Gafa uriaşă comisă de Becali şi speculată de Talpan: "A recunoscut în cartea lui că numele Steaua e al Ministerului". FOTO | Paragraful care l-a îngropat pe fostul patron al FCSB

5 mai 2018 7513 afişări Liga 1
Gafa uriaşă comisă de Becali şi speculată de Talpan: "A recunoscut în cartea lui că numele Steaua e al Ministerului". FOTO | Paragraful care l-a îngropat pe fostul patron al FCSB

Colonelul Florin Talpan a scos la suprafaţa o gafă imensă făcută de Gigi Becali, care se regăseşte în cartea semnată de acesta, intitulată "Becali şi Steaua". La pagina 24, alineatul 2, Becali spune că Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a rămas cu numele echipei, iar el doar venea cu banii şi controla noua societate.

"Nu ştiu dacă aţi citit cartea lui Gigi Becali, «Becali şi Steaua», dar la pagina 24, alineatul 2, chiar Becali recunoaşte că numele Steaua e al Ministerului Apărării Naţionale.

Fiind jurist am încercat să sap şi să am cât mai multe probe la dosar. Becali nu avut niciodată brand-ul Steaua şi a folosit marca fraudulos. Trebuia să se aştepte că se va ajunge în acest moment. Să arate Becali cum a ajuns în Liga 1. Este un club înfiinţat în 2003. Clubul Sportiv al Armatei nu le-a dat acordul de a folosi numele. FIFA şi UEFA nu cunosc în detaliu acest caz"
, a spus Talpan, pentru ProX.

Declaraţia colonelului Florin Talpan, juristul CSA, a fost confirmată: "Lucrurile nu erau, însă, perfect aşezate, aşa cum zice şi expresia, era un pas înainte. Nea Viorel (n.r. Păunescu) şi cu cei de la MApN au rămas cu stadionul, cu numele, cu terenurile şi clădirile, eu deţineam controlul asupra noii societăţi şi veneam cu banii. Dar era ok", se arată în cartea respectivă, semnată de fostul patron al FCSB.


Foto GSP.ro

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a validat vineri, 4 mai 2018, decizia Curţii de Apel, care a stabilit în decembrie 2016 că Gigi Becali nu mai are dreptul să folosească numele Steaua Bucureşti. Avocaţii vicecampioanei nu mai pot contesta sentinţa emisă azi la nicio instanţă de pe teritoriul României.

Cu câteva ore înainte de judecată, Becali era sigur că va câştiga procesul: "Câştigăm 100%. De mâine, toată lumea va spune Steaua. S-a terminat cu FCSB. Aşa e legea! Nu mai e Oprea, ca să se bage el, nu mai e nici Coldea, nici Dumbravă. Câştigăm 100% marca", trâmbiţa fostul patron al FCSB pentru DigiSport."

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.