Haos pe Moina

6 ian 2009 8 afişări Liga 2
Haos pe Moina

Consilierii locali au aprobat, ieri, solicitarea de amânare a societăţii Oncos cu trei luni a plăţii avansului pentru preluarea pachetul majoritar al echipei. La finele termenului, compania vrea să renunţe la club.

Soarta “studenţilor” este departe de a fi rezolvată, iar din pricina datoriilor clubul se află în pragul falimentului. “De la preluarea clubului, doar Oncos a investit bani la echipă. Ceilalţi acţionari nu s-au arătat dispuşi să susţină clubul cu bani. Nu au fost în stare să obţină o sponsorizare de 10.000 de euro”, s-a plâns Dorin Rotaru, avocatul Oncos, companie ce şi-a motivat solicitarea prin întâmpinarea unor dificultăţi de natură financiară ce au condus la imposibilitatea plăţii avansului de aproximativ 3 milioane de lei. “Ne aşteaptă datorii foarte mari, la care se adaugă penalităţi pe măsură. Problema e la vechea administraţie”, a explicat Dan Lazăr, reprezentantul municipalităţii în C.A al “U” Cluj.

„Clubul e blocat!“

Prezent la şedinţă, preşedintele Remus Câmpeanu părea debusolat de decizia Consililului Local şi se teme că Universitatea îşi va pierde jucătorii din cauza lipsei fondurilor. “Mă aşteptam să fim preluaţi, chiar şi interimar, de către Consiliul Local. În acest moment nu avem niciun fel de sprijin. În decizia de azi (n.r – ieri) nu rezultă nicăieri că Oncos se angajează ca în cele trei luni să sprijine activitatea clubului”, a spus Câmpeanu.

"Mă tem că noi am distrus Universitatea. Mai bine să lăsăm acest club să moară cu fruntea sus. Cine să mai investească într-o asemenea cloacă?"
- Gheorghe Vuşcan, consilier PSD

"Sunt destul de confuz pentru că începem pregătirea şi nu ştim cui să cerem bani. Nu ştiu dacă este o hotărâre înţeleaptă, dar sper că va fi aşa" - Remus Câmpeanu, preşedinte “U” Cluj

625de mii de euro a investit firma Oncos în clubul UniversitateaVersiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.