ADIO! Chivu s-a retras oficial din naţionala României! Vezi motivele care au adus la această decizie! Cum comentezi?

21 mai 2011 16598 afişări Comentează şi tu Nationala
ADIO! Chivu s-a retras oficial din naţionala României! Vezi motivele care au adus la această decizie! Cum comentezi? Chivu s-a retras oficial din naţionala României! Vezi motivele care adus la această decizie 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7952/8277525/2/scrisoare.jpg

Căpitanul naţionalei şi-a anunţat oficial retragerea de la primareprezentativă. ProSport a anunţat înediţia tipărită de astăzi că jucătorul lui Inter Milano s-ar puteasă nu se prezinte la meciul cu Bosniaşi iată căacest fapt s-a confirmat.

Încontinuare vă prezentăm comunicatul existent pe site-ul oficial alFRF:

Aseară târziu, Federaţia Română de Fotbal a primit scrisoarea deretragere din echipa naţională a României a căpitanului acesteia,Cristian Chivu, decizie care intră în vigoare imediat, drept careel nu va fi prezent la proximul joc oficial, cel contraBosniei-Herţegovina, programat, pe stadionul Giuleşti-ValentinStănescu din Bucureşti, în ziua de 3 iunie a.c., de la ora 21.00,în cadrul preliminariilor EURO 2012.

Născut la 26 octombrie 1980, la Reşiţa, Cristi a apărat prima oarăculorile reprezentativei noastre cu aproape 12 ani în urmă, maiprecis la 18 august 1999, cu ocazia jocului amical Cipru - România2-2. Ultimul său joc în naţională a fost tot un amical, Italia -România 1-1, la Klagenfurt, pe 17 noiembrie 2010.

De atunci, Chivu a strâns 75 de jocuri ca tricolor, înscriindtrei goluri, cariera sa la echipa naţională incluzând şiparticiparea la două turnee finale ale Campionatului European, în2000 (când ne-am calificat în sferturile de finală) şi 2008.

Motivele deciziei sale pot fi lecturate în scrisoarea menţionată.Federaţia Română de Fotbal, staff-ul tehnic al reprezentativei şi,suntem convinşi, toţi suporterii naţionalei îi mulţumesc lui Cristipentru tot ceea ce a făcut în calitate de component al echipeireprezentative şi de căpitan al acesteia, dorindu-i sănătate şisucces atât ca jucător, cât şi în perioada ce va veni dupăabandonarea carierei de fotbalist.

Iată scrisoareatrimisă de Chivu:

Sursa:FRF.ro

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.