Salvaţi de Adailton! Vaslui - Bistriţa 1-0!

25 sep 2010 92 afişări Liga 1
Salvaţi de Adailton! Vaslui - Bistriţa 1-0! LIVE TEXT Vaslui - Gloria Bistriţa 0-0! 5 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/7421457/4/j4r9818.jpg

Atacantul Vasluiului a reuşit să aducă victoria moldovenilordupă un meci mai degrabă şters, pe care însă l-a dominat da capo alfine

"Campioana" rezultatelor surprinzătoare în acest debut de sezon,Vasluiul îndelung contestatului Lopez Caro ajunge la a treiavictorie consecutivă în campionat după victoria muncită în faţaBistriţei.
După o primă repriză care a adus mai multe căscături în tribunedecât aplauze, marcată doar de ocaziile lui Bello (18) şi Adailton(21), cea de-a doua jumătate a partidei a debutat în forţă, cu"galben-verzii" în avanposturi, hotărâţi să facă uitată umilinţa dela Slatina. Şi după trei ocazii uriaşe cu Wesley şi Adailton lafinalizare, atacantul care îşi trecuse în cont o "dublă" acum douăsăptămâni în faţa Oţelului l-a învins şi pe Albuţ fără drept deapel din interiorul careului, aducând lucrurile pe făgaşul normalîn minutul 67. Iar după cum Gloria nu contase în atac până la acelmoment, nici după deschiderea scorului nu a reuşit să arate mainimic în plan ofensiv, bistriţenii fiind astfel nevoiţi săpărăsească Vasluiul cu capul plecat.

Incidentilar în tabăra bistriţeană

Dacă pauza ar trebui să fie un sfetnic bun pentru orice echipă,pentru Gloria Bistriţa a fost mai degrabă un moment confuz. Imediatdupă reluarea jocului, în echipa bistriţeană se regăseau doijucători cu acelaşi număr pe tricou - numărul 16. După două minute,arbitrul întâlnirii a observat şi l-a trimis pe Mureşan să-şischimbe tricoul la marginea terenului.

Caro,contestat în continuare

Chiar dacă Vasluiul a reuşit să învingă Gloria Bistriţa, faniivasluieni l-a contestat în continuare pe Lopez Caro, scandând încâteva rânduri "Demisia!". De data aceasta însă, galeria nu a maifost susţinută şi de restul spectatorilor din tribune, aşa cum seîntâmplase la meciul cu Oţelul de acum două săptămâni.


CLICK AICI PENTRU A URMĂRIDESFĂŞURAREA LIVE TEXT APARTIDEI


Vaslui: Kuciak - Luz,Farkaş, Papp, Milanov - Annang, Genchev, Wesley, Milisavljevic -Adailton, Bello

Rezerve: Cerniauskas, Zmeu, Pouga, Bălace, Cânu,Burdujan, Gheorghiu

Gloria:Albuţ - Frăsinescu, Tudose, Szukala, Velcovici - Keita, Mureşan,Mărginean, Băjenaru - Predescu, Moraes

Rezerve: Irimia, Coroian, Bruno Moraes, Achim, Nalaţi,Ene, Bawab

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.