"Bursucul" are şanse, dar mici

19 nov 2010 28 afişări Liga 1
"Bursucul" are şanse, dar mici "Bursucul" are şanse, dar mici

Dan Petrescu (foto), antrenorul de la Kuban Krasnodar, are şi elşanse să vină la Steaua din iarnă. Narcis Răducan, fost colaboratorcu "Bursucul" la Urziceni, acum director sportiv în Ghencea, spunecă "totul e posibil".

Ieri, după ce informaţia revenirii lui Mihai Stoica în Ghencea sepropagase deja în lumea fotbalului, s-a luat în calcul şi oinstalare a lui Dan Petrescu.

Argumente ar fi destule, dacă ne gândim la buna colaboraredintre noul manager al roş-albaştrilor şi "Bursuc" sau la numeroşiijucători ai Stelei cu care tehnicianul lui Kuban Krasnodar acolaborat la Urziceni. Narcis Răducan, şi el un fost membru alconducerii Unirii, n-a exclus ieri această variantă. "Dan Petrescula Steaua? E posibil orice. Zilele trecute am vorbit cu el şi îmispunea că 80-90% ar fi tentat să rămână, dar, vă repet, totul eposibil", a mărturisit directorul sportiv al Stelei.

Răducan a mai spus că Lăcătuş nu trebuie să se teamă de Meme:"Au lucrat împreună la Oţelul şi au colaborat destul de bine.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.