De ce a refuzat Mircea Rednic să cumpere Dinamo de la Ionuţ Negoiţă! Condiţia peste care nu a putut trece sub nicio formă

14 iun 2019 10525 afişări Liga 1
De ce a refuzat Mircea Rednic să cumpere Dinamo de la Ionuţ Negoiţă! Condiţia peste care nu a putut trece sub nicio formă

Ionuţ Negoiţă a anunţat că doreşte să vândă acţiunile din club şi a discutat cu Mircea Rednic pentru ca tehnicianul să le preia. S-a discutat despre procente, rate, sume, dar actualul patron a pus o condiţie peste care "Puriul" nu poate trece.

Astfel, în momentul de faţă, negocierile s-au sistat. Conform Telekom Sport, patronul de la Rin vrea să aibă în continuare o funcţie importantă în organigramă şi să păstreze anumite procente. Rednic nu a acceptat fiindcă nu mai vrea să lucreze cu Negoiţă, fiind a doua oară când e îndepărtat de la club.

În plus, antrenorul a fost extrem de deranjat de declaraţia publică a finanţatorului roş-albilor, afirmaţie făcută imediat după ce a fost demis subit: "Vă spun sincer că eu n-am fost de acord cu venirea lui Rednic. Cum eu am zis că nu mă mai implic, le-am zis celor care-l voiau să-şi asume şi să facă ce ştiu mai bine. Dar s-au lămurit şi ei de nişte lucruri. Cu domnul Rednic m-am întâlnit de două ori. O dată întâmplător, a doua oară programat, pentru că spunea că are o soluţie de cumpărare a clubului. Am avut o discuţie şi cam atât".

Ionuţ Negoiţă cere trei milioane de euro pentru 51 la sută din acţiuni sau 3.8 milioane de euro pentru 67 din acţiuni. "Restul de procente rămân la mine. Dar nu am o problemă să le tranzacţionez şi pe ele", susţine patronul actual, dar rămâne problema ocupării unei funcţii. Dacă acceptă să se "rupă" definitiv de club, Rednic ar prelua Dinamo.

Ce primeşte cel care cumpără Dinamo! Negoiţă a dat "din casă" şi a spus tot. Palmaresul, în aer: "Îl vede cineva? Sunt de 6-7 ani aici, eu n-am dat de el!"

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.