EXCLUSIV | Varianta vânzării clubului Dinamo către şeici nu a picat! "Există interes în continuare. Decizia e exclusiv a lui Ionuţ Negoiţă"

5 iun 2018 4577 afişări Comentează şi tu Liga 1
EXCLUSIV | Varianta vânzării clubului Dinamo către şeici nu a picat! "Există interes în continuare. Decizia e exclusiv a lui Ionuţ Negoiţă"

Adrian Thiess, cel care intermediază tranzacţia de vânzare a clubului Dinamo dintre Ionuţ Negoiţă şi un grup de investitori din Emirate, a anunţat că afacerea se poate realiza, chiar dacă patronul de la RIN nu mai apare în acte, ci George Drăghia figurează acum ca fiind noul acţionar majoritar.

"Nu vreau să comentez despre faptul că Ionuţ Negoiţă nu mai apare în acte ca acţionar, ci George Drăghia. Există discuţia cu şeicii, există interes în continuare. Din respect pentru cerinţele impuse de către vânzător nu vreau să spun mai multe. Varianta mea e aceeaşi de la început, cea din Emirate.

În momentul de faţă domnul Negoiţă decide ce vrea să facă. Decizia e exclusiv a domniei sale, dar repet: dacă până acum ama avut o dezbatere publică mai activă, acum nu vreau să mai comentez mai mult. Nu vreau să supăr pe nimeni din conducerea lui Dinamo. Atât!", a spus Thiess în exclusivitate pentru ProSport.

Recent, Ionuţ Negoiţă i-a cedat pachetul majoritar de acţiuni lui George Drăghia, cel care deţine o firmă abia înfiinţată şi care e angajat al unui coafor cu sediul în incinta RIN, hotel patronat de către fraţii Negoiţă.

De asemenea, în conducerea clubului au fost cooptaţi şi suporterii, proiectul socios Doar Dinamo Bucureşti fiind lansat zilele trecute.


 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.