PCH a lansat programul cu care vrea să se implice la Dinamo. Ce glorii dinamoviste participă, cât costă cel mai scump card de membru şi ce beneficii au suporterii

30 mai 2018 2437 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
PCH a lansat programul cu care vrea să se implice la Dinamo. Ce glorii dinamoviste participă, cât costă cel mai scump card de membru şi ce beneficii au suporterii

PCH a lansat marţi, 29 mai, la Opera Naţională, programul DDB de tip socios pentru suporterii dinamovişti, cu scopul de a se implica activ în viaţa clubului din Ştefan cel Mare. Claudiu Vaişcovici, Giani Kiriţă, Vlad Munteanu şi Cătălin Munteanu au fost doar câteva nume prezente la lansarea programului DDB. Această platformă a fost lansată împreună cu Supporters Direct, o organizaţie care s-a implicat şi la cluburi precum Manchester United, Schalke sau Eintracht Frankfurt, cu un rol pe termen scurt de a da suporterilor putere de decizie la cluburile pe care aceştia le susţin, şi scopul pe termen lung de a implementa un sistem de ”50+1”, în care fanii să fie acţionari majoritari.

Suporterii pot deveni membrii ai DDB prin achiziţionarea unui pachet dintre cele două existente pe platforma Web a programului, şi pot monitoriza situaţia financiară la zi a programului din care fac parte.

Pachet ”Acţionar DDB”

Cardul de membru ”Acţionar DDB” poate fi achiziţionat contra sumei de 48 de euro pe an, şi include următoarele beneficii pentru suporteri, conform site-ului oficial al programului:

 • Acces la Aplicaţia DDB, unde poate urmări situaţia financiară la zi a proiectului
 • Dreptul la un vot pentru alegerea Preşedintelui DDB.
 • Dreptul de a fi ales Preşedintele DDB
 • Intră automat în tragerea la sorţi pentru experienţele ”Al 12-lea jucător” şi ”Aniversarea ta”
 • Prioritate 2 la vanzarea de bilete şi abonamente
 • 10% reducere la evenimentele organizate în cadrul Programului DDB
 • Cash Back la peste 1200 de parteneri

Pachet ”Elită DDB”

 În cazul în care doresc să achiziţioneze cardul de membru ”Elită DDB”, suporterii dinamovişti vor fi nevoiţi să scoată din buzunar 1948 de euro anual. Acesta vine cu avantajele cardului de acţionar, plus alte trei beneficii:

 • Prioritate la achiziţie de excursii alături de jucători şi staff la meciurile oficiale, amicale şi cantonamente.
 • Intrarea în grupul Elita DDB alături de ambasadorii Programului DDB
 • Inscripţionarea numelui pe al treilea echipament oficial de joc începând cu sezonul 2019-2020.

 

Pe lângă toate acestea, cei care achiziţionează oricare din pachetele DDB vor avea prioritate pentru cumpărarea biletelor, astfel că tichetele se vor scoate în vânzare mai devreme pentru membrii DDB, iar aceştia vor beneficia şi de o reducere la produsele FC Dinamo şi PCH.

Suporterii pot achiziţiona experienţe în cadrul clubului, sau le pot debloca cu punctele DDB.

 • Player Escort - Copiii pot însoţi jucătorii la intrarea pe teren, înainte de startul partidei.
 • Cunoaşterea în zona mixtă - Acces la camera de presă, vestiare, respectiv teren.
 • Vizită la Academia Dinamo
 • Interviu cu idolul - suporterii pot participa la interviurile cu jucătorii de după meciuri.
 • Şedinţă foto şi sesiune de autografe cu echipa
 • Participare la antrenamente


Prin tragere la sorţi, membrii DDB pot intra pe teren odată cu echipa la meciurile de pe teren propriu ale clubului din Ştefan cel Mare, sau îşi pot sărbători ziua de naştere alături de gloriile clubului Dinamo.

În primii doi ani, preşedintele programului va fi Cristi Hîldan, fratele regretatului Cătălin Hîldan şi antrenorul secţiei de rugby a clubului Dinamo. Alegerile pentru preşedenţia DDB se vor organiza în 2020, iar orice membru poate candida. Marius Niculae, Claudiu Vaişcovici, Mihai Dedu, Sorin Vlădescu, Marin Iuhasz şi Alexandru Ştefan Anghel completează board-ul DDB.

Articol scris de Daniel Anghel

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.