Doar el îl poate calma pe antrenorul Gigi. A lucrat cu finanţatorul FCSB şi anunţă: "E singurul din lume care-l poate domina şi în care Becali are încredere "

22 oct 2018 13126 afişări Liga 1
Doar el îl poate calma pe antrenorul Gigi. A lucrat cu finanţatorul FCSB şi anunţă: "E singurul din lume care-l poate domina şi în care Becali are încredere "

Om care a lucrat cu Gigi Becali la FCSB, Sorin Cârţu (62 de ani) consideră că pornirile lui Gigi Becali pot fi stopate de un singur antrenor român: Cosmin Olăroiu (49 de ani), artizanul celor mai mari performanţe de când clubul a fost preluat de latifundiarul din Pipera.

De la plecarea lui Oli, Becali s-a transformat încet dar sigur într-un malaxor de antrenori, s-a băgat peste aproape toţi tehnicienii cu care a semnat contracte, iar ultimul exemplu este Nicolae Dică, antrenorul de 38 de ani pe care l-a expus public duminică seară, când a admis că "Dicanio" e doar A2 şi că deciziile importante, chiar şi de ordin tactic, sunt luate din lojă.

Un lucru evident pentru toată lumea, implicarea latifundiarului din Pipera a încetat să mai fie un secret în ultimii ani, iar Sorin Cârţu ştie că omul de afaceri are încredere doar în antrenorul care l-a dus, în 2006, până în semifinalele Cupei UEFA: "Există un singur antrenor în lume care poate să îl domine pe Gigi Becali şi în care el are încredere oarbă: Cosmin Olăroiu", a declarat Sorin Cârţu.

Becali l-ar vrea din nou la echipă

În prezent în China, la Jiangsu Sunning, unde se bucură de un salariu de câteva milioane de euro pe an, Cosmin Olăroiu a redevenit o variantă interesantă pentru Gigi Becali în ultimele săptămâni, când jocul echipei nu a mers, iar soarta lui Nicolae Dică a părut pecetluită. Din primele informaţii, Becali ar fi gata să-i promită lui Oli zece milioane de euro pentru cel mai îndrăzneţ obiectiv posibil, calificarea în grupele Ligii Campionilor, dar antrenorul e legat de Jiangsu printr-un angajament foarte bun din punct de vedere financiar şi nu ar dori, acum, să se lege din nou de vicecampioana României în ultimii trei ani.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.