Hagi vede posibilă o "fuziune" Steaua - FCSB: "Acum nici nu ştii în ce parte să te duci!". Juristul Florin Talpan a răbufnit la auzul celor spuse de "Rege"

7 mai 2019 4760 afişări Fotbal Intern
Hagi vede posibilă o "fuziune" Steaua - FCSB: "Acum nici nu ştii în ce parte să te duci!". Juristul Florin Talpan a răbufnit la auzul celor spuse de "Rege"

CSA Steaua a organizat un eveniment cu fast pentru a celebra 33 de ani de la Sevilla '86, momentul în care a fost câştigată Cupa Campionilor Europeni. Prezent la sărbătoare, Gică Hagi a comentat şi despre actualele probleme legate de Steaua şi FCSB, cele două tabere având un vechi conflict, iar miza principală fiind marca notorie. Dar, Regele a fost contrazis de juristul CSA Steaua, Florin Talpan.

"E greu să se mai câştige un trofeu la nivel european, când cele două simboluri ale noastre sau cele mai bune cluburi ale noastre s-au împărţit în două, eu zic că este foarte greu. Practic, s-au distrus două cluburi mari, sunt două echipe, nici nu ştii în ce parte să te duci. Cel mai grav lucru este că suporterul este împărţit. După părerea mea este o greşeală mare. De ce s-a ajuns aici, nu ştiu. E o greşeală mare pe care noi o plătim acum", a spus Hagi, conform Telekom Sport.

"Regele" a detaliat, întrebat fiind dacă cele două tabere, Steaua şi FCSB, pot fi un tot unitar: "Ar fi extraordinar. Ar fi extraordinar ca Steaua să fie din nou împreună şi să fie o forţă. Aşa cum este şi Dinamo. Sunt cluburile noastre, cum e şi UTA sau Craiova şi toate care au avut tradiţie, au fost campioane, Piteştiul... trebuie să se întoarcă, să fie puternice, fotbalul românesc să fie puternic şi să producem foarte mulţi jucători. Ca să avem echipe naţionale. Altfel, e greu să avem echipă naţională. Un jucător mare se naşte din a fi campion. Să câştige campionate şi atunci sunt jucători mari. Fotbalul românesc a mers foarte bine când majoritatea echipelor dădeau jucători la echipa naţională şi apoi naţionala a avut uşor, uşor rezultate".

Juristul Stelei, Florin Talpan, nu este de aceeaşi părere: ”Niciodată nu se va uni Clubul Sportiv al Armatei cu FCSB. Noi avem identitatea noastră, acolo este o altă entitate, FCSB”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.