FC Voluntari – FCSB 0-0. Egal pentru CFR și Craiova! Nocturna nu le-a purtat noroc ilfovenilor. Deac a fost aproape de un gol în stilul lui Robben

FC Voluntari - FCSB 0-0. Egal pentru CFR și Craiova! Nocturna nu le-a purtat noroc ilfovenilor. Deac a fost aproape de un gol în stilul lui Robben
  • Publicat:
  • Actualizat:

FC Voluntari – FCSB 0-0

Echipele de start:

  • FC Voluntari: Balauru – Filipov, C. Achim, M. Popescu, Acsintes – Novac, Răuțăs – Pîrcălabu (G. Deac 61), Marinescu (Cernat 81), Ivanovici (Popadiuc 87) – Tudorie
  • Rezerve: Petrariu, Căpățână, Balaur, Popadiuc, G. Deac, Cernat, Trandafirescu
  • FCSB: Niță – R. Benzar, Planics, Bălașa, Morais – Nedelcus, Filip (Budescu 46) – Man (D. Benzar 68), Tănases, Teixeiras – Alibec (De Amorim 83)
  • Rezerve: Stăncioiu, Larie, Budescu, Momcilovic, Ov. Popescu, D. Benzar, De Amorim

22:36 Final de meci la Voluntari!


22:35 Fundașul Balaur, aflat pe banca de rezervă, este avertizat după ce a aruncat o minge în teren. Căpățână strigă la central „Eu am dat-o”, dar galbenul merge la Balaur.


22:30 Niță salvează FCSB! Gabi Deac a intrat în centru în stilul lui Arjen Robben, a șutat cu efect la colțul lung, dar Niță a respins pe spate o minge care se ducea direct în vinclu. S-au arătat 3 minute suplimentare de la margine.


22:25 Șansă mare pentru Voluntari! Cernat a reluat din voleu din interiorul careului, dar mingea s-a dus direct pe traiectoria lui Niță, care a reținut. Budescu a trimis din nou periculos la faza imediat următoare, pe contraatacul oaspeților


22:24 William de Amorim a intrat în locul lui Denis Alibec. Banderola de căpitan a ajuns pe brațul lui Tănase. Șeptarul FCSB-ului a mers direct la vestiare, iar înainte de a intra în clădire a lovit cu piciorul o ușă.


22:20 Mihai Popescu a ținut o minge în teren, dar Budescu a profitat și a recuperat balonul. Mijlocașul oaspeților a scăpat spre poarta adversă, dar a reluat mult peste din marginea careului.


22:17 Gazdele beneficiază de o lovitură liberă după o intervenție periculoasă a lui Junior Morais, asupra lui Gabriel Deac.


Captură foto Digi Sport


22:16 Intrăm în ultimul sfert de oră al partidei. Gazdele nu mai contează în ofensivă, în timp ce atacurile FCSB-ului se opresc în marginea careului advers. Budescu încearcă poartă din orice fază fixă primită de oaspeți, dar fără vreun rezultat notabil.


22:08 O nouă șansă pentru oaspeți! Budescu a luat pe cont propriu o acțiune, a șutat violent de la 20 de metri, dar Balauru a reușit să respingă în lateral. Intrarea mijlocașului, la pauză, a schimbat total fața ofensivă a echipei sale.


22:07 Pe modelul Bălașa, Gabriel Deac a rămas întins pe gazon după ce Budescu l-a lovit în față cu mingea. Mijlocașul a executat o lovitură liberă din marginea careului.


22:02 Bălașa a rămas întins pe gazon după ce șutul lui Ivanovici din lovitură liberă l-a nimerit în față. Iulian Călin a oprit jocul pentru ca fundașul să primească îngrijiri medicale.


21:59 Ilfovenii cer o nouă lovitură de pedeapsă! Marinescu a scăpat singur spre poarta adversă, dar Planic l-a ajuns din urmă și l-a doborât înainte ca acesta să intre în careu. Centralul a dictat lovitură liberă din afara careului, iar Planic a fost avertizat. Jucătorii lui Niculescu au solicitat vehement o lovitură de pedeapsă.


21:58 Man și Alibec l-au încercat pe Balauru cu două șuturi de la distanță, dar portarul gazdelor a reținut fără problemă de fiecare dată.


21:56 Gazdele au ratat o șansă bună de a marca. Filipov a profitat de o intervenție hazardată a lui Bălașa, a centrat din marginea terenului, dar Nedelcu a intervenit în ultima clipă. Tudorie aștepta singur în fața porții centrarea lui Filipov. Niță a reținut iar oaspeții scapă cu fața curată.


21:54 Claudiu Niculescu rămâne din nou minunat de un fault ușor acordat în favoarea oaspeților.


21:49 Ocazie mare pentru oaspeți! Budescu a pătruns în careu, a șutat, mingea a fost deviată în centrul careului, unde a apărut Alibec. Căpitanul FCSB-ului a reluat din voleu, puțin pe lângă poarta apărată de Balauru. Budescu și-a făcut imediat prezența simțită.


21:46 S-a reluat jocul în Ilfov! Budescu a fost introdus la pauză în locul lui Filip. Gazdele n-au efectuat nicio modificare.


21:32 Pauză la Voluntari!


21:27 Mai știți când Pepe l-a călcat pe Messi pe mână? Un episod asemănător s-a produs astăzi la Voluntari, doar că Marinescu n-a avut aceeași intenție precum Pepe.


Captură foto Digi Sport


21:22 Moment comic la Voluntari! Teixeira a rămas căzut pe gazon, iar Răuță la doborât pe Alibec în apropierea colegului său. Căpitanul oaspeților l-a atins, involuntar, pe Teixeira cu gheata pe cap, iar portughezul a avut o reacție nervoasă, crezând că a fost atins de un adversar.


21:14 Laurențiu Marinescu a reluat din partea stângă, aproape de bara transversală, dar Niță a reținut în doi timpi. A fost primul șut pe spațiul porții, după 30 de minute. Filipov a șutat și el pe jos la câteva momente distanță, dar portarul oaspeților a reținut din nou. Execuția fundașului lateral nu ar fi prins cadrul porții.


21:11 Ivanovici a cerut penalty după un duel cu Bălașa, dar jocul a continuat. Mijlocașul i-a furat mingea apărătorului în marginea careului, dar și-a pierdut echilibrul și a căzut pe gazon. Ivanovici n-a reușit să-l impresioneze pe Iulian Călin.


21:10 Claudiu Niculescu a avut o „explozie” de nervi pe marginea terenului, după ce arbitrul a dictat, ușor, două faulturi pentru oaspeți.


21:08 Morais a centrat din flancul stâng, Tănase a reluat cu capul din interiorul careului, dar mingea a trecut puțin pe lângă poarta apărată de Balauru.


21:05 Centralul Iulian Călin îl avertizează verbal pe Florin Tănase, că dacă va mai continua să protesteze, va fi sancționat.


21:00 FCSB a dominat din punct de vedere al posesiei, în primul sfert de oră. Vicecampioana a avut mingea sub control în 64% din timp. Așteptăm să vedem primul șut al meciului. Niciuna dintre echipe nu a încercat poarta până acum.


20:52 Denis Man a rămas întins pe gazon după ce a fost lovit cu cotul de Acsinte. Centralul Iulian Călin n-a dictat fault, dar jocul a fost întrerupt pentru ca mijlocașul să primească îngrijiri medicale.


20:45 A început meciul!


20:15 Alexandru Tudorie pornește ca titular în această seară, împotriva fostei sale echipe. Vârful în vârstă de 21 de ani are șase goluri în acest sezon, la egalitate cu Laurențiu Buș, Țucudean și Batin. Cei patru împart primul loc în clasamentul golgheterilor din Liga 1.


19:25 Echipa de start a FCSB! Dică i-a recuperat pe Man și Nedelcu, doi dintre fotbaliștii cu probleme medicale. Teixeira revine în primul 11, Tănase i-a luat locul lui Budescu în centru, Morais joacă din nou în fața  lui Momcilovic. Filip este surpriza de la mijlocul terenului.


FCSB începe returul cu o deplasare la FC Voluntari, un adversar cu care a avut de tras chiar și în momentele în care ilfovenii se luptau la retrogradare. În tur, jucătorii lui Dică s-au impus cu greu, scor 2-1, printr-un gol marcat de Dennis Man în minutul 90+2.

Meciurile cu Voluntari au fost mereu un test dificil pentru FCSB. S-a creeat deja și un mit. În sezonul în care este încurcată de echipa ilfoveană, nu câștigă titlul. Cele două echipe s-au mai întâlnit de șase ori până acum și de fiecare dată a ieșit spectacol. Niciodată nu s-au marcat sub trei goluri și de fiecare dată au înscris ambele echipe.

În ultimul meci, FCSB s-a impus cu 2-1, însă abia în minutul 90+2, când Dennis Man a reușit golul victoriei. Ultima dată cânt FC Voluntari a câștigat în fața FCSB-ului a fost pe 22 februarie 2016, când s-a impus cu 3-1. După acel meci, Reghecampf a fost serios criticat de patron. De atunci, vitrina Voluntariului s-a îmbogățit surprinzător cu primele două trofee din istoria clubului: Cupa României și Supercupa. Asta în timp ce FCSB n-a câștigat nimic în sezonul trecut, deși a investit masiv în transferuri.

Probleme de lot pentru Dică

Totuși, FC Voluntari n-a arătat în acest sezon o formă deosebită. Se află doar pe locul 9 în clasament, la 3 puncte de play-off și la 17 distanță de liderul CFR Cluj. În ultima etapă, a pierdut surprinzător cu Concordia Chiajna (0-1), iar ultima victorie pe care au sărbătorit-o a fost în urmă cu 3 etape, 1-0 cu ACS Poli Timișoara.

De partea cealaltă, echipa lui Nicolae Dică are o singură victorie în acest sezon, însă și o groază de probleme. Mihai Pintilii este accidentat, Gnohere este suspendat, Alibec, iar Alibec, Florinel Coman și Dragos Nedelcu vin după accindetări. Dică l-a lăsat în afara lotului și pe Cătălin Golofca, după ce la urechile patronului povești despre viața extrasportivă a acestuia.

Primul meci în nocturnă la Voluntari

Ilfovenii își vor inaugura nocturna cu FCSB, ocazie cu care se întorc acasă. În acest sezon, Voluntari a jucat la Ploiești, deoarece stadionul său nu îndeplinea criteriile Ligii 1. Însă vestea proastă este că nocturna are unele probleme și jucătorii ar putea avea de suferit. Stadionule este amplasat sub un culoar de zbor, motiv pentru care nocturna este mai „scundă” cu 10 metri. Ceea ce înseamnă că jucătorii ar putea fi orbiți de lumina reflectoarelor.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Halep, la mâna italienilor: ultima șansă a Simonei de a juca la Roma depinde de niște criterii clare
Halep, la mâna italienilor: ultima șansă a Simonei de a juca la Roma depinde de niște criterii clare
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele