LIVE BLOG | Simona Halep s-a oprit în optimi la Cincinnati. Madison Keys a trecut linia de finiș învingătoare, după un decisiv pe muchie

LIVE BLOG | Simona Halep s-a oprit în optimi la Cincinnati. Madison Keys a trecut linia de finiș învingătoare, după un decisiv pe muchie
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Simona Halep – Madison Keys, 1-6, 6-3, 5-7, în optimile turneului de la Cincinnati.
  • Simona Halep a părăsit turneul de la Cincinnati în optimi, după o partidă de două ore și două minute de luptă, în care forța generată de Madison Keys a avut în cele din urmă câștig de cauză, la capătul unui decisiv cu multe răsturnări de scor.
  • Americanca revine în sferturile de finală ale unui turneu pe hard pentru prima dată după semifinala US Open 2018, reușind totodată cea mai importantă victorie din ultimele 12 luni – primul succes contra unei sportive din Top 5, după victoria în fața lui Kerber, repurtată tot în optimi la Cincinnati 2018, în urmă cu 12 luni. Madison Keys a reușit, la fel cum mai devreme o făcuse fostul lider mondial Ashleigh Barty în partida cu Anett Kontaveit, să se impună în ciuda faptului că a comis peste 50 de greșeli neforțate în partidă. Keys i-a făcut cadou 58 de puncte Simonei, având însă și un net 29 la 16 în rubrica loviturilor câștigătoare.

Parcursul frământat al Simonei Halep la Cincinnati 2019 s-a încheiat joi noapte, după un meci cu Madison Keys care a adus câteva confirmări clare: eleva lui Daniel Dobre este flămândă după victorii, chiar și cu un timp scurt scurs după succesul de la Wimbledon, spiritul de luptă și modulul de avarie Fighter Girl construit de Darren Cahill, în care sursa principală de plus-valoare vine din cuplajul mental-inimă, este la cele mai înalte cote, accesibil româncei, dar forma fizică nu este la cote normale, motiv pentru care nici nivelul de joc nu a fost, în consecință, suficient de bun, nici în partida inaugurală cu Ekaterina Alexandrova, nici în fața lui Madison Keys.

Simona Halep a dat o bătălie dublă. Pe de o parte, s-au ciocnit instinctul de auto-conservare care i-a dictat să protejeze piciorul accidentat, sacrificând astfel și la capitolul deplasare, și la execuțiile propriu-zise, cu dorința de a obține victoria – lucru evident din felul în care a căutat o tactică alternativă în setul decisiv și faptul că a ratat de puțin o nouă revenire de excepție. Pe de altă parte, românca s-a ciocnit de o jucătoare cu armele de a pune în aplicare un plan de joc ușor de schițat în condițiile date.

Halep nu a contat într-un prim set de 23 de minute în care Keys a servit impecabil, a dominat schimburile de pe linia de fund a terenului, punând un reflector orbitor asupra problemelor din dreptul Simonei. Cu doar două puncte câștigate în spatele primului serviciu, eleva lui Daniel Dobre a încasat lovitură după lovitură, într-o poziție defensivă. Setul doi a adus primele fluctuații în jocul până atunci ermetic al americancei, iar o Halep determinată să schimbe aspectul jocului a început să răspundă cu contre. Profitând la momentul oportun de cele 25 de greșeli neforțate adunate de Keys, Simona s-a impus, mergând spre un decisiv în care intensitatea a crescut, iar forma a fluctuat mai ceva ca linia de grafic a unui schimb din ping-pong.

Keys a început cam la fel precum în primul set, însă Halep s-a activat singură o dată în plus, fără ajutor de la Daniel Dobre, la scorul de 0-3 și 0-40. Grăbindu-se între puncte, lăsând să se vadă și frustrare și disconfort de ordin fizic, românca a intrat într-o loterie, mizând pe artificii, ruperi de ritm, servicii și mingi de intensități diferite. Keys a ajutat-o din plin pe româncă să își croiască drum înapoi în partidă, spre 3-3 în decisiv, însă nu a încetat niciun moment să lovească hotărât, tare, luând la țintă liniile. Mingea de meci ratată la 5-4 a lăsat puține urme, americanca impunându-se în final tocmai datorită dreptelor sfredelitoare. Pentru o Halep privată de principala sa resursă – de ordin fizic pentru o bună acoperire a terenului – partida a avut mici șanse de a avea un aspect plăcut estetic.

Vestea bună pentru româncă este că urmează zece zile de odihnă înainte de ultimul Grand Slam al anului, un US Open în care va dori cu siguranță să evite o a treia înfrângere consecutivă în primul tur.

FILMUL PARTIDEI SIMONA HALEP – MADISON KEYS, DIN OPTIMILE DE LA CINCINNATI, CADRU CU CADRU:

â–º GAME, SET, MECI ȘI CALIFICARE ÎN SFERTURI PENTRU MADISON KEYS, 6-1, 3-6, 7-5. Simona rezistă în defensivă, Keys nu. Punctele sunt lungi, se joacă din spatele liniei de fund, iar Keys ratează de trei ori consecutiv. Simona răspunde cu o minge în fileu, iar Madison prinde curaj, luând la țintă reverul Simonei, încă din retur. La 40-30, Halep joacă cu mingea a doua și nu găsește forța pentru a trece mingea peste fileu după returul americancei. Simona pune mai multă energie în serviciu și o surprinde pe Keys, oferindu-și o nouă minge de tiebreak. Keys forțează egalitatea și, după un retur apăsat, lung, calcă accelerația, avansând spre fileu, procurându-și o nouă minge de meci. Cu aceeași tactică, americanca intra în teren și o depășește cu lejeritate pe Simona Halep, obținând biletul pentru un sfert de gală cu Venus Williams.

â–º Se joacă dur, fizic, iar la 15-15 Keys găsește o dreaptă din alergare ideală, care îi aduce avantaj clar pe care îl speculează în lovitura imediat următoare, cu o scurtă ce îi aduce punctul. Simona egalează, după o nouă greșeală venită din jumătatea opusă de teren, dar Keys inventează un winner superb și cu reverul. Favorita 16 trece cu bine de tura pe lansare, spre 6-5, asigurându-și măcar un tiebreak în setul decisiv. Simona va servi, din nou, sub presiunea eliminării din partidă.

â–º MINGE DE MECI SALVATĂ‚ DE HALEP! Simona duce mâna la coapsă după un prim serviciu ratat, Keys câștigă punctul, având noroc cu fileul la retur. Simona ia inițiativa la 30-30, urcând la fileu și lovind voleuri consecutive. Românca ratează însă mingea de game, iar Keys ajunge la minge de meci, după o contră rapidă spre dreapta româncei. Simona se apără bine spre reverul americancei și eroarea vine. La egalitate, Keys returnează aspru un serviciu la teu bun al Simonei, însă replica Simonei este pe măsură, iar americanca îngroapă mingea în fileu. Halep ratează reverul în diagonală și este forțată să reia jocul de la egalitate. Își oferă o nouă minge de game, cu as, însă americanca are din nou noroc cu banda fileului, iar Simona, venită lansat, nu face ajustările necesare și trimite mult afară. Un nou avantaj pentru Halep, după un serviciu doi mare, o propulsează spre 5-5, românca servind din nou inspirat și oferindu-și o finalizare lejeră din apropierea plasei. 5-5.

â–º Keys primește o infuzie de energie din partea tribunei, după ce, pentru 30-0 pe lansare, câștigă cel mai frumos punct al meciului, recuperând excelent o scurtă pusă de Simona și finalizând cu un atac în forță. Trecută în avantaj de la 30-30 după un nou serviciu nereturnabil, Keys încheie game-ul cu un punct câștigat în doi timpi – serviciu plus dreaptă tare. După o oră și 45 minute de joc, românca servește pentru a rămâne în meci.

â–º Ambele jucătoare trag de ele pentru a smulge puncte. Keys greșește mult, pe servicii moi ale româncei, iar scorul în decisiv este 4-4.

â–º Keys revine în avantaj, 4-3 în decisiv, Halep nereușind să își tempereze aplombul la retur.

â–º FIGHTER GIRL este la datorie și egalează scorul, de la 0-3 și 0-40! Keys eșuează în jocul la plasă, ratează apoi returul și arată descumpănită, românca trecându-și în cont un game alb pe lansare, cum nu a mai avut decât unul singur în acest meci.

â–º BREAK RECUPERAT de Halep! Keys o imită pe Halep, revine de la 0-40 la egalitate, cu două servicii imparabile care o înfurie pe Simona, românca ratând apoi a doua lovitură în raliu. Simona beneficiază de o nouă șansă, însă din nou pierde un tempo și se lovește cu putere cu racheta în picior. Keys trece în avantaj, cu un nou serviciu mare, însă game-ul se prelungește, după o greșeală cu dreapta în lung de linie a americancei. Halep anulează minge de game cu un forehand în lung de linie superb, însă eforturile ei sunt în zadar, când imediat vine un serviciu-bombă. Totuși, americanca îi face un nou cadou, game-ul ajungând la a cincea egaalitate. Keys vrea să închidă acum punctele din prima lovitură după serviciu și ratează consecutiv, iar Simo are șansa unei mingi de break jucate de americancă cu serviciul doi. Finalista din 2017 de la US Open ratează și următorul serviciu, este break și o șansă pentru Simona de a servi pentru 3-3.

â–º GAME SALVAT DE Halep de la 0-40 pe serviciu. Simona este în corzi în aceste momente, fără serviciul unu, grăbită de pe linia de fund a terenului, iar Keys trimite în forță, oferindu-și trei mingi de break consecutive. Simona o salvează pe prima, jucând două scurte în raliu, pe a doua – trimițând în stil Radwanska, din poziție ghemuită, către Keys, care ratează atacul. Halep face iute și punctul trei, dar oferă o nouă minge de break. Două retururi ratate de Keys o duc la minge de game, însă este rândul americancei să rupă ritmul, decisiv, cu o scurtă la care Simona nu aleargă. Românca a intrat într-un tunel periculos, în care rade practic timpul de odihnă dintre puncte, după o dreaptă ratată. Vine imediat însă cu o dreaptă pe tușă, care o pune pentru moment la adăpost, iar zeii tenisului sunt cu ea, iar game-ul îi revine în cele din urmă româncei.

â–º Simona are mari probleme în a returna în acest moment serviciul lui Madison Keys. Americanca are cinci ași în două game-uri pe lansare în decisiv, un 3-0 impunător pe tabelă. La schimbul de terenuri, americanca cere ajutorul medicului pentru o problemă la un deget, însă consultația se încheie rapid, înainte de expirarea timpului regulamentar al pauzei.

â–º BREAK Keys și 2-0 în decisiv pentru americancă. Simona scapă din mână un game pe serviciu în care a condus cu 40-15. Jocul pe lansare s-a terminat însă cu a doua dublă greșeală a game-ului, iar americanca a punctat din nou prompt, din interiorul terenului.

â–º Simona depune mult efort pentru a câștiga primele două puncte în game-ul inaugural al decisivului, Keys egalează cu doi ași. Americanca trimite apoi un excelent serviciu doi și închide cu winner în lung de linie, după patru puncte consecutive.

â–º SET Halep, 6-3 și se merge în DECISIV! Simona închide manșa cu tură la zero pe lansare. Românca a avut procentaj de reușită mai ridicat decât americanca pe ambele servicii în setul doi, însă nu a avut cea mai bună rată de conversie a mingilor de break (3 din 10 convertite, 1 din 3 salvată).

Madison Keys domină în continuare raportul loviturilor câștigătoare (9-3), însă a greșit mult prea mult neforțat – de 25 de ori.

â–º BREAK Halep. Simona duce scorul la 30-30 în game-ul de retur cu un punct în care a forțat-o pe Keys să alerge dintr-un colț în celălalt. Americanca oferă minge de break cu o dublă greșeală, dar Simona ratează returul, cu reverul. Românca își surprinde adversara cu un retur moale, mizează la al doilea breakpoint pe un retur în lung de linie, însă nu este suficient, iar Madison, cu defensivă la sacrificiu cu reverul, obține punctul, după ce mingea Simonei eșuează în fileu. Românca fructifică a treia minge de break avută, chiar dacă trimite semnale de nemulțumire către loja sa. Va servi însă la 5-3 în setul doi.

â–º BREAK RECUPERAT de Keys, care va servi la reluarea jocului pentru 4-4. Madison tace și face, câștigă primele două puncte la retur dictând din nou în raliu și atacând în forță, câștigător, spre dreapta româncei. Simona recuperează un punct după un serviciu eficient, apoi însă este surprinsă pe dreapta de un retur pe mingea a doua în forță, în lung de linie. Keys nu are nevoie decât de prima minge de break, pentru că Halep joacă cu serviciul doi, iar returul americancei vine în viteză, în lungul liniei, imparabil.

â–º Simona este în avantaj în game-ul de retur după primele trei puncte, tocmai după un schimb de mingi în care a împins-o pe Keys mult înapoia liniei de fund a terenului, și în care finalizează câștigător. Madison iese din încurcătură cu puncte făcute consecutiv din serviciu.

â–º Madison Keys cere sfatul antrenorului, care vine cu un discurs arogant la adresa Simonei: poți să îi faci break în orice moment vrei. Nu poate face o lovitură câștigătoare. Ai greșit mingi pe care nu ar fi trebuit să le ratezi. Rămâne de văzut…

â–º BREAK CONFIRMAT de Simona, pentru 4-1. Keys pune presiune pe serviciul doi al Simonei, făcând un pas în față, pentru 30-15 la retur. Românca gestionează bine un schimb trecut în registrul mingi înalte, smulgând o greșeală a americancei, iar hold-ul vine natural de acolo.

â–º  BREAK Halep, pentru 3-1 în setul doi. Simona ajungen la 30-0 în game-ul de retur dominând dialogul în diagonală, cu dreapta, lovind mai lung. Eleva lui Daniel Dobre joacă excelent până la punct pe prima minge de break, proptindu-se pe linia de fund a terenului și făcând apoi și un pas în teren, însă este surprinsă de o minge adâncă a americancei și nu izbutește lovitura din retragere. Simona ratează apoi returul la următoarele două mingi de break avute, apoi este depășită cu scurtă de Madison – pe al patrulea break-point din game. Halep fructifică a cincea minge de break avută, lovind în forță, și în colțuri opuse, cu dreapta.

â–º REBREAK Keys. Simona face, practic, game-ul cadou. O dublă greșeală încheie socotelile, fără ca americanca să fi făcut lucruri spectaculoase pentru a-și repara greșeala.

â–º BREAK Halep. Madison Keys face un prim game slab în partidă, iar Simona este acolo pentru a profita. Își procură două mingi de break, returnează bine pe ambele, iar americanca nu se redresează decât pe prima.

â–º Simona începe mai bine setul secund, apărându-și lansarea, după o trecere pe la egalitate. Simona reușește și un prim as, așa că cerul arată un pic mai senin deasupra capului său.

â–º SET Madison Keys, 6-1. Americanca încheie la fileu manșa inaugurală, cu un voleu superb.

Problemele majore pentru Simona: deplasarea și poziționarea defensivă, care o forțează la mai multă deplasare în condiții departe de optim, un bilanț crunt pe primul serviciu – doar două puncte câștigate din 11 jucate, 1 la 11 bilanțul lovituri câștigătoare / greșeli neforțate. De partea cealaltă, Madison Keys a evoluat curat, calm și lucid în cele 23 de minute ale primului set.

â–º DUBLU BREAK Keys. Madison știe foarte bine că trebuie să o deplaseze pe Simona, care nu este Speedy Simona, ca de obicei. Halep lovește înghesuit cu dreapta, din retragere, apoi se trezește că trebuie să alerge după minge dincolo de culoarul de dublu. Și chiar dacă nu apucă să revină în poziție centrală, următorul atac vine tot spre dreapta, dar mai mult în exterior, astfel încât mai are de sprintat o dată. Asta este povestea unui singur punct, dar și a tuturor celorlalte. Keys dictează, Simona bâjbâie, vrea uneori punctul după o lovitură pe care are șanse mici de reușită. 5-1 în 20 de minute pentru finalista US Open 2017.

â–º Americanca confirmă break-ul cu o tură la zero pe lansare, reușind să trimită winner chiar și cu reverul – un semn deloc încurajator pentru fanii Simonei, care, totuși, se fac auziți în tribună. Este 4-1 pentru Keys, după 17 minute de joc.

â–º BREAK Keys, pentru 3-1. Simona începe, la fel ca și în meciul din turul doi cu Alexandrova, în defensivă. Se retrage după serviciu, iar Madison are șansa de a controla cu dreapta. De aici, pasul spre un break la 15 și prima desprindere în partidă.

â–º Primul game depășește cinci minute. Simona a arătat că poate pune multă presiune, cu returul pe linie, însă după trei egalități, americanca reușește să își apere serviciul. Pe lansarea ei, românca avansează mai rapid, reușind să închidă cu winner de rever game-ul. Keys a întepat-o cu dreapta, însă slăbiciunea de pe backhand este vizibilă încă de acum. 1-1.

â–º Madison Keys începe meciul la serviciu. Ne-am obișnuit deja să o vedem pe Simona în echipament identic cu cel al adversarei, de la maiou la cozoroc. Mai mult, ambele jucătoare din echipa Nike folosesc rachete Wilson.

2:00 Doar două optimi de pe tabloul principal feminin mai rămân de disputat la Cincinnati 2019. Coincidență, Simona Halep și Elina Svitolina, favoritele hârtiei în cele două partide, cu Madison Keys și, respectiv, Sofia Kenin, ambele din Statele Unite, se află în luptă directă pentru poziția a patra în clasamentul mondial la finele acestui turneu, parte din US Open Series. Prima intră pe teren românca, meciul sportivei din Ucraina fiind programat să înceapă două ore mai târziu. Primele trei favorite, Naomi Osaka, Ashleigh Barty și Karolina Pliskova și-au câștigat deja biletele pentru sferturi. Svetlana Kuznețova, Maria Sakkari și Venus Williams sunt și ele în sferturi.

Kuznețova și Pliskova sunt singurele care și-au câștigat, joi, în minimum de seturi meciul din optimi.

Finalistă anul trecut la Cincinnati, Simona a trecut un test important în meciul inaugural, cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, reușind să lase în urmă durerile de la tendon care au forțat-o să abandoneze săptămâna trecută la Rogers Cup, la Toronto.

Chiar dacă Madison Keys este una dintre cele patru americance ajunse în optimile turneului de la Cincinnati, meciul dintre favoritele 4 și 16 nu a fost programat pe Terenul Central, ci pe Grandstand, a doua arenă a complexului din Ohio. Învingătoarea va avea statut clar de favorită în lupta pentru semifinale, împotriva câștigătoarei partidei dintre veterana Venus Williams – beneficiară de wildcard pentru tabloul principal și Donna Vekic.

Spre deosebire de turul anterior, de această dată Halep va înfrunta o rivală familiară, în fața căreia a câștigat ultimele opt seturi disputate. Simona Halep și Madison Keys se vor înfrunta pentru a șasea oară în circuit, scorul fiindu-i net favorabil româncei, 5-1. Totuși, cel mai recent duel al lor s-a jucat la ediția 2016 a Turneului Campioanelor. Un alt meci direct dintre cele două ar fi trebuit să aibă loc anul trecut, la Roma, în optimi, însă americanca a abandonat. Singurul succes al lui Madison Keys în fața Simonei Halep a venit în 2014, la Sydney. Americanca este o adevărată specialistă a turneelor „de acasă”, acolo unde a cucerit ultimele două trofee ale carierei (Stanford 2017 și Charleston 2019), dar a reușit cele mai bune evoluții în turneele de Mare Șlem (o finală și o semifinală la ultimele două ediții ale US Open-ului). 2019-le a fost însă un an fluctuant pentru ea, Cincinnati fiind doar al patrulea turneu stagional la care Madison a reușit victorii consecutive.

Simona Halep încearcă să obțină victoria cu numărul 40 din 2019, iar ambele jucătoare au recunoscut, deja, că va fi un meci dificil. În plus, românca a avertizat după calificarea în optimi că nu este sută la sută din punct de vedere fizic, însă cea mai mare temere a dispărut. „Am avut ceva emoții înainte de meci, pentru că accidentarea a fost destul de dură săptămâna trecută, dar astăzi nu am simțit dureri – și asta mă bucură foarte mult. Mi-a fost puțin frică să alerg la minge, dar încetul cu încetul am început să simt ritmul și a fost mai ușor. Jocul meu nu este chiar atât de rău în aceste momente, fizic însă nu sunt într-o formă atât de bună, pentru că 3-4 zile a trebuit să iau pauză după ce s-a întâmplat turneul trecut, așa că în meci am obosit un pic, dar voi crește și la capitolul acesta. Terenul de aici este foarte rapid și trebuie să fiu foarte puternică pe picioare și trebuie să lucrez la asta„, a spus Simona în studioul Tennis Channel după meciul din turul doi.

Sunt un pic obosită, corpul este obosit, dar mă bucur că nu am avut dureri. O să schimb acest lucru, nu îmi voi mai pune tape pentru glezne, pentru că astăzi a fost foarte bine. Sper să țină pentru meciurile următoare. Faptul că am câștigat pe un meci mai slab este un plus pentru mine„, a mai spus Simona Halep pentru DigiSport.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine, mersi!
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine, mersi!
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău…
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5 ani și îi făcea viața un calvar
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc…
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la toată lumea”
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la…
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Surpriză  în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Mașini vândute în România? 99Vehicles: „Undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”
Mașini vândute în România? 99Vehicles: „Undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o…