Neşu, "fotbalistul lui Hristos"! Dezvăluiri cutremurătoare ale lui "Bicho": "Au fost clipe teribile, nu-mi trecea cu toate pastilele din lume. Acum trăiesc cel mai bun moment al vieţii mele!"

21 aug 2018 2923 afişări Fotbal Intern
Neşu, "fotbalistul lui Hristos"! Dezvăluiri cutremurătoare ale lui "Bicho": "Au fost clipe teribile, nu-mi trecea cu toate pastilele din lume. Acum trăiesc cel mai bun moment al vieţii mele!"

Au trecut mai bine de şapte ani de la cumplitul accident care-l ţine pe Mihai Neşu (35 de ani) în scaunul cu rotile. Cu toate că viaţa s-a sa schimbat complet din momentul negru al vieţii, "Bicho" spune că trăieşte cea mai bună perioadă a existenţei sale. Neşu şi-a deschis sufletul şi a discutat despre ceea ce înseamnă să fii "fotbalistul lui Hristos".

Neşu spune că de multe ori nici nu simte că este paralizat, se bucură foarte tare de rezultatele pe care le are alături de centrul de ajutor al copiilor cu dizabilităţi de la Oradea, deschis cu ajutorul fundaţiei sale. Fostul fundaş a dezvăluit, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, o discuţie tulburătoare pe care a avut-o cu un călugăr din Athos.

"Trăiesc cel mai bun moment al vieţii mele, acum, la 35 de ani. Şi m-ajută Dumnezeu, de multe ori nici să nu simt că sunt paralizat! Au fost clipe teribile, în care nu-mi trecea cu toate pastilele din lume. Nici nu aveam cum, fiindcă durerea mare era în suflet", a spus Mihai Neşu, pentru Gazeta Sporturilor.

"Bicho" a apelat la mai multe metode de a trece peste momentul greu al vieţii şi a discutat cu mai mulţi preoţi, ajungând chiar şi la Muntele Athos. Neşu a dezvăluit o discuţie cu un călugar care a vrut să devină fotbalist, dar - asemănător cu Mihai -, o accidentare nu i-a permis să-şi îndeplinească visul: "Scopul este să fii sportiv pentru Hristos. Un călugăr grec din Athos îmi spunea că el a vrut să devină fotbalist, însă s-a accidentat, a renunţat şi mi-a zis că a ales să fie fotbalistul lui Hristos", a mai spus Neşu pentru sursa citată.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.