Ce evenimente aţi putea vedea cu banii pe care îi daţi pentru un iPhone X? Un tricou cu Alibec, mai scump decât unul cu Messi!

23 sep 2017 1821 afişări Special
Ce evenimente aţi putea vedea cu banii pe care îi daţi pentru un iPhone X? Un tricou cu Alibec, mai scump decât unul cu Messi!

Apple intră oficial într-o nouă eră, din acest an, după lansarea pe piaţă a modelului iPphone X. Noua generaţie de telefoane mobile nu mai include clasicul buton din josul ecranului, care a devenit în timp o marcă înregistrată pentru Apple. ProSport vă propune o listă cu evenimente la care aţi putea participa şi tricouri cu jucători pe care aţi putea să le cumpăraţi, cu banii investiţi în device-ul american.

Preţul unui iPhone X în România se ridică la 4699 de lei, adică 1022.63 de euro, conform Magazinului F64. Vorbim aici de modelul care dispune de 64 GB de stocare. Cu aceşti bani aţi putea cumpăra...

340 de bilete la FCSB - Dinamo

15 bilete la finala Ligii Campionilor

11 bilete la finala masculină de la Roland Garros 

7 bilete la WrestleMania

3 bilete la Liverpool - Manchester United

2 bilete la Barcelona - Real Madrid

23 de tricouri oficiale de joc cu numele lui Ciprian Deac

19 tricouri cu oficiale de joc cu numele lui Sergiu Hanca

10 tricouri oficiale de joc cu numele lui Neymar Jr.

10 tricouri oficiale de joc cu numele lui Cristiano Ronaldo

9 tricouri oficiale de joc cu numele lui Lionel Messi

9 tricouri oficiale de joc cu numele lui Manuel Neuer

8 tricouri oficiale de joc cu numele lui Denis Alibec

Aţi văzut bine! Un tricou de joc al FCSB-ului, cu numele lui Denis Alibec, costă 128 de euro. Un tricou cu Lionel Messi costă 113 euro! Conform preţurilor afilşate pe magazinele online ale echipelor. În cazul evenimentelor sportive prezentate mai sus, am pus la socoteală cele mai ieftine bilete.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.