Dinu a găsit vinovaţii: "Prepeliţă ne-a amintit că e sezon de vânătoare. E interzis la mistreţi, iar Daum a dat drumul la prepeliţe"

12 nov 2016 16953 afişări Nationala
Dinu a găsit vinovaţii: "Prepeliţă ne-a amintit că e sezon de vânătoare. E interzis la mistreţi, iar Daum a dat drumul la prepeliţe"

Analist la DolceSport, Cornel Dinu a comentat eşecul naţionalei cu Polonia, scor 0-3 în runda a patra a preliminariilor CM 2018. Fostul selecţioner îl percepe drept principal vincovat pe Christoph Daum.

"Noi nu am avut nicio tactică, am avut o aglomerare aşa de jucători. Prepeliţă ne-a amintit că e sezon de vânătoare. E interzis la mistreţi, iar Daum a dat drumul la prepeliţe. El a spus de la început că jocul nostru va fi unul de atac, dar şi-a bătut joc de noi. Nu am avut nicio tactică, schimbările făcute au fost hilare. Aşa cum anticipam, polonezii ne-au fost superiori, dar noi n-am fost în stare să jucăm nimic. Dacă începem să-l ascultăm şi pe Burleanu, înseamnă că se alege praful de tot.

Oricum, în teren nu s-a văzut nimic legat de posesie, nimic altceva. Ne-am bazat pe lucruri la întâmplare. Aşa se întămplă dacă antrenamentele au început să semene cu cele din Turul Franţei. Am văzut că au adus nişte biciclete pe teren. Daum nu trebuie să plece. Cu toţii trebuie să rămână, Daum, Burleanu, pentru că ne-am întors la scandările pe care le auzeam înainte de 1989, cu acest viitor luminos care ne este promis" , a spus Cornel Dinu la DolceSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.