ŞOC ÎN BĂNIE! Piţi, dat afară de la Craiova! FOTO A sosit în cantonament, dar NU A FOST LĂSAT SĂ INTRE! Sute de fani s-au adunat în faţa clubului Vezi toate detaliile!

12 ian 2011 138 afişări Comentează şi tu Liga 1
ŞOC ÎN BĂNIE! Piţi, dat afară de la Craiova! FOTO A sosit în cantonament, dar NU A FOST LĂSAT SĂ INTRE! Sute de fani s-au adunat în faţa clubului Vezi toate detaliile! ŞOC ÎN BĂNIE! Piţi, dat afară de la Craiova! FOTO A sosit în cantonament, dar NU A FOST LĂSAT SĂ INTRE! Câteva sute de fani s-au adunat în faţa clubului 62 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/7882720/146/gz9k5595.jpg

UPDATE 18:00: Conferinţă de presă Victor Piţurcă. VEZI mai jos tot ce a declarat:

Acuze grave: "Mititelu vrea să mă escrocheze şi de banii mei!" Piţi a dezvăluit cum a fost convins să vină la Ştiinţa

Piţurcă rupe tăcerea: "CFR a vrut 4 jucători de la Craiova! Când a auzit, Mititelu s-a schimbat la faţă! Iliev şi Gargorov pleacă!"

"Mititelu i-a ameninţat pe jucători că îi distruge dacă vin la reunire!" Istoria rupturii dintre Piţurcă şi Craiova


UPDATE 13:20 Piţurcă se află în aceste momente la un restaurant din Craiova, unde urmează să se întâlnească cu suporterii.

Victor Piţurcă le-a spus suporterilor, la întâlnirea avută miercuri, că întregul staf tehnic şi-a depus memorii la FRF, deoarece nu şi-au primit banii, conform unor surse din cadrul fanilor olteni.

Piţurcă le-a explicat fanilor problemele care sunt la club şi faptul că există datorii foarte mari. Managerul Universităţii Craiova s-a arătat deranjat de faptul că finanţatorul Adrian Mititelu nu s-a ţinut de cuvânt şi mai mult a ieşit în presă şi a făcut scandal în această pauză de iarnă.

Piţurcă le-ar mai fi spus suporterilor că ar fi pregătit Universitatea Craiova şi în Liga a III-a, dar nu cu Mititelu la conducere.


UPDATE 12.20 Victor Piţurcă a plecat acasă, însă este de aşteptat să sosească la sediul clubului. Între timp, câteva sute de fani s-au adunat în faţa clublui pentru a protesta împotriva măsurilor luate de Adrian Mititelu


UPDATE 11.45 Situaţie penibilă la poarta cantonamentului. Victor Piţurcă s-a prezentat la baza de atrenament împreună cu Eugen Neagoe, dar nu a fost lăsat de portar să intre: "Sunt interzis la mine acasa", au fost vorbele fostului selecţioner. Suporterii prezenţi la stadion au promis însă că Adrian Mititelu va avea viaţă grea.


UPDATE 11:40 La baza de antrenament au mai sosit Dorel Stoica, Hotoboc, Găman şi Dilevski. Din câte se pare, doar câţiva jucători au fost anunţaţi că reunirea a fost amânată pentru ziua de vineri. "Pe noi nu ne-a anunţat nimeni, eu m-a prezentat la antrenamente după programul echipei", a mărturisit Dorel Stoica, completat de Alex Piţurcă: "Sunt jucătorul Craiovei, m-am prezentat la reunire"

Pe de altă parte, Bărboianu susţine că a fost înştiinţat de conducere prin SMS: "Sunt debusolat de situaţie! Am primit un SMS din partea conducerii să nu vin astăzi", a spus Bărboianu pentru sport.ro


UPDATE 11:15 Staff-ul lui Victor Piţurcă a fost interzis în cantonament. Marius Dima, unul dintre colaboratorii lui Piţi, s-a prezentat la cantonament, însă nu a fost lăsat să intre. Masorul s-a urcat în maşină şi a făcut cale întoarsă. Între timp au ajuns la baza de pregătire Alex Piţurcă şi tânărul Crăciun, iar în jurul orei 12.00 un grup de suporteri şi-a anunţat prezenţa la cantonament.


UPDATE 10:55 Deşi în comunicatul emis de club scrie că reunirea lotului este amânată pentru ziua de vineri, jucătorii au început să se prezinte la baza de antrenament. Primul care a sosit este Răzvan Stanca, fotbalist adus chiar de Victor Piţurcă. În cantonament mai este prezent şi Ovidiu Stoianof. Victor Piţiurcă va susţine o conferinţă de presă la ora 18.00


UPDATE 10:40 Mai multe maşini ale Jandarmeriei patrulează în zona cantonamentului Ştiinţei. Oamenii legii se tem că suspendarea lui Piţurcă ar putea genera conflicte cu fanii, dată fiind popularitate de care fostul selecţioner se bucură în rândul suporterilor. De altfel, Victor Piţurcă va avea o întâlnire în jurul orei 16.00 cu reprezentanţii galeriilor.


UPDATE: În ciuda poziţiei clubului faţă de staff-ul tehnic, antrenorii susţin că se vor prezenta astăzi la reunire. Însă va fi doar o formalitate, jucătorii fiind anunţaţi că reunirea a fost amânată pentru vineri.

"Merg la reunirea de astăzi, jucătorii au fost anuntaţi să nu vina astăzi, ci să vina vineri!", a spus Neagoe pentru www.sport.ro


Victor Piţurcă a fost dat afară de la Universitatea Craiova. Pe site-ul clubului a fost postat în această dimineaţă un comunicat prin care se anunţă că într-o şedinţă a Consiliului de Administraţie al clubului, întrunit de urgenţă marţi noapte, Piţurcă şi tot staff-ul său au fost suspendaţi din funcţie pe o perioadă nedeterminată.

Singurul dintre cei cu care Victor Piţurcă a sosit în Bănie şi a fost păstrat la club este directorul executiv Ovidiu Costeşin. De asemenea, reunirea echipei, programată pentru astăzi a fost amânată până vineri.

Tot în comunicat se mai precizează că până duminică, la Universitatea va fi numit un nou staff tehnic interimar.

Iată comunicatul emis de Universitatea Craiova:

"Întrunit de urgenţă marţi seara, 11 ianuarie 2011, Consiliul de Administraţie al SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA a hotărât următoarele:

1.- suspendarea contractului de muncă, pe o perioadă nedeterminată, al domnului PITURCA VICTOR;

- suspendarea contractului de muncă, pe o perioadă nedeterminată, al domnului NEAGOE EUGEN;

- suspendarea contractelor de muncă, pe o perioadă nedeterminată, ale domnilor BOLDICI GABRIEL, CRISTESCU SILVIAN, TUDOR MARTIN, DIMA MARIUS, MARIN FLORIN ;

2. Amânarea reunirii lotului de jucători al FC UNIVERSITATEA CRAIOVA pentru ziua de vineri, 14 ianuarie 2011.

3.Până duminică, 16 ianuarie 2011, va fi numit un staff tehnic interimar."

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.