Gigi Becali, mesaj dur după acuzaţiile de ultraj: "La Miliţie îl chemi pe nebun să dea declaraţii!"

28 feb 2019 5229 afişări Fotbal Intern
Gigi Becali, mesaj dur după acuzaţiile de ultraj: "La Miliţie îl chemi pe nebun să dea declaraţii!"

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) a emis miercuri un comunicat în care anunţă că s-a început cercetarea penală într-un dosar în care Gigi Becali este acuzat de ultraj. Dar, finanţatorul FCSB a negat acuzaţiile şi ameninţă că-l va da în judecată pe Sorin Dumitraşcu, cel care conduce FSANP.

"Nu există aşa ceva. N-am fost audiat. E fake din partea lui Sorin Dumitraşcu, preşedintele FSANP. El a făcut o plângere la Parchet de ameninţare sau ultraj. La parchet l-au trimis la Miliţie, iar acolo îl chemi pe nebun – spun la modul general nebun – să dai declaraţii.

Pe Becali îl sună de la Miliţie şi am vorbit cu doamna de la penitenciar şi spune că n-am ameninţat-o, dar trebuie să dai declaraţii. Orice nebun face o plângere despre mine trebuie să vin eu la Poliţie să zic că nu am ameninţat? Ştiu că oamenii în România n-au discernământ juridic. Toată lumea din presă ia ştirea şi o rostogoleşte. Domnului Dumitraşcu îi fac plângere pentru denunţ calomnios”, a spus Gigi Becali la B1TV.

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunţat că au început audierile în dosarul penal în care Gigi Becali este acuzat de ultraj, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 257 Noul cod penal, ca urmare a autodenunţului televizat pe care acesta l-a făcut la data de 19 august 2017.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.