Acuzaţiile şocante de blat, confirmate de conducătorii clubului! "Avem declaraţii ale unor jucători care au fost invitaţi"

9 dec 2017 3026 afişări Liga 2
Acuzaţiile şocante de blat, confirmate de conducătorii clubului! "Avem declaraţii ale unor jucători care au fost invitaţi"

Auraş Braşoveanu, preşedintele clubului Dacia Unirea Brăila, susţine declaraţia dată de antrenorul Alin Pânzaru, care i-a acuzat pe fotbaliştii Costel Roşu şi Ionuţ Iosofache.

"O declaraţie a antrenorului pe care clubul o va susţine. Avem declaraţii ale unor jucători care au fost invitaţi, între ghilimele, să participe la astfel de jocuri. Când am avut certitudinea că ceva e putred în vestiar, am luat măsuri. În acest sezon, noi am renunţat la o serie de jucători, toţi titulari. Tocmai din acest motiv, că existau suspiciuni", a spus Auraş Braşoveanu, preşedinte la Dacia Brăila, pentru ca apoi să vorbească despre situaţia clubului şi modul în care acest lucru a dus la aranjamente, dincolo de puterea conducătorilor.

"Clubul are partea lui de vină pentru că a crezut în anumiţi oameni. Celor doi li s-a reziliat contractul".

"Nu avem o garanţie a meciurilor care au fost trucate, dar sunt suspiciuni pentru mai multe partide. Nu ştiu dacă au jucat tot timpul pentru pariuri, dar din păcate aveţi dreptate: situaţia financiară a clubului a dus la asemenea momente", a mai afirmat conducătorul Daciei Unirea la DigiSport.

Auraş Braşoveanu spune că şi alte cluburi din Liga 2 sunt în situaţia Brăilei. "S-a sădit această sămânţă a răului, dar nu doar la noi, ci în toată liga a doua. 100% sunt şi alte cluburi în aceeaşi situaţie. Ce se întâmplă e grav", e convins Braşoveanu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.