Vine Stanca: "Sunt fericit că m-am întors!" Ionescu e out!

28 ian 2011 96 afişări Comentează şi tu Liga 1
Vine Stanca: "Sunt fericit că m-am întors!" Ionescu e out! Vine Stanca, Ionescu e out!

Roş-albaştrii vor merge azi în Antalya pentru al doilea stagiude pregătire. Faţă de lotul deplasat în primul turneu, va fi omodificare importantă. Andrei Ionescu va rămâne acasă, în timp celocul său va fi luat de noua achiziţie, Răzvan Stanca.

ProSport a anunţatîncă din 18 ianuarie că roş-albaştrii sunt interesaţi de aducerealui Răzvan Stanca. La zece zile distanţă, portarul UniversităţiiCraiova s-a înţeles cu Steaua. "Meme l-a sunat pe Stanca şii-a transmis să-şi rezolve problemele la Craiova. După ce le-arezolvat, Stanca l-a sunat pe Meme şi au bătut palma", audezvăluit surse din cadrul clubului stelist. Jucătorul a renunţataseară la restanţele financiare pe care le va avea de primit de laMititelu, şi-a reziliat contractul s-a reziliat, iar aseară asemnat pe şase luni cu steliştii. "Sunt fericit că m-amîntors la Steaua şi că mi s-a dat o nouă şansă. Le mulţumesc căs-au gândit la mine, sper să nu-i dezamăgesc", a declaratStanca.

În schimb, Andrei Ionescu nu va mai merge azi în Antalya. Deşise află sub contract cu Steaua, "Micul Balaci" a fost pedepsit deconducere pentru că nu doreşte să-şi micşoreze salariul.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.