"Drăgulescu şi-a făcut-o cu mâna lui"

3 oct 2008 37 afişări Comentează şi tu Gimnastica
"Drăgulescu şi-a făcut-o cu mâna lui"

În timp ce soţii Drăgulescu fac turul televiziunilor pentru a-şi prezenta propriile versiuni, un coleg al gimnastului oferă detalii menite să explice eşecul sportiv al marelui campion.

Acesta a declarat, pentru ProSport, că încă de la începutul anului trecut Marian avea probleme de concentrare în pregătire.

Mai mult, certurile lăsau se pare şi amprente fizice. „De la începutul lui 2007 s-a schimbat. Se concentra foarte greu la elementele pe care le aveam de făcut, iar apoi a urmat accidentarea de la Europene. Atunci parcă s-a rupt ceva în el, ne-a zis că nu mai ştie cât poate rezista, că acasă situaţia e tot mai grea şi nu mai poate tolera crizele Larisei. Chiar îi era frică să nu ajungă să facă vreo prostie”, mărturiseşte componentul lotului.


„Zgâriat şi plin de vânătăi“


De altfel, după un 2006 plin de succese, în care-şi adjudecase două titluri mondiale, un an mai târziu, Drăgulescu a trecut printr-o perioadă neagră: două accidentări la competiţiile majore, certurile cu soţia, intentarea acţiunii de divorţ şi diagnosticul de discopatie cervicală.

„Venea de multe ori la antrenamente zgâriat şi cu vânătăi. Era trist şi evita să vorbească cu noi. Toţi i-am zis să stea o vreme singur, să se adune şi apoi să vadă ce va face, dar el ne spunea că cei mai importanţi sunt copiii şi nu vrea să-i rănească. Şi-a făcut-o cu mâna lui”, a conchis colegul „Marocanului“.

Drăgulescu ar fi trebuit să plece în această dimineaţă în Germania, la clubul KTV Straubenhardt, pentru care a semnat în urmă cu ceva timp, dar scandalul iscat se pare că i-ar fi dat planurile peste cap.

Andru Nenciu

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.