"S-au îmbătat TOŢI! Reghe abia a fost trezit să meargă la meci!" Piţurcă, dezvăluiri incendiare despre "episodul Zurich!": "Becali l-a acoperit pentru că vrea să-l dea afară!"

2 mar 2017 54721 afişări Liga 1
"S-au îmbătat TOŢI! Reghe abia a fost trezit să meargă la meci!" Piţurcă, dezvăluiri incendiare despre "episodul Zurich!": "Becali l-a acoperit pentru că vrea să-l dea afară!"

Victor Piţurcă a confirmat scandalul pe care staff-ul FCSB l-a făcut înaintea meciului cu FC Zurich, despre care ProSport a scris în exclusivitate. Fostul selecţioner susţine că a aflat imediat, însă n-a vrut să vorbească. În plus, Piţurcă face afirmaţii şocante şi spune că staff-ul FCSB obişnuieşte să consume mari cantităţi de alcool înainte de meciuri.

TOATE DETALIILE DESPRE BEŢIA DE LA ZURICH, AICI!

ProSport a oferit în exclusivitate detalii despre incidentele provocate de Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf în deplasarea de la Zurich, din Europa League. Atunci, cei doi au consumat băuturi alcoolice în exces, iar managerul sportiv al FCSB n-a mai putut ajunge la meci. Victor Piţurcă spune că a aflat încă de atunci despre scandalul de la Zurich, însă n-a vrut să vorbească în public despre asta.

Fostul selecţioner insistă că şi Reghecampf s-a îmbătat, deşi antrenorul FCSB a negat constant. Piţurcă susţine că şi Gigi Becali a aflat de toată scena, dar a păstrat secretul pentru a se folosi de el pentru momentul în care va decide să-l dea afară pe Reghecampf. Piţurcă mai spune că este o obişnuinţă pentru staff-ul FCSB să bea înainte de meciuri:

"Au ieşit la iveală lucruri pe care eu le ştiam. Episodul Zurich... Eu le ştiam şi dacă era vorba de răzbunare, cum spunea băiatul ăsta, aş fi vorbit de atunci. Dar acum o să vorbesc, pentru că trebuie să ştiţi adevărul pentru că omul care antrenează sau nu ştiu ce face la Steaua a fost scos din cauză.

Vezi, Doamne, el nu ar fi făcut nimic. Nu e adevărat! Au băut băuturi alcoolice, iar el abia a fost trezit pentru a merge la meci! Ăsta e adevărul. Eu ştiu că cei doi au fost chemaţi la palat, i-a chemat Gigi şi au fost dojeniţi puţin... Apoi se întrebau de unde ştiu eu. Mie mi-au spus jucători din echipă! Ştiau! De fapt, asta e o obişnuinţă la Steaua Înainte de meciuri iau o sticlă de vodka şi, din superstiţie, o beau, să le meargă mai bine. La meciul cu Dinamo nu s-a mai întâmplat asta... Antrenorul n-a mai băut apă multă pentur că nu-l mai ardea probabil.

Gigi l-a acoperit acum pentru că vrea să-l dea afară! Eu îl ştiu foarte bine pe Gigi (n.r. Becali) cum procedează... L-a acoperit probabil pentru că nu vrea să-i plătească clauza. O să aibă o discuţie, că vezi, că te-am acoperit... Becali a ştiut tot timpul, dar a tăcut pentru că vrea să-l dea afară [...] Becali a ştiut tot ce s-a întâmplat acolo. Normal că află. Jucătorii nu văd? Sunt fraieri? Ei stau la vedere, rămân la masă şi acolo... Aşa s-a întâmplat", a declarat Piţurcă la Dolce Sport.

”Se vede că Reghecampf este ”trăgător””

Fostul selecţioner susţine că Reghecampf i-a ”lucrat” pe Costel Gâlcă şi Mirel Rădoi, pentru a-şi netezi drumul spre revenirea la FCSB. Piţurcă este de părere că Becali l-ar fi dat acum afară, dacă n-ar fi existat acea clauză de reziliere de un milion de euro:

"Ce antrenor esti, băi, frate, că te lauzi că ai câştigat! Ce ai câştigat? Aveai echipa deja formată, cu jucători de naţională...   Reghecampf i-a lucrat şi pe Gâlcă, şi pe Rădoi [...] Nimeni nu ştie şi nu poate să înţeleagă (n.r. de ce i-a pus Becali o clauză de reziliere atât de mare). Dacă nu era clauza, nu mai era antrenorul Stelei acum. De fapt, eu cred că nu mai era antrenorul Stelei după ce s-a întâmplat la Zurich!”, a mai spus Piţurcă.

”E ceva obişnuit la ei (n.r. Reghecampf şi Mihai Stoica), înaninte de fiecare meci (n.r. să bea). Dacă bei patru, cinci păhărele de vodka, nu păţeşti asta, dar au schimbat vodka, au băut ţuică de pere şi aia e mai grea. Aşa am auzit (n.r. râde), serios. Vorbesc şi persoanele din club, că nu convine nimănui să se întâmple asta la echipă. Reghecampf a apărut cu faţa căzută, cu ochelari... Se vede că e "trăgător".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.