluit că acesta este "foarte dorit" acolo.

Suporterii CFR-ului îi cer demisia lui Dan Petrescu după ultimele rezultate ale ardelenilor, însă conducerea feroviarilor merg în continuare pe mâna "Bursucului". Chiar şi aşa, în cazul în care Petrescu ar fi demis, acesta nu ar rămâne foarte mult timp fără un angajament. Agentul său susţine că este în continuare foarte dorit în Rusia, unde a lăsat o impresie foarte bună.

"Dan Petrescu a lăsat o impresie foarte bună în Rusia şi are toate şansele să revină în această ţară. A avut tot timpul oferte de aici. Orice ofertă se discută, se analizează, dar vom vedea ce va face. Deocamdată este la Cluj", a declarat impresarul lui Petrescu pentru ziare.com.

Petrescu a antrenat mai întâi în Rusia la Kuban Krasnodar, în perioada 2009-2012, dar şi în 2016. La Dinamo Moscova, tehnicianul de 49 de ani a antrenat între 2012 şi 2014.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.