Mircea Rednic a spus lucrurilor pe nume! Negoiţă susţine că vrea să-i vândă Dinamo, însă antrenorul a pus piciorul în prag: "Mă doare sufletul, acum chiar sunt umilit. El stă bine mersi la Rin"

15 iun 2019 10846 afişări Liga 1
Mircea Rednic a spus lucrurilor pe nume! Negoiţă susţine că vrea să-i vândă Dinamo, însă antrenorul a pus piciorul în prag: "Mă doare sufletul, acum chiar sunt umilit. El stă bine mersi la Rin"

Mircea Rednic a oferit detalii incendiare cu privire la eventuala preluare a clubului Dinamo, într-un interviu acordat pentru Doar Dinamo.

Fostul antrenor din "Groapă" l-a luat peste picior pe Negoiţă, despre care spune că i-a prezentat această ofertă şi în iarnă, astfel că nu e nicio noutate: "Şi ca să fie clar! Mi-a făcut aceeaşi ofertă din noiembrie, nu e nicio promoţie. Aceleaşi discuţii, n-au fost alţi bani, tot la 3 milioane. Dar cu tot cu datorii se depăşeşte suma de 5 milioane şi jumătate. Pentru că Negoiţă rămâne cu acţiunile, dar nu plăteşte nici măcar un euro din datorii, trebuie să le plătesc eu. Iar ca să investesc să mă bat la titlu şi la cupe europene, că eu nu vin să mă fac de râs, se ajunge la 10 milioane de euro.

Bun, deci eu trebuie să dau bani unui om care şi-a bătut joc de mine şi mă cam doare sufletul, sincer vă spun.

Ai avut un om care a antrenat fără bani, mă dai afară şi apoi mă chemi să cumpăr clubul. Păi n-aş dormi toată noaptea să mă spăl eu pe cap cu toate problemele create de ei în toţi aceşti ani şi Negoiţă la finalul anului să-şi ia banii, dividentele, un om care şi-a bătut joc de mine, m-a umilit.

Şi m-a mai deranjat ceva. Eu am discutat cu Negoiţă. Şi mi-a spus în felul următor, că trebuie să-i cer acordul la orice acţiune iau. Adică dacă eu vreau să iau 1 milion de euro pe Montini, poate să vină Negoiţă şi să-mi spună să nu-l vând cu 1 milion, ci cu 2, şi să cadă afacerea. Eu nu pot să-l vând fără acordul lui. Nu contează dacă iau 51% sau 67%, în ambele variante trebuie să-i cer acordul. Dar vă daţi seama că dacă rămâne cu 40% va fi şi mai rău. Şi el stă bine mersi la Rin.

În toată perioada asta s-a făcut bugetul în funcţie de TV şi de sponsori. Şi vii şi ceri 3 milioane de euro. Păi pe ce ceri tu 3 milioane de euro??? N-ai stadion, n-ai echipă, n-ai birouri. Toate sunt închiriate. Iar Săftica nu e toată a lui Dinamo, prima parte e înstrăinată la nişte neamuri.

Păi acum a doua oară chiar m-a umilit, sincer! Şi-mi cere – du-te tu cu Dinamo, descurcă-te, şi la final de an uite dividentele.

Păi el îi aduce pe Neagoe şi pe Prunea, îmi dă jucătorii mei afară, şi-mi cere să cumpăr clubul în condiţiile astea? Păi mai du-te şi anul ăsta cu New Dinamo, că înseamnă că ai încredere în ei. Şi vorbim la anul", a declarat Mircea Rednic pentru doardinamo.ro.

Ionuţ Negoiţă a anunţat că doreşte să vândă acţiunile din club şi a discutat cu Mircea Rednic pentru ca tehnicianul să le preia. S-a discutat despre procente, rate, sume, dar actualul patron a pus o condiţie peste care "Puriul" nu poate trece.

Societatea a cărei acţionar este Ionuţ Negoiţă nu deţine palmaresul clubului Dinamo, fondat în 1948, cu 18 titluri de campioană, 13 Cupe ale României şi două Supercupe. Ce va primi viitorul acţionar?

  • Sub conducerea lui Borcea, Dinamo a câştigat patru titluri (1999-2000, 2001-2002, 2003-2004, 2006-2007), patru Cupe ale Romaniei (2000, 2001, 2003, 2004, 2005) şi o Supercupă
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.