Rădoi este mulţumit şi nu prea de egalul cu Legia: "Mi-a plăcut mult atitudinea, dar trebuie să mai lucrăm la joc". Cine este al doilea căpitan al Stelei, după ce i s-a retras lui Chipciu acest rol

26 iun 2015 3093 afişări Liga 1
Rădoi este mulţumit şi nu prea de egalul cu Legia: "Mi-a plăcut mult atitudinea, dar trebuie să mai lucrăm la joc". Cine este al doilea căpitan al Stelei, după ce i s-a retras lui Chipciu acest rol

Steaua şi Legia Varşovia au terminat la egalitate, scor 1-1, în al doilea amical al campioanei din această vară. Mirel Rădoi spune că este mulţumit de atitudine, dar jocul încă nu-l satisface.

Campioana României s-a făcut de râs în primul amicald in cantonamentul din Austria, după ce a pierdut cu 4-5 în faţa celor de la SK Klagenfurt, o echipă nou-promovată în liga secundă austriacă. Rădoi laudă schimbarea de atitudine, însă susţine că mai este nevoie să umble la setările jocului.

”Suntem mulţumiţi de atitudinea pe care au avut-o, chiar dacă nu suntem mulţumiţi în totalitate de joc. Cred că au avut o atitudine bună faţă de primul meci, dar trebuie să mai lucrăm, pentru că nu ne-a mulţumit jocul”, a declarat Mirel Rădoi la DigiSport.

Fostul căpitan al Stelei a vorbit şi despre transferurile din această vară. Campioana României încă n-a acoperit posturile de portar şi cel de atacant, dar Mirel Rădoi spune că se lucrează la aceste detalii:

”Jucătorii pe care ni-i dorim la Steaua sunt monitorizaţi, nu-i transferăm de pe o zi pe alta. Muniru este în urmă cu pregătirea fizică, nu a fost vorba că a greşit în meciul trecut. Ar fi perfect dacă noile transferuri ar ajungă cât mai repede în cantonament, dar deocamdată se cer bani prea mulţi pentru ţintele noastre şi ne mai trebuie timp să ajungem la o înţelegere. Dacă, Doamne fereşte, nu vom mai putea transfera niciun jucător, avem un lot bun, echilibrat, chiar dacă mai trebuie unele transferuri. Dar nu cred că nu vom mai face transferuri”

Rădoi spune că va încerca să-l motiveze pe Cristi Tănase, în cazul în care aceasta nu va reuşi să prindă un transfer în această vară: ”Tănase a avut o lovitură şi a fost mai bine să-l protejăm pentru binele lui şi al nostru. El este un jucător profesionist cu o mentalitate puternică şi îşi va găsit din nou motivaţia. Dacă nu va reuşi, îl vom motiva noi să ajungă iar la o formă foarte bună”.

Varela, al doilea căpitan al Stelei

Mirel Rădoi a regândit un pic şi situaţia liderilor din vestiar. Fostul internaţional român l-a păstrat căpitan pe Cristi Tănase, dar l-a numit pe Fernando Varela al doilea purtător de banderolă, în locul lui Chipciu. Rădoi vorbeşte însă în termeni laudativi despre ”şeptarul” echipei:

”Alex Chipciu este un jucător foarte important, are o atitudine foarte bună. Nu l-am urmărit foarte atent în sezonul trecut. Este un jucător important pentru echipă, care o atitudine aşa cum ar trebui să fie, pentru că este jucător de echipă naţională”, a mai spus Rădoi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.