Becali dă vina pe "străinul venit cu lucruri necurate" pentru ratarea calificării: "Cu Contra eram calificaţi". Fotbaliştii de la FCSB pe care îi doreşte la naţională

8 oct 2017 5861 afişări Comentează şi tu Fotbal Extern
Becali dă vina pe "străinul venit cu lucruri necurate" pentru ratarea calificării: "Cu Contra eram calificaţi". Fotbaliştii de la FCSB pe care îi doreşte la naţională

Becali l-a "atacat" pe Daum după meciul din Danemarca şi a condamnat numirea sa: "Noi trebuie să luăm la final rezultatul care ne aduce un punct pentru viitorul echipei naţionale. Nu prea am jucat noi, dar vezi că şi Dumnezeu a pus mâna... am egalat în 10 oameni. A venit ăla, străinul (n.r. Christoph Daum) de la lucruri necurate. Trebuie să ţinem cont de ajutorul lui Dumnezeu. Am făcut patru puncte şi e mare lucru... Danemarca a surcalasat-o pe Polonia. Celelalte lucruri se vor regla din mers".

Lui Contra i s-au propus la naţionala mare câţiva jucători de la FCSB: "Acum construim, nu reconstruim. La echipa naţională construieşti cu ce ai. Contra a jucat şi el cu ce a putut. În viitor o să vedeţi că o să avem cu cine să jucăm. Vom avea un Nedelcu, un Coman, un Man, un Alibec, care nu a fost, pentru că a fost accidentat şi cred că se schimbă datele problemei. Va veni un Benzar, care a avut roşu acum. Noi azi l-am avut pe Bălaşa şi contează foarte mult. Noi trebuie să vedem ce a făcut Contra. A luat o echipă din mers. E un egal mare. Eu vreau să văd lucrurile aşa: am scos un egal în Danemarca. Nu pot să spun cine mi-a plăcut cel mai mult. Budescu a fost prea... nu pot să scot pe nimeni în evidenţă. Cu Contra probabil că eram calificaţi. Polonia nu e echipă extroardinară, care nu poate fi învinsă sau Danemarca. Ca dovadă am scos egal. Dar în orice caz nu ajungeam noi pe locul patru"

  • "Budescu... el nu e un juctător de muncă. El ca să zici că joacă bine trebuie să dea gol, el nu e de muncă".

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.