LIVE BLOG CM 2014, ziua 12 | Primele optimi de finală: Brazilia – Chile și Olanda – Mexic. Festival de goluri în ultima etapă a Grupei A

LIVE BLOG CM 2014, ziua 12 | Primele optimi de finală: Brazilia - Chile și Olanda - Mexic. Festival de goluri în ultima etapă a Grupei A
  • Publicat:
  • Actualizat:

  • GRUPA B
  • OLANDACHILE 2-0 (Fer 77, Depay 90+2)
    Olanda:
    Cillessen – Janmaat, De Vrij, Vlaar, Blind, Kuyt (Kongolo 89) – Wijnaldum, Sneijder (Fer 75), De Jong – Robben, Lens (Depay 69)
    Chile: Bravo – Medel, Silva (Valdivia 70), Jara – Isla, Aranguiz, Diaz, Mena – Gutierrez (Beausejour 46) – Vargas (Pinilla 81), Sanchez
     
  • AUSTRALIASPANIA 0-3 (Villa 35, Torres 69, Mata 81)
    Australia: 
    Ryan – McGowan, Davidson, Wilkinson, Spiranovic – McKay, Jedinak – Taggart (Halloran 46), Bozanic (Bresciano 72), Oar (Troisi 61) – Leckie
    Spania: Reina – Juanfran, Ramos, Raul Albiol, Jordi Alba – Xabi Alonso (Silva 84), Koke, Cazorla (Fabregas 67) – Iniesta, Villa (Mata 56), Torres.

    GRUPA A

  • CAMERUNBRAZILIA 1-4 (Matip ’26 / Neymar ’17, ’35, Fred ’49, Fernandinho ’84)
    Camerun: Itandje – Nyom, Matip, N’Koulou, Bedimo – Enoh – Moukandjo (Salli ’58), M’Bia, N’Guemo, Chupo-Moting (Makoun ’81) – Aboubakar (Webo ’72)
    Brazilia: Cesar – Alves, Silva, Luiz, Marcelo – Gustavo, Paulinho (Fernandinho ’46) – Hulk, Oscar, Neymar (Willian ’62) – Fred (Ramires ’63)
     
  • CROAȚIA – MEXIC 1-3 (Perisic ’87 / Marquez ’72, Guardado ’75, Chicharito 82)
  • Croația: Pletikosa – Vrsaljko (Kovacic ’58), Corluka, Lovren, Pranjic (Jelavic ’74) – Modric, Rakitic – Srna , Olic (Rebic ’69), Perisic – Mandzukic
    Mexic: Ochoa – Aguilar, Maza, Marquez, Moreno, Layun – Herrera, Vazquez, Guardado – Giovani (Chicharito ’62), Peralta (Pena ’79)

01:20 Odată aflate cele două optimi de finală, iată ce ne spun statisticile:
– Este a patra întâlnire între Brazilia și Chile la Mondiale. Brazilia le-a câștigat pe ultimele trei
– Chile n-a mai câștigat un meci după ce a trecut din grupe din 1962
– Olanda și Mexic au terminat la egalitate singurul meci direct pe care l-au disputat la Mondiale, în 1998, în grupe
– Mexic nu a mai câștigat un meci în optimile de finală ale Cupei Mondiale din 1986


00:55 S-au terminat ultimele meciuri din Grupa A. Brazilia și Mexic au învins la scor Camerunul, respectiv Croația. După aceste rezultate s-au aflat și primele două optimi de finală ale Mondialului. Astfel, sâmbătă, 28 iunie, la Belo Horizonte, se va juca Brazilia – Chile (19:00), iar duminică, la Fortaleza, se va disputa Olanda – Chile (19:00).


00:47 GOL CROAȚIA. PERISIC (’87)
Croații reduc din diferență prin Perisic, care înscrie cu un șut la colțul lung, din interiorul careului. Cu siguranță este prea târziu pentru a mai schimba soarta Croației, care rămâne și în 10 oameni după ce Rebic vede direct cartonașul roșu pentru un fault grosolan.


00:45 GOL BRAZILIA. FERNANDINHO (’84)
Golurile nu se mai opresc în această seară. Ultimul care își trece numele pe lista marcatorilor este Fernandinho, care profită de o gafă a apărării africane și înscrie pentru 4-1.


00:41 GOL MEXIC. CHICHARITO (’82)
Croația este la pământ. Rezerva Chicharito vine perfect la bara a doua, la un corner și trimite cu capul în poartă, după ce scapă de marcajul lui Rakitic.


00:34 GOL MEXIC. ANDRES GUARDADO (’75)
Misiunea Croației tocmai a devenit imposibilă. Golul lui Guardado a distanțat Mexicul la două goluri cu numai un sfert de oră înainte de fluierul de final al jocului.


00:30 GOL MEXIC. RAFA MARQUEZ (’72)
Mexicul deschide scorul după un corner. Căpitanul Rafa Marquez se înalță la 8 metri și trimite în poartă. În acest moment, croații sunt out de la Mondiale și acum trebuie să se arunce în atac.


00:26 Probabil că multă lume a ratat tentativa de dribling a lui Neymar. Cei de la Sky Sport au fost pe fază și, cu ajutorul lor, vă prezentăm imaginile mai jos.


00:23 În acest moment, Brazilia și Mexic sunt calificate în optimile de finală. Dacă situația rămâne la fel, Brazilia va juca împotriva statului Chile și Olanda va întâlni Mexic în faza eliminatorie.


00:18 Curg statisticile după cele două goluri marcate de Neymar contra Camerunului. La 22 de ani, vârsta atacantului Barcelonei, Pele avea cu numai 3 goluri marcate mai mult decât eroul din această seară.


00:09 GOL BRAZILIA. FRED (’49)
Fred face 3-1 pentru Brazilia cu un gol înscris cu capul din 3 metri, după o centrare de pe partea stângă. Gazdele Mondialului au început a doua repriză în forță și atacurile la poarta lui Itandje se succed cu rapiditate. Atacantul „Selecao” pare a fi marcat din ofsaid, dar grafica celor de la ITV a dat ceva rateuri.


00:00 Cu golurile marcate în această seară, Neymar a urcat pe locul 6 în clasamentul marcatorilor all-time din naționala Braziliei. Pele conduce în continuare acest top, cu 77 de reușite. Mai mult, Neymar este al treilea jucător care marchează două duble la un Mondial, după Ronaldo și Maradona.


23:48 Finalul primei reprize pe ambele stadioane pe care se joacă în Grupa A. Brazilia conduce Camerunul cu 2-1, iar Croația și Mexic sunt la egalitate, 0-0.

Clasamentul Grupei A în acest moment
1. Brazilia – 7 puncte
2. Mexic – 5 puncte
3, Croația – 4 puncte
4. Camerun – 0 puncte


23:39 Cei de la ESPN pun o întrebare pertinentă. Neymar este în acest moment golgheterul Cupei Mondiale, cu 4 goluri.


23:35 GOL BRAZILIA. NEYMAR (’35)
Neymar aduce din nou Brazilia în avantaj. Jucătorul Barcelonei primește o pasă din flancul stâng, intră în centru, și punctează cu un șut de la marginea careului, pe centrul porții.


23:26 GOL CAMERUN. JOEL MATIP (’26)
Matip a reușit să înscrie, la faza imediat următoare după ce a lovit bara porții Braziliei. Jucătorul lui Schalke 04 a pus latul la o centrare venită pe jos, de la Nyom, și a trimis balonul în plasă din 3 metri.


23:25 O informație care nu pot să spun că mă afectează în vreun fel: Neymar a marcat al 100-lea gol al Cupei Mondiale din Brazilia. Și Matip tocmai era să înscrie, dar a lovit bara.


23:18 GOL BRAZILIA. NEYMAR (’17)
Brazilia deschide scorul după ce pune latul la o centrare de pe stânga a lui Luiz Gustavo. Este al treilea gol la Mondial al starului Barcelonei. În cealaltă partidă, Herrera lovește bara porții lui Pletikosa cu un șut superb, de la 25 de metri.


23:13 O veste bună pentru fanii Germaniei. După ce l-ați văzut însângerat la finalul partidei cu Ghana, Thomas Muller zâmbește. Și pare și viu. Poate îl vom și vedea pe teren în optimi.


23:07 Piele de găină, sau „goosebumps” cum spun englezii. Asta am simțit când din boxe nu s-a mai auzit imnul Braziliei, dar întreg stadionul a continuat să-l cânte.


23:02 Brazilia vrea să înscrie cu orice preț în debutul meciului. gazdele Cupei Mondiale ratează două ocazii bune chiar în debutul partidei. Itandje va avea mult de lucru în seara asta.


23:00 Fluier de start pe cele două stadioane.


22:57 Au mai rămas doar câteva momente până la începutul ultimelor două meciuri din Grupa A. Fanii din tribune fac spectacol, așa cum ne-au obișnuit, o parte din localnici se războiesc cu forțele de ordine, noi urmărim imnurile celor patru echipe pe TVR1 și TVR2. Se anunță o seară de excepție.


22:38 Iată una dintre mostrele de artă urbană prezente în orașele care găzduiesc meciuri ale Cupei Mondiale. Este evident curentul anti-FIFA care a pus stăpânire pe o parte din populația autohtonă. 


22:29 Se încing spiritele pe Copacabana. Și nu din cauza meciurilor care se joacă la această oră pe celebra plajă braziliană. Forțele de ordine locale au format cordoane care să țină departe protestatarii de unul dintre hotelurile din oraș.


22:26 Brazilia va juca în această seară meciul cu numărul 100 la Cupele Mondiale. Selecționata sud-americană este a doua care atinge această performanță, după Germania, care a jucat meciul 100 contra Portugaliei.


22:23 Diego Costa și-a găsit o ocupație cel puțin ciudată pe banca de rezerve, în timpul partidei Spania – Australia. Xabi Alonso l-a tratat cu disprețul cuvenit, semn că e obișnuit cu glumițele copilărești.


22:00 Jurnaliștii prezenți la meciul Olandei cu Chile pretind că l-au auzit pe Arjen Robben spunând că a vorbit cu selecționerul Van Gaal despre un eventual transfer în Anglia. Așadar, nu e exclus să-l vedem pe mijlocașul lui Bayern pe Old Trafford din noul sezon.


21:30 Cu cine țineți în seara asta?

Personal, aș vrea să văd în optimi Olanda – Brazilia și Croația – Mexic. Nu de alta, dar ar fi două dueluri între Europa și continentul american.


21:18 Bună seara. Numele meu este Sebastian Lüba și voi fi alături de voi la ultimele meciuri din Grupa A.

După cum am aflat mai devreme, Olanda a terminat pe primul loc în Grupa B și va juca în optimi cu ocupanta locului secund din grupa Braziliei.Se pare că bucuria portocalie din Sao Paulo va fi umbrită de ciocniri între protestatari și forțele de ordine din oraș. Cel puțin asta ne sugerează numărul impresionant de jandarmi mobilizați imediat după terminarea meciului Olanda – Chile.


21:03 Vă mulțumesc pentru atenție și vă las cu Sebastian Luba, colegul meu care va acoperi ultimele meciuri ale serii. Cu siguranță, vom vedea meciuri extrem de interesante în Grupa A, Brazilia trebuie să câștige pentru a evita un potențial meci cu Olanda în optimi, în timp ce Croația e condamnată la victorie împotriva Mexicului pentru a se califica în optimi.


20:53 Olanda nu a dominat partida, posesia fiind majoritar chiliană, însă a lovit de două ori în ultima parte a partidei. Eficiența batavilor e una excelentă la acest Mondial, în care reacționează excelent pe contraatac, grație vitezei lui Robben. Astfel, cu trei victorii în trei partide și un golaveraj de 9-3, Olanda se califică de pe primul loc al Grupei B și va întâlni echipa de pe locul secund din Grupa A în optimi. Chilienii au dominat, dar nu și-au creat ocazii mari de poartă și termină grupa pe poziția a doua, urmând, cel mai probabil, să joace cu Brazilia în optimi.


20:50 GOOOOOOOOOOOOL OLANDAAAAAAA!!!! (DEPAY 90+2). Olandezii câștigă clar grupa, după un meci în care a stat la cutie și a lovit exact când a trebuit, în minutele 77 și 92. Depay devine primul jucător olandez din istorie care marchează în primele două meciuri la un CM, după ce a reluat în plasă din trei metri o centrare a lui Robben.


20:40 GOOOOOOOOL SPANIA!!!! (MATA 81). Ibericii fac 3-0 prin jucătorul lui Manchester United, care reia superb, printre picioarele lui Ryan, un balon pe care l-a avut în careul mic al australienilor. Pasa a venit de la Cesc Fabregas, care a devenit primul jucător spaniol cu assisturi la trei Cupe Mondiale (2006-2010-2014).


20:35 GOOOOOOOOOOOOL OLANDA!!! (FER 77). În sfârșit, un gol! Într-un meci în care se așteptau multe goluri, Olanda și Chile s-au neutralizat. Până în minutul 77, când o centrare de pe dreapta a lui Janmaat l-a găsit singur în careu pe Fer, care n-a iertat și a înscris cu capul, plasat în stânga lui Bravo. Fer a marcat la doar 91 de secunde după ce a intrat pe teren. Schimbare inspirată din partea lui van Gaal.


20:27 GOOOOOOOOOOL SPANIA!!!! (TORRES 69). La a 100-a selecție în națională, Iniesta dă o pasă superbă pentru Torres, care nu iartă din interiorul careului și înscrie cu un șut plasat pe lângă Ryan. Spania pare să încheie Mondialul cu o victorie, insuficientă însă pentru calificare.


20:21 Guillem Ballague, jurnalist spaniol care a scris biografia lui Leo Messi, confirmă pe Twitter că Villa a jucat ultimul meci din carieră în naționala spaniolă. Nici Xavi, care e accidentat, și nu a mai jucat în ultimele două meciuri de la CM, nu va ma reveni în echipa iberică, după acest turneu final.


20:16 Decizie ciudată a lui Vicente del Bosque, care îl scoate pe David Villa, autorul golului, pentru a-l introduce pe Mata. Villa, 59 de goluri în naționala spaniolă, nu a vrut să iasă de pe teren în primă fază, știind că ar putea fi ultimul său meci din carieră în naționala spaniolă. Pe bancă, atacantul a izbucnit în plâns, fiind de neconsolat după decizia selecționerului spaniol.

 


20:11 V-am atras atenția mai devreme că în Natal, orașul unde are loc mâine meciul dintre Uruguay și Italia, ploaia a căzut puternic. Iată cum arată acum drumul de acces către localitatea braziliană.


20:02 Se reiau cele două meciuri. Contul de Twitter al companiei de statistică Opta informează că Gary Medel, fundașul naționalei chiliene, a reușit 62 de pase, cu două mai multe decât întreaga echipă olandeză. Dovadă că chilienii au dominat prima parte teritorial, însă Olanda a avut ocaziile mai mari.


19:59Olanda nu joacă cel mai frumos fotbal, însă rezultatul contează. Un egal, iar misiunea e îndeplinită, grupa fiind câștigată”, comentează Ruud Gullit pe Twitter, după prima repriză a meciului Olanda – Chile 0-0.


19:50 Olanda continuă să fie pe primul loc în clasamentul Grupei B, având avantajul golaverajului în fața chilienilor. Tot Olanda conduce și în raportul șuturilor pe poartă, 3-0, deși unul dintre atacanții batavi, Jeremain Lens, nu a reușit decât o singură pasă în prima repriză a meciului cu Chile.


19:45 A doua parte a primelor 45 de minute ale meciului Olanda – Chile a crescut în ritm, iar ambele echipe au ratat șanse bune. Rămâne însă 0-0, după ce Robben sau Diaz nu au reușit să înscrie în poarta adversă. De partea cealaltă, Spania o conduce cu 1-0 pe Australia și e pe punctul să îndeplinească dorința ziariștilor de la „Marca”, aceea de a nu termina pe ultimul loc în grupă.


19:40 A fost al nouălea gol marcat de Villa la Cupa Mondială pentru Spania în 12 meciuri, atacantul spaniol fiind golgheterul echipei iberice la turneele finale. Câștigător al titlului în Spania cu Atletico Madrid, vârful de 32 de ani s-a transferat la New York City FC, echipa lui Manchester City din MLS.


19:36 GOOOOOOL SPANIA!!! (VILLA 35). Juanfran centrează superb din banda dreaptă, Villa e în careu și reia superb cu călcâiul, păcălindu-l pe goalkeeperul Ryan. E al 59-lea gol marcat de Villa în naționala „Furiei Roja”, fiind cel mai bun marcator din actualul lot.


19:34 Cu Olanda, Spania a fost obligată de FIFA să evolueze în alb. În partida cu Chile, spaniolii au evoluat în roșu. Iar azi, în disputa cu Australia, ibericii joacă în echipamentul de deplasare, de culoare neagră cu inserții verde-neon.


19:22 Olanda lasă inițiativa jocului adversarilor, iar modulul tactic al echipei europene se schimbă permanent, din 5-3-2 pe fază defensivă în 4-3-3 sau 3-4-3 în funcție de faza ofensivă. Totuși, chilienii par mai bine intrați în joc. Însă Olanda e periculoasă pe contraatac și poate pune oricând probleme, deși nu a avut decât 25,1% posesia balonului.

 


19:14 Echilibrul e cuvântul de ordine în partida dintre Olanda și Chile, ambele echipe având un procentaj de 89% de reușită al paselor. După 15 minute, într-un meci în care se așteptau multe goluri, nu a existat nicio ocazie. Poate și pentru că ambele echipe sunt unele reactive, nu proactive, cărora le place să joace mai mult pe contraatac, decât să construiască.


19:04 Potrivit site-ului oficial al FIFA, Kuyt va evolua la mijloc, într-un sistem 4-3-3, însă nu ne-ar mira deloc ca van Gaal să schimbe în 5-3-2, sistemul care crede că se potrivește cel mai bine actualei naționale a Olandei. Însă primele minute ale partidei arată că jucătorul lui Fenerbahce se retrage destul de mult pe fază defensivă.


19:00 Echipa de start a Spaniei este a doua cea mai bătrână din istoria „Furiei Roja”, cu o medie de vârstă de 29 de ani și 67 de zile. Și cea mai bătrână din ultimii 52 de ani! Cu această statistică începem cele două meciuri de la această oră! Olanda – Chile și Spania – Australia sunt primele două meciuri care se dispută în paralel la acest Mondial.


18:50 O furtună puternică a inundat câteva străzi din orașul Natal. Ploaia continuă să cadă în rafale, cu aproape 24 de ore înainte de startul meciului Italia – Uruguay, cel mai interesant din ultima etapă a fazei grupelor.


18:44 Chile are cea mai mică medie de înălțime de la acest turneu final, 1,76m, cu un singur jucător care măsoară peste 1,80m. Iar asta se vede în duelurile aeriene din careu: chilienii au câștigat doar 50% dintre aceste dueluri în fața adversarilor.


18:37 Fanii brazilieni dau dovadă de umor. Unul dintre ei a venit cu o coală A4 pe care este imprimat mesajul „Vă puteți îmbarca pentru zborul 5-1-2-0 (n.r. – scorurile cu care Spania a pierdut în fața Olandei și a statului Chile) de la Curitiba la Madrid”, aluzie clară la faptul că este ultimul meci al Spaniei la acest turneu final.


18:23 Iniesta este al cincilea jucător care atinge a 100-a selecție în națională la turneul final din Brazilia, după Wesley Sneijder (Olanda), Juan Zuniga (Columbia), Javier Mascherano (Argentina) și Per Mertesacker (Germania).


18:16 O absență importantă din naționala chiliană pentru meciul cu Olanda este Arturo Vidal. Mijlocașul lui Juventus, care a suferit o operație la genunchi înaintea startului Mondialului, va fi menajat azi, în locul său intrând Felipe Gutierrez, un mijlocaș de 23 de ani, care evoluează la Twente Enschede.


18:10 Căpitanul Spaniei la ultimele patru turnee finale, incluzând aici Mondialul din Brazilia, Iker Casillas, e rezervă. Liderul selecțiilor în naționala iberică, cu 157 de selecții, e printre cei 18 jucători care au strâns cel puțin 100 de meciuri în tricoul „Furiei Roja”. Al 19-lea va fi Andres Iniesta, care e titular azi, în partida cu Australia.


18:03 În limba portugheză, Camerun se traduce „Camaroes”, care înseamnă creveți. Un stand de fructe de mare din Fortaleza, oraș care găzduiește Cupa Mondială, vinde creveți numiți „Song” sau „Eto’o, botezați după numele jucătorilor camerunezi. Tactică interesantă de marketing, nu?


17:55 După victoriile cu Australia (3-1) și Spania (2-0), chilienii sunt destul de încrezători. Suporterii sud-americani au venit cu un tricou portocaliu, pe care au inscripționat ca nume „Van a Perder” (n.r. – veți pierde), un joc de cuvinte care mizează pe procentul mare al numelor olandeze care conțin „van”. Totuși, din cauza absenței lui Robin van Persie, niciun „van” nu va juca azi în naționala Olandei.


17:47 Se știu deja șase echipe calificate în optimile de finală ale Mondialului din Brazilia: trei din America de Sud (Argentina, Chile și Columbia), două din Europa (Belgia și Olanda) și una din America Centrală (Costa Rica). În afara stabilirii ordinii din Grupa B, după meciul dintre Olanda și Chile, vom cunoaște alte două echipe calificate, care se vor alege dintre Brazilia, Mexic și Croația.


17:33 Se știu deja echipele la Olanda – Chile! Chilienii nu mizează pe Vidal, care este menajat de antrenorul Jorge Sampaoli, în timp ce olandezii revin în modulul 5-3-2, cu Dirk Kuyt în banda dreaptă ca fundaș. Robin van Persie, suspendat, lipsește din lotul Olandei, în timp ce Martins Indi, accidentat, e înlocuit în centrul defensivei de Blind.


VEZI PRIMA PARTE A LIVE BLOG-ULUI ZILEI DE AZI AICI

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Copiii lui Kate Middleton, pregătiți pentru moartea mamei lor 😢 George, Charlotte și Louis au fost duși la psiholog
Copiii lui Kate Middleton, pregătiți pentru moartea mamei lor 😢 George, Charlotte și Louis au fost duși la psiholog
Ilie Dumitrescu nu găsește explicații: „Este greu de imaginat! Este ireal”
Ilie Dumitrescu nu găsește explicații: „Este greu de imaginat! Este ireal”
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe care le face zilnic
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe care le face zilnic
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie mamă”
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie…
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până…
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
S-a aflat! Care e cauza morții lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai periculoși interlopi din România
S-a aflat! Care e cauza morții lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai periculoși interlopi din România
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
Ce au descoperit anchetatorii la reconstituire, în cazul crimei de pe A1? Avocatul afaceristului dă vina pe stres
Ce au descoperit anchetatorii la reconstituire, în cazul crimei de pe A1? Avocatul afaceristului dă vina pe stres
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
E legală depășirea prin dreapta a unei mașini ce virează la stânga? Ce prevede Codul Rutier
E legală depășirea prin dreapta a unei mașini ce virează la stânga? Ce prevede Codul Rutier
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă