EXCLUSIV | Portretul lui George Drăghia, noul patron de la Dinamo. Născut în judeţul Teleorman, nr.1 din Ştefan cel Mare conduce o firmă infiinţată pe 3 mai, cu capital de doar 200 de lei, lucrează la un coafor în RIN şi a fost "mut" la prima Adunare Generală ca şef al "câinilor"

29 mai 2018 25906 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Portretul lui George Drăghia, noul patron de la Dinamo. Născut în judeţul Teleorman, nr.1 din Ştefan cel Mare conduce o firmă infiinţată pe 3 mai, cu capital de doar 200 de lei, lucrează la un coafor în RIN şi a fost "mut" la prima Adunare Generală ca şef al "câinilor"
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Ionuţ Negoiţă a cedat pachetul majoritar de acţiuni de la Dinamo, iar cel care deţine acum puterea în club este George Drăghia (29 de ani), patronul firmei Lotus Perfect Products.

Noul jupân din Ştefan cel Mare are un background interesant, iar ProSport încercă să-i creioneze un portret celui care, în acte, conduce destinele alb-roşiilor.

Surse apropiate lui Drăghia susţin că firma pe care o conduce acesta este înfiinţată în 3 mai. Negoiţă i-a cedat pachetul majoritar de acţiuni, mai exact 93%, şi în acte Drăghia a devenit noul patron din 16 mai. Firma pe care o conduce "potentul om de afaceri" are un capital social de doar... 200 de lei! Jupânul din acte de la Dinamo s-a născut în Videle, Teleorman, judeţul lui Liviu Dragnea. Drăghia este propriul angajat. Şi el şi soţia sa lucrează la un coafor în Hotelul RIN, proprietatea lui Ionuţ Negoiţă, aşa cum se poate observa în fotografiile obţinute de ProSport.Recent, susţin aceleaşi surse ProSport, noul şef al "câinilor" a participat la o Adunare Generală a acţionarilor şi, din postura de şef al clubului, nu a scos niciun cuvânt. Ba, mai mult, deşi nu a participat activ la şedinţa oamenilor din club, acesta a semnat "ca primarul" toate actele care i-au fost puse în faţă. În şedinţa organizată de "câini" s-a discutat introducerea lui Cristi Hîldan, fratele celui la care se închină suporterii lui Dinamo, în acţionariat.A fost prima apariţie a lui George Drăghia din postura de acţionar majoritar al lui Dinamo. Firma lui Drăghia a achitat datoria de două milioane de euro pe care Negoiţă o avea către Nicolae Badea. Banii au rămas de achitat de la tranzacţia din 2013, când patronul Computerland i-a cedat clubul omului de la RIN. Apropiaţi ai lui Drăghia susţin, pentru ProSport, că de fapt mutarea făcută de Negoiţă este una de faţadă, iar acesta conduce echipa de fotbal Dinamo doar în acte, iar Negoiţă decide totul, în continuare.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.