Alibec și-a intrat în mână, dar apărarea îi joacă feste lui Reghe. „Dubla” fostului atacant de la Astra n-a fost suficientă pentru victorie. Tănase a revenit pe teren! FCSB – Wisla 3-4

Redactor:
Andrei Pal
Alibec și-a intrat în mână, dar apărarea îi joacă feste lui Reghe.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Partida începe, iar primele emoții sunt la poarta lui Niță. Încercând să profite de faptul că portarul FCSB-ului e puțin ieșit din poartă, polonezii expediază un șut de la mare distanță, însă Niță reușește să respingă. Wisla continuă să joace mai bine și polonezii ratează încă o ocazie. Găsit excelent în careu, un fotbalist al Wislei trimite peste poartă, din cădere, fără preluare, o centrare din dreapta. Contrar cursului jocului, FCSB deschide scorul prin Tamaș. Fundașul expediază un șut în forță, după ce Alibec îi mișcă mingea la o lovitură liberă. Avantajul roș-albaștrilor durează doar 5 minute. Până când Ondrasek ia o acțiune pe cont propriu în dreapta, trece ca prin brânză de apărarea lui Reghecampf, îl fentează pe Moke și înscrie cu un șut la colțul lung.

Arbitrul partidei dictează un penalty controversat, pentru un presupus henț în careu, și, după modelul jucătorilor de la Astra, Alibec ratează intenționat, trimițând mingea pe lângă stâlpul din stânga porții polonezilor. 3 minute mai târziu, același Alibec îl execută pe portarul Wislei cu un șut plasat din marginea careului, cu stângul, și duce FCSB în avantaj. Alibec reușește „dubla”, după pauză. Șeptarul FCSB primește o pasă ideală, pe culoar, de la Achim, scapă cu fața spre poartă și saltă mingea peste portarul polonezilor. Se face 3-1. Pe fondul relaxării din joc, Wisla se apropie din ce în ce mai mult de poarta lui Niță. După două ocazii importante vine și golul. Denis Popovic reduce din diferență.

Florin Tănase le dă motive de bucurie roș-albaștrilor. Recuperat miraculos, decarul intră în teren în minutul 70

Accidentat în luna octombrie la genunchi, la meciul cu CS U Craiova, despre Florin Tănase se credea că va lipsi șase luni de pe teren. Recuperarea decarului a decurs bine, iar rezultatele se văd. Decarul venit de la Viitorul revine pe teren mult mai repede. Intră în minutul 70, în locul lui De Amorim. În timpul petrecut pe teren, mijlocașul de 22 de ani nu s-a făcut remarcat, n-a avut nicio ocazie.  

Polonezii egalează cu un minut înaintea finalului de joc, prin Brozek. Wisla dă lovitura în prelungirile partidei de pe Susesi Sport Arena. Polonezii execută scurt o lovitură de la colțul terenului, Jakub Bartosz e găsit excelent, liber în careu, trage violent din mijlocul suprafeței de pedeapsă la colțul scurt, îl învinge pe Niță, și completează revenirea spectaculoasă a Wislei Cracovia. În urma acestui rezultat, echipa lui Laurențiu Reghecampf își adaugă o nouă înfrângere în palmaresul meciurilor din cantonamentele din Turcia.  În cele cinci meciuri disputate, FCSB a strâns o victorie (1-0 cu Vardar), o remiză (1-1 cu Terek Groznîi) și trei înfrângeri (0-2 cu Qarabag, 1-2 cu Slovan Bratislava și 3-4 cu Wisla).


  • FCSB: Niță – Bălașa, Moke, Tamaș, Momcilovic – Pintilii, Muniru – Jakolis, Alibec, De Amorim – Gnohere

18:24 Final de joc! Jakub Bartosz a dat lovitura pentru Wisla în prelungiri. Polonezii au executat scurt un corner, Bartosz a fost găsit liber în careu, a șutat puternic la colțul scurt și l-a învins pe Niță.


18:20 GOL Wisla! Pawel Brozek egalează!


18:11 A revenit Florin Tănase! Accidentat în luna octombrie la genunchi, la meciul cu CS U Craiova, despre Florin Tănase se credea că va lipsi șase luni de pe teren. Recuperarea decarului a decurs bine, iar rezultatele se văd. Decarul venit de la Viitorul a revenit pe teren mult mai repede. A intrat în minutul 70, când l-a înlocuit pe De Amorim. Tot după pauză, Enache și Lucian Filip i-au înlocuit pe Jakolis, respectiv Pintilii.


18:00 GOL Wisla! Relaxarea din jocul FCSB își pune amprenta pe tabela de marcaj. Decarul Wislei, Denis Popovic reduce din diferență.


17:55 Ocazie Wisla! Niță a respins, cu un reflex de zile mari, un șut din interiorul careului de 16 metri al FCSB. Polonezii au combinat în voie în maginea suprafeței de pedeapsă până să ajungă la finalizare. Cel mai probabil, relaxarea a intervenit în rândul elevilor luI Reghecampf după golul 3.


17:53 Vestea scandalului dintre echipa lui Gigi Becali și CSA Steaua a ajuns până în Polonia. Cei doi comentatori ai meciului vorbesc și ei despre intenția finanțatorului FCSB de a schimba numele echipei în FC Star. Între timp, Becali s-a răzgândit, și a anunțat că echipa se va numi FC Sport București de la 1 iunie.


17:44 GOL FCSB! Denis Alibec reușește „dubla”. Atacantul sosit de la Astra Giurgiu a primit o pasă ideală, pe culoar, de la Achim, a scăpat cu fața spre poartă și a săltat mingea peste portarul Wislei Cracovia.


17:35 A început repriza a doua. În prima parte FCSB a deschis scorul contrar cursului jocului, cu trasorul lui Tamaș din lovitură liberă, iar Wisla a egalat la doar cinci minute distanță, prin Ondrașek, care a trecut ca prin brânză de apărarea echipei lui Laurențiu Reghecampf. După ce a ratat intenționat un penalty dictat eronat de centraul partidei, Alibec a adus FCSB în avantaj cu un șut plasat, cu stângul, din marginea careului.


17:18 Pauză pe Susesi Sport Arena.


17:13 Ocazie mare Wisla! Același Ondrasek e găsit excelent în careu de colegii săi, cu o centrare din dreapta, acesta ajunge primul la minge și șutează fără preluare. Mingea s-a scurs milimetric pe lângă poarta lui Niță.


17:09 GOL FCSB! Denis Alibec înscrie un cu șut plasat din marginea careului!


17:06 Alibec ratează penalty! Centralul partidei a dictat penalty pentru un presupus henț în careu, Alibec a executat, dar atacantul de 26 de ani a trimis mingea intenționat pe lângă poarta Wislei.


16:54 GOL Wisla! Ondrasek egalează pentru polonezi! Atacantul a făcut slalom în banda dreaptă, a intrat în careu, l-a driblat pe Moke și a înscris cu un șut la colțul lung, pe lângă Niță!


16:49 GOL FCSB! Tamaș înscrie cu un șut puternic. Elevii lui Reghecampf au beneficiat de o lovitură liberă de la 30 de metri, Alibec i-a mișcat mingea lui Tamaș, iar acesta a tras violent. Portarul polonezilor nu a putut interveni.


16:46 Gol anulat Wisla! O nouă centrare din partea dreaptă a polonezilor, Niță iese greșit, atacantul polonez reușește să intercepteze, dar, în săritură, îl lovește pe Niță, iar arbitrul dă fault în atac, deși mingea a intrat în poartă.


16:42 Ocazie uriașă Wisla! Jucătorii formației poloneze au dus mingea în banda dreaptă, în urma unei țesături de pase, centrarea i-a surprins pe fundașii lui Reghecampf, dar atacantul Wislei a tras, fără preluare, peste poartă din 3 metri!


16:35 Primele emoții la poarta lui Niță. Polonezii vor să-l surprindă pe portarul roș-albastru cu un șut de la mijlocul terenului, încearcând să profite de faptul că era puțin ieșit, dar acesta a reușit să respingă.


16:30 A început meciul!



Echipa lui Laurențiu Reghecampf va disputa astăzi, ora 16:30, ultimul amical al stagiului de pregătire din Turcia. FCSB îi va întâlni pe polonezii de la Wisla Cracovia.

Steliștii mai aveau programată o partidă amicală, cu Hajduk Split pe 2 februarie, dar meciul a fost amânat. FCSB va reveni în țară, iar pe 5 februarie va juca la Cluj, contra CFR-ului, într-un meci contând pentru etapa a 22-a a Ligii 1.

Elevii lui Reghe au mai jucat patru partide amicale și au înregistrat o victorie (1-0 cu Vardar), o remiză (1-1 cu Terek Grozny) și două înfrângeri (0-2 cu Qarabag și 1-2 cu Slovan Bratislava).

Tags:
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen