"A terminat şi facultatea la Galaţi şi încă una acum. A făcut şcoala vieţii!" MM Stoica a primit o replică dură de unde se aştepta cel mai puţin. Cum a început ultimul "război" din Liga 1

9 aug 2018 7389 afişări Liga 1
"A terminat şi facultatea la Galaţi şi încă una acum. A făcut şcoala vieţii!" MM Stoica a primit o replică dură de unde se aştepta cel mai puţin. Cum a început ultimul "război" din Liga 1

Ioan Mărginean, preşedintele celor de la Gaz Metean, nu l-a iertat pe Mihai Stoica pentru ironiile adresate lui Carlos Fortes, vârful portughez al medieşenilor devenit o ţintă pentru Gigi Becali.

Imediat după derby-ul FCSB - Dinamo 3-3, Mihai Stoica a urmărit meciul dintre FC Voluntari şi Gaz Metan, partidă în care Fortes a marcat golul egalizator (1-1), iar la final nu s-a putut abţine şi l-a luat peste picior pe atacantul remarcat între timp de Gigi Becali. Iar în apărarea lui Fortes a sărit Ioan Mărginean, oficialul ccelor de la Gaz Metan apelând la un subiect delicat pentru a-i răspunde omologului său de la FCSB: 'Pe MM îl felicităm că e cel mai mare specialist. A terminat şi facultatea pe care a făcut-o, ultima. El ştie tot. A terminat o facultate la Galaţi şi una acum un an. Omul ăla jigneşte nişte oameni. Eu zic că a făcut şcoala vieţii', a declarat Mărginean, cu referire la cele 713 zile petrecute de Mihai Stoica în spatele gratiilor ca urmare a condamnării în Dosarul Transferurilor.


Ioan Mărginean (foto) s-a asigurat că MM Stoica primeşte o replică dură.

Pe 30 iulie, Mihai Stoica a râs de aspectul lui Carlos Fortes, pe care l-a comparat, mai întâi, cu Benedict Cumbertatch, actorul britanic care-l interpretează pe Sherlock Holmes în serialul Sherlock, reproducerea modernă a cărţii lui Sir Arthur Conan Doyle: "L-au angajat pe Benedict Cumberbatch şi pentru asta n-am cum să nu arăt. Pe el îl căutam", spunea Stoica, pentru ca mai apoi să arate o poză cu Jason Derulo, cântăreţ american de R&B şi hip-hop pe care-l aseamănă cu Fortes.


Jason Derulo (foto), artistul cu care MM îl aseamănă pe Carlos Fortes.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.