Tiago şi-a impresionat noii colegi de la Steaua

22 iun 2008 25 afişări Liga 1
Tiago şi-a impresionat noii colegi de la Steaua Steaua a plătit 300 de mii de euro pentru transferul lui Tiago
Tiago Gomes, singura achiziţie „de export“ a Stelei de până acum, a intrat deja în pâine. Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani împrumutat de la Estrela Amadora pentru o perioadă de un an şi-a impresionat plăcut colegii la antrenamentele pe care le-a efectuat de la începutul săptămânii.

„Ştie cu mingea, o loveşte corect şi are viteză de reacţie. Va fi un plus pentru echipă, pentru că are multe calităţi. Este valoros“, a fost verdictul colegilor după doar patru zile, în condiţiile în care sosirea lui Tiago în Ghencea a fost privită cu uşor scepticism. Cea mai mare problemă de adaptare a portughezului este reprezentată de limbă. „Ne mai chinuim în limba spaniolă, pentru că altfel ne este greu să comunicăm pe teren“, au dezvăluit coechipierii săi. De altfel, portughezul încearcă în această perioadă să prindă câteva cuvinte din limba română ca să-l ajute mai mult la joc, ca de exemplu: „pas“, „eu“, „minge“, „şut“.

Cu Lăcătuş se înţelege în spaniolă

Cel mai probabil, clubul din Ghencea îi va pune meditator lui Tiago Gomes nu numai pentru a-i face acomodarea mai uşoară, ci, în primul rând, pentru a reuşi să comunice aşa cum trebuie cu noii săi colegi. În ceea ce priveşte instrucţiunile pe care le primeşte de la Marius Lăcătuş, acestea îi sunt date tot în spaniolă, limbă pe care „Fiara“ a învăţat-o în perioada în care a activat ca jucător la Oviedo.

'Nu cred că Tiago va avea probleme de adaptare, mai ales că după cel de-al doilea cantonament austriac va veni în România şi familia sa" - Adrian Ilie, manager Steaua

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.