LIVE BLOG - optimi Cupa României, ziua 3 | Csikszereda detonează bomba şi o elimină pe Dinamo la loviturile de departajare. TOATE echipele calificate în sferturile de finală

1 nov 2018 17180 afişări Cupa Romaniei
LIVE BLOG - optimi Cupa României, ziua 3 | Csikszereda detonează bomba şi o elimină pe Dinamo la loviturile de departajare. TOATE echipele calificate în sferturile de finală
  • FC Hermannstadt, U Craiova, Viitorul, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Astra, CFR Cluj, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc şi Dunărea Călăraşi sunt echipele calificate în faza sferturilor de finală ale Cupei României.

În prima zi a lunii noiembrie, la Miercurea Ciuc, oraş din inima ţării unde se înregistrează cele mai scăzute temperaturi pe durata anului în România, iar sportul rege e hocheiul, meciul de fotbal dintre Csikszereda şi Dinamo a reuşit să încingă atmosfera la primul joc din istorie organizat în nocturnă pe Municipal. Ciucanii au închiriat o instalaţie mobilă de iluminat pentru a nu rata şansa să găzduiască un meci din optimile Cupei contra uneia dintre cele mai titrate echipe ale fotbalului românesc, iar cei 2.000 de spectatori prezenţi la stadionul au avut ce vedea. În primele 90 de minute s-au marcat patru goluri, în prelungiri altele două, iar la loviturile de departajare harghitenii lui Valentin Suciu s-au impus dramatic cu 6-5 şi au produs prima mare surpriză a optimilor.

Dinamoviştii parcă au fost îngheţaţi în prima repriză. Jucătorii lui Mircea Rednic au fost dominaţi de adversarii din Liga 3, care au şi avut două şase bune de a înscrie. Gzorgyi (31) i-a dat emoţii lui Muţiu dintr-o lovitură liberă, iar Magyari (33) s-a precipitat la faza în care a scăpat singur cu portarul şi a trimis peste din doar 8 metri. În schimb, alb-roşii nu şi-au creat nicio ocazie, nici măcar după ce Grozav (39) a fost introdus în locul lui Gomelt.

Start nebun de repriză secundă, cu patru goluri în 11 minute

Adrian Majzik (47) dădea start unei reprize secunde de foc odată cu golul său superb din lovitura liberă de la 20 de metri. Imediat, Szilard Magyari (52) prindea un şut fenomenal de la 25 de metri şi înscria sub transversală. Era 2-0 şi la Miercurea Ciuc spectatorii credeau deja în calificare. Numai că avalanşa de goluri a continuat. Dan Nistor (54) a redus din diferenţă cu un lat din faţa careului, pentru ca tot el să readucă egalarea patru minute mai târziu (58) cu un şut pe jos, de la ora 18 metri, lângă bara din dreapta.

Jocul a continuat apoi să fie alert. Moldoveanu (66) putea să întoarcă scorul, dar mingea a lovit bara din dreapta, Grozav (67) l-a luat la ţintă pe Bordas din situaţie de unu la unu, iar Salomao (70) a ratat în două rânduri din faţa careului mic în aceeaşi fază. Jebari (78, 86) s-a remarcat cu incursiunile sale printre dinamovişti, însă Muţiu a intervenit în două rânduri în faţa mijlocului de creaţie al Csikszeredei.

Belde a anulat golul lui Neicuţescu şi a trimis meciul la loteria penalty-urilor

În prelungiri, prima repriză a fost din nou una fără situaţii de gol, însă în cea de-a doua s-a marcat de două ori. Mihai Neicuţescu (106) a profitat de gafa lui Fabio Guaru şi a marcat la trei minute după ce a fost introdus pe teren. Totuşi, avantajul dinamoviştilor a rezistat până în minutul 114, când Istvan Belde a marcat pentru 3-3 şi a trimis meciul la loteria penalty-urilor.

10 serii de lovituri de departajare, cu Hanca şi Grozav mari dezamăgiri

La loviturile de departajare, ciucanii au bătut primii şi au ratat prin Eder Gonzalez. Muţiu a parat şi execuţia lui Veres şi Dinamo avea două goluri în plus, numai că Hanca şi Grozav, acesta din urmă la ultima execuţie din seria celor cinci, a trimis peste transversală, şi scorul a devenit egal. Au continuat alte cinci serii de execuţii, în care Mitra, Olteanu, Lehel şi Ciobotariu au ratat, în timp ce ambele execuţii ale lui Delorge, după ce arbitrul a cerut repetarea primei execuţii, au fost parate de portar. Csikszereda s-a calificat pentru prima dată în sferturi şi e marea surpriză a competiţiei după ce au eliminat-o pe Dinamo.


 
Fără surprize, aşa au decurs primele şase meciuri din faza optimilor Cupei României, ediţia 2018-2019. Favoritele au câştigat şi au reuşit să treacă în sferturile de finală, singurele care au trăit ceva emoţii fiind Viitorul, care a ajuns la lovituri de departajare cu Poli Iaşi, şi Astra, care a avut nevoie de prelungiri pentru a o învinge pe Universitatea Cluj.

În ultimele două jocuri ale acestui tur al competiţiei, granzii Dinamo şi FCSB intră în scenă. Echipa din "Ştefan cel Mare" nu traversează deloc o perioadă bună în acest tur de campionat, inclusiv sub conducerea lui Mircea Rednic, şi e predispusă la o surpriză la Miercurea Ciuc, acolo unde, de la ora 19:00, o întâlneşte pe Csikszereda. Formaţia din judeţul Harghita e favorită la promovarea din Liga 3, a făcut investiţii majore în ultimii ani şi se află în momentul oportun pentru a ieşi în prim-plan. Cum play-off-ul devine un vis pentru al doilea sezon consecutiv, "câinii" îşi pun mari speranţe în competiţia Cupei României, fiindcă ar putea fi singurul mod prin care să prindă jocuri europene, în situaţia în care va câştiga trofeul.

Dinamo va fi oaspete la un meci istoric la Miercurea Ciuc. Stadionul Municipal a fost dotat special pentru acest joc cu instalaţie mobilă de iluminat, astfel că partida cu Csikszereda va fi şi mai dificilă pentru bucureşteni, ciucanii sperând să producă surpriza şi să-şi elimine adversarul din prima ligă.

Meci istoric va fi şi la Călăraşi, acolo unde întâlnirea dintre Dunărea şi FCSB va fi prima desfăşurată în nocturnă pe stadionul "Ion Comşa". Cele două formaţii din Liga 1 Betano pun punct optimilor cu jocul care debutează la ora 21:45.

Formaţia lui Dan Alexa, nou-promovată în prima ligă, s-a dovedit o surpriză placută în acest sezon, iar într-un duel cu un FCSB, care nu pune prea mult preţ pe Cupa României, ar putea ieşi câştigătoare. Primul meci în nocturnă pe teren propriu va rămâne în istorie, iar Dunărea e capabilă să elimine vicecampioana.

Până acum, în sferturile de finală s-au calificat FC Hermannstadt, U Craiova, Viitorul, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Astra şi CFR Cluj.

Partidele din optimile de finală ale Cupei României se desfăşoară într-o singură mansă, eliminatorie. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Meciurile de joi din optimile de finală:

joi, 1 noiembrie, ora 19:00
FINAL AFK CSIKSZEREDA MIERCUREA CIUC - DINAMO   9-8 la loviturile de departajare (2-2 după 90 de minute, 1-1 în prelungiri, 6-5 la loviturile de departajare)
Stadion: Municipal (Miercurea Ciuc - Harghita);
Arbitru: Andrei Antonie (Bucureşti); Asistenţi: Iulian Radu (Bucureşti) şi Stelian Slabu (Braşov).

Csikszereda: Bordas - Majzik, Mitra, Berde, Fabio Guaru - Veres - Gyorgyi (Zs. Nagy 90+1'), Csuros (Bajko 73'), Jebari, Eder Gonzalez - Magyari (S. Lehel 104')
Rezerve neutilizate: Somogyi - Vizi, B. Antal, Pal
Antrenor: Valentin Suciu
Eliminaţi: Arthur Gyorgyi 112' (cumul de cartonaşe galbene, pe al doilea l-a primit după ce a fost schimbat), Eder Gonzalez (la loviturile de departajare)

Dinamo: Muţiu - Delorge, D. Ciobotariu, Katsikas, Vl. Olteanu - I. Şerban (Salomao 55'), Gomelt (Grozav 39'), D. Nistor (cpt.) - Hanca, D. Popa (R. Grigore 111'), R. Moldoveanu (Neicuţescu 103')
Rezerve neutilizate: Eşanu - Mih. Popescu, Tîrcoveanu
Antrenor: Mircea Rednic

Au marcat de la loviturile de departajare: Soufiane Jebari, Adrian Majzik, Bajko Barna, Fabio Guaru Nascimento, Istvan Berde, Zsolt Nagy / Dan Nistor, Fereira Salomao, Georgios Katsikas, Mihai Neicuţescu, Ricardo Grigore
Au ratat de la loviturilde de departajare: Eder Gonzalez, Szilard Veres, Szilard Mitra, Lehel Solymosy / Sergiu Hanca, Gicu Grozav, Vlad Olteanu, Denis Ciobotariu
Csikszereda se impune cu 6-5 la loviturile de departajare şi produce marea surpriză a optimilor Cupei României, eliminând-o pe Dinamo
Kino Delorge bate acum în dreapta, Bordas iese în faţă şi parează şi de această dată. Portarul ieşise la fel în faţă, însă de această dată arbitrii au închis ochii şi au dictat gol
►Delorge bate execrabil, pe mijloc, iar Bordas parează. Ciucanii aleargă pe teren şi se bucură, însă arbitrul dictează repetarea execuţiei, fiindcă portarul a păşit în faţă. Ciucanii protestează vehement, iar Eder Gonzalez vede cartonaşul roşu
Zsolt Nagy bate puternic în stânga şi înscrie. Muţiu a sărit în partea opusă
Denis Ciobotariu şutează şi el în stânga şi Bordas deviază, iar mingea se duce peste transversală
Lehel Solymosy trage în stânga şi Muţiu respinge în lateral
Vlad Olteanu bate în stânga şi Bordas respinge şi el în faţă
Szilard Mitrabate în dreapta, Muţiu respinge în faţă, mingea se îndrepta spre poartă şi ar fi fost gol dacă Muţiu nu o degaja de pe linie
Ricardo Grigore trimite cu latul, în dreapta, şi înscrie. Bordas a sărit în partea opusă
Istvan Berde şutează perfect în dreapta, plasat, sus, şi înscrie. Muţiu a întins braţul, dar n-a ajuns
Mihai Neicuţescu şutează în forţă în stânga şi transformă. Bordas a sărit în partea opusă
Fabio Guaru Nascimento bate pe jos, în stânga, şi înscrie. Muţiu a sărit în partea opusă
Gicu Grozav încearcă lobul şi trimite peste transversală
Bajko Barna trage cu latul în vinclu, mingea loveşte transversala, cade după linie şi apoi intră în poartă în spatele transversalei
Georgios Katsikas trimite plasat, lângă bara din stânga, şi înscrie şi el. Bordas a sărit pe direcţie, dar n-a putut respinge
Adrian Majzik bate bine, la semi-înălţime, în dreapta, şi înscrie. Muţiu a sărit pe direcţia balonului, dar n-a ajuns să respingă
Sergiu Hanca şutează peste transversală
Szilard Veres trage slab, pe centru, iar Muţiu respinge în faţă
Fereira Salomao trimite uşor în stânga, cu Bordas sărit în partea opusă, şi punctează şi el
Soufiane Jebari bate asemănător ca Nistor şi înscrie
Dan Nistor bate puternic în stânga şi înscrie. Bordas a sărit în partea opusă
►Ciucanii bat primii. Eder Gonzalez bate slab şi Muţiu respinge
Min 120+1 Final de prelungiri. Meciul se va decide la loviturile de departajare
Min 114 3-3 La o lovitură liberă bătută de Eder Gonzalez din dreapta careului, Salomao deviază cu capul, mingea merge la 7 metri central, acolo de unde Istvan Berde reia din cădere, prinde grupul de jucători, lângă bara din stânga lui Muţiu
Min 112 Arthur Gyorgyi protestează pe banca de rezerve, primeşte al doilea cartonaş galben şi este eliminat
Min 111 A patra schimbare la Dinamo. Iese Daniel Popa şi intră Ricardo Grigore
Min 109 Georgios Katsikas îl faultează pe Bajko pentru a opri un contraatac şi primeşte cartonaşul galben
Min 106 2-3 Contraatac Dinamo, Popa pasează pe culoar, Fabio Guaru protejează pentru ieşirea portarului, însă alunecă, iar Mihai Neicuţescu interceptează, îl fentează în centru pe Bordas şi trimite apoi lângă bara din stânga
Min 105+1 Finalul primei reprize de prelungiri
Min 104 Iese Szilard Magyari şi intră Lehel Solymosy
Min 103 Intră Mihai Neicuţescu şi iese Robert Moldoveanu
Min 97 Moldoveanu reia cu capul din 12 metri către colţul lung, la o centrare a lui Nistor, iar Bordas respinge în lateral
Min 90 A început prima repriză de prelungiri
Min 90+3 Final de timp regulamentar. Meciul intră în prelungiri
Min 90+1 Iese Arthur Gyorgyi şi intră Zsolt Nagy
Min 87 Gonzales face o piruetă între doi dinamovişti, pasează apoi în centru la Jebari, care şutează bine de la 20 de metri, iar Muţiu respinge în lateral mingea care se ducea în vinclul din stânga sa
Min 86 Jebari are o nouă acţiune frumoasă în dreapta, pasează în faţa careului la Magyari, care şutează din alunecare, mingea e deviată, iar Muţiu prinde
Min 85 Szilard Magyari îl ţine insistent din spate pe Popa pentru a nu scăpa pe contraatac şi primeşte cartonaşul galben
Min 81 Popa deviază cu capul pe spate după o centrare din stânga careului, Fabio Guaru ratează degajarea, mingea ajunge la Salomao, care trage din 8 metri direct pe Bordas, care respinge
Min 78 Arthur Gyorgyi îl ţine şi el insistent pe Dan Nistor pentru a opri un contraatac şi vede cartonaşul galben
Min 78 Jebari pătrunde în careu după o acţiune personală, şutează de la 13 metri lateral dreapta, iar Muţiu deviază peste transversală
Min 77 Dan Nistor îl faultează din spate pe Jebari şi primeşte şi el cartonaşul galben
Min 75 Istvan Berde intră cu talpa sus, la mijlocul terenului, asupra lui Dan Nistor şi primeşte cartonaşul galben. A avut noroc că nu a fost eliminat
►Min 74 Moldoveanu şutează din 8 metri puţin pe lângă bara din dreapta, dintr-o fază încurcată în careul gazdelor
Min 73 Prima schimbare la ciucani. Iese Attila Csuros şi intră Barna Bajko
Min 72 Nistor şutează de la 18 metri, însă direct în braţele lui Bordas
Min 70 Salomao ratează două mari ocazii la aceeaşi fază. Prima dată a primit în colţul din dreapta al careului, a trimis cu latul la prima bară, iar Bordas a respins, iar ulterior a şutat pe jos, din 8 metri lateral dreapta, pe lângă bara colţului lung
Min 68 Attila Csuros primeşte şi el cartonaşul galben
Min 67 Grozav primeşte pe culoar, scapă singur în careu cu Bordas, vrea să trimită plasat din 8 metri lateral stânga la colţul lung, însă portarul respinge cu piciorul
Min 66 Moldoveanu trage de pe loc din afara careului, Bordas e bătut, însă mingea loveşte bara din dreapta şi se duce în lateral
Min 64 Magyari, singur la 6 metri, reia cu capul direct în Muţiu, care prinde în doi timpi. Gyorgyi a centrat din dreapta
Min 58 2-2 Dan Nistor primeşte la 18 metri uşor lateral stânga, preia şi trage cu stângul pe jos, lângă bara din dreapta lui Bordas, surprins de execuţie
Min 55 Rednic mută din nou. Intră Fereira Salomao şi iese Ionuţ Şerban
Min 54 2-1 Moldoveanu pătrunde pănă la marginea careului, întoarce înapoi la Dan Nistor, care pune latul de la 25 de metri central şi înscrie spectaculos în dreapta lui Bordas, aproape de vinclu
Min 52 2-0 Szilard Magyari şutează fenomenal de la 25 de metri, sub transversală, după ce Jebari i-a pasat după o acţiune personală din stânga în centru. Mingea a şters şi transversala înainte să intre în plasă
Min 49 Eder Gonzalez centrează din stânga careului, iar Katsikas respinge din faţa lui Magyari, la 7 metri central. O nouă ocazie mare pentru Ciuc
Min 47 1-0 Adrian Majzik bate pe lângă zid lovitura liberă de la 20 de metri central, Muţiu e mascat de zid şi sare târziu în stânga. Mingea intră în plasă pe lângă bară. Ciucanii produc surpriza
Min 46 Sergiu Hanca îl loveşte cu mâna în faţă, pe la spate, pe Jebari, în faţa propriului careu, şi primeşte cartonaşul galben
Min 46 S-a reluat meciul, fără alte schimbări de jucători
Min 45+2 Pauză. Dinamo a avut o primă repriză foarte slabă, nefiind cu nimic peste echipa de Liga 3 din Miercurea Ciuc. Mai mult, harghitenii au avut şi două ocazii la poarta lui Muţiu, lucru ce nu s-a petrecut la cea apărată de Bordas
Min 45+1 Vlad Olteanu îl faultează din spate pe Gyorgyi şi primeşte cartonaşul galben
Min 45 Eder Gonzalez pătrunde în careu pe stânga, centrează în faţa porţii, Muţiu respinge cu un braţ, Olteanu interceptează şi apoi şutează în Gyorgyi, mingea ducându-se în aut de poartă
Min 39 Rednic face prima shcimbare la Dinamo. Iese Tomislav Gomelt şi intră Gicu Grozav
Min 35 Csuros trage din alergare, din faţa careului, pe lângă bara din dreapta
Min 33 Magyari scapă singur cu Muţiu după o deviere greşită a dinamoviştilor în propriul careu, însă atacantul Ciucului şutează peste poartă din doar 8 metri. Muţiu l-a intimidat cu ieşirea sa la întâmpinare
Min 31 Prima mare ocazie a meciului aparţine ciucanilor. Gzorgyi execută direct pe poartă o lovitură liberă de la 30 de metri central, iar Muţiu reţine cu ceva emoţii lângă bara din dreapta sa
Min 22 Contraatac al "câinilor", Popa avansează în dreapta şi centrează aproape de pe linia de fund în faţa careului mic, acolo de unde Şerban reia dezastruos, mult peste poartă
Min 18 Dinamo e ţinută în propria jumătate de trei minute. Muţiu plonjează şi reţine fără probleme o minge centrată dintr-o lovitură liberă de pe dreapta
Min 14 Hanca deviază cu capul din faţa careului mic către colţul lung, după o lovitură liberă a harghitenilor, Csuros câştigă duelul aerian şi reia cu capul spre poartă, însă Muţiu prinde fără probleme
Min 13 Meci echilibrat la Miercurea Ciuc. Până acum, Dinamo n-a arătat deloc ca o echipă de Liga 1 şi încă n-a pus serios în pericol poarta adversă
Min 8 Nistor bate lovitura liberă către bara a doua, acolo unde nu e niciun dinamovist, iar Eder Gonzalez deviază cu capul pe spate
Min 7 Nistor cere henţ la o atingere cu mâna a balonului a lui Fabio Guaru, iar arbitrul dictează lovitura liberă în dreapta careului după o discuţie cu asistentul de pe acea parte
Min 2 Popa centrează din dreapta şi Bordas prinde fără probleme în careul mic
Min 1 A început penultimul meci din faza optimilor
Aproximativ 2.000 de spectatori asistă la primul meci în nocturnă organizat vreodată la Miercurea Ciuc

joi, 1 noiembrie, ora 21:45
FINAL DUNĂREA CĂLĂRAŞI - FCSB   2-1
Stadion: Central "Ion Comşa" (Călăraşi);
Arbitru: Sebastian Colţescu; Asistenţi: Daniel Mitruţi şi Dragoş Mihai Iliescu (toţi din Craiova).

Dunărea: C. Lungu - Gab. Simion, Dobrosavlevici, Şeroni, G. Mendy (Ispas 55') - Bourceanu, Gligorov - H. Keyta (Sil. Pană 66'), Clemence (Val. Munteanu 79'), Kanda - Mediop
Rezerve neutilizate: Straton - S. Cucu, Val. Alexandru, Carnat
Antrenor: Dan Alexa

FCSB: Andr. Vlad - Jakolis, L. Filip, J. Morais, Mih. Roman - Nedelcu, Zlatinski (T. Moldovan 75') - I. Stoica (Cr. Dumitru 67'), Moruţan, D. Benzar  (Bodea 87') - Rusescu
Rezerve neutilizate: Bălgrădean - L. Ardelean, A. Arnold, D. Toma
Antrenor: Nicolae Dică
Eliminat: Raul Rusescu 90+3' (cumul de cartonaşe galbene)

AICI poţi URMĂRI LIVE desfăşurarea meciului de la Călăraşi

►Min 90+3 Eliminare! Raul Rusescu a primit al doilea cartonaş galben după ce şi-a lovit un adversar cu piciorul în stomac. Atacantul a încercat să-şi tragă piciorul, dar Sebastian Colţescu a fost foarte drastic şi l-a trimis la cabine pe Rusescu
►Min 82 2-1 Tudor Moldovan a plecat într-o cursă spre poarta lui Cezar Lungu, a tras puternic spre colţul lung, portarul advers a respins în lateral, unde a apărut Cristian Dumitru, iar acesta din urmă a redus din diferenţă. Moldovan a reuşit să înşire trei adversari, după care a şutat puternic, iar Dumitru a avut o formalitate de îndeplinit, însă la vârsta sa a reuşit să dea dovadă de foarte mult sânge rece
►Min 80 2-0
Gazdele au dus scorul la 2-0, după ce Alin Dobrosavlevici a reluat perfect cu capul la colţul lung, din doar câţiva metri. FCSB e ca şi eliminată din Cupa României. Andrei Vlad n-a mai avut nicio vină de această dată, marcajul colegilor săi fiind unul deficitar
►Min 72
Cezar Lungu a respins la lovitura de cap a lui Raul Rusescu. Atacantul FCSB-ului a reluat la colţul lung după o lovitură de colţ, dar Lungu a respins în lateral, de sub transversală, spre disperarea oaspeţilor. Dunărea rămâne în avantaj, graţie golului marcat de Şeroni în debutul părţii secunde
►Min 70 Ocazie uriaşă pentru Dunărea! Vlad a respins la şutul lui Mediop din apropiere, la capătul unui contraatac, dar balonul a fost ţinut de Kanda în careul oaspeţilor. Acelaşi Mediop a reuşit să trimită pentru a doua oarăspre poarta FCSB-ului, de această dată mingea l-a depăşit pe Vlad, dar Jakolis a respins de pe linia porţii
►Min 61 Rusescu a trimis cu capul pe centrul porţii, după o centrare expediată de Moruţan la bara a doua, însă Cezar Lungu a reţinut. Portarul gazdelor aştepta o recentrare, nu credea că Rusescu va relua pe poartă, astfel că a fost prins pe centru. Lungu a reuşit să împingă din picioare şi să se redreseze, astfel că a evitat golul de 1-1
►Min 57 Şansă importantă pentru Şeroni. Fundaşul adus de la ACS Poli Timişoara a fost la un pas să reuşească "dubla". Bourceanu a trimis din marginea careului la bara a doua, Şeroni s-a înălţat, dar mingea a trecut la o palmă de poarta FCSB-ului
►Min 471-0 Alin Şeroni a deschis scorul cu o lovitură de cap, după o ieşire complet hazardată a lui Andrei Vlad. Kanda a centrat în 10 metri de la colţ, Vlad a ieşit complet aiurea, iar Şeroni a marcat cu uşurinţă pentru 1-0. Împinşi de la spate de propriul public, băieţii lui Dan Alexa au prima şansă pentru calificarea în sferturi, în acest moment. Parcă deja ne-am obişnuit ca FCSB să părăsească rapid competiţia
►Min 38
Daniel Benzar a fost angajat de Olimpiu Moruţan, dar şutul său a fost blocat de Cezar Lungu
►Min 31 Keita a încercat să-l învingă pe Andrei Vlad din interiorul careului, dar mingea n-a prins cadrul porţii
►Min 17 FCSB a avut a doua ocazie, dar nici de această dată nu a reuşit să deschidă scorul. Tânărul Ianis Stoica a tras din prima din poziţie centrală, dar balonul afost reţinut fără probleme de Cezar Lungu
►Min 16 Prima ocazie şi a FCSB, în deplasarea din Cupa României, de la Călăraşi. Dragoş Nedelcu a tras de la marginea careului, dar mingea deviată s-a scurs pe lângă poarta lui Cezar Lungu
►Min 3 Ce ocazie pentru Dunărea Călăraşi. Mediop a pătruns până în marginea careului advers, iar din poziţie centrală a tras puternic, dar puţin pe lângă poartă, fază la care Vlad ar fi fost învins
►Min 1 Dunărea Călăraşi ar fi trebuit să primească penalty, dar Sebastian Colţescu a dictat aut de poartă. Kanda a pătruns în careu şi a fost faultat de la spate de Mihai Roman, care e folosit din nou fundaş stânga. Jucătorul gazdelor a căzut, a cerut penalty, dar a fost ignorat de Colţescu
►Min 1 Meciul dintre Dunărea Călăraşi şi FCSB a început cu o întârziere de câteva minute, după nebunia de la Miercurea Ciuc, de la loviturile de departajare

 


Jocurile optimilor de finală:

marţi, 30 octombrie, ora 16:30
FC Hermannstadt - FC Voluntari   3-0
Michael Jordan Nkololo 38', Petrişor Petrescu 51' - pen., Jailton Alves Miranda 90+1'

marţi, 30 octombrie, ora 19:00
Turris Oltul Turnu Măgurele - U Craiova   1-4 CRONICĂ
Alexandru Fotescu 33' / Isaac Donkor 49', Nicuşor Bancu 51', Andrei Burlacu 79', Alexandru Cicâldău 88'

marţi, 30 noiembrie, ora 21:45
Politehnica Iaşi - Viitorul5-7după loviturile de departajare (2-2 după 90 şi 120 de minute, 3-5 la loviturile de departajare)
Moussa Sanoh 55', Cosmin Frăsinescu 75' / Ianis Hagi 16' - pen., Alexandru Măţan 30'
Au marcat de la loviturile de departajare: Platini, Kamer Qaka, Narcis Bădic / Ianis Hagi, Andrei Ciobanu, Vlad Achim, Carlo Casap, Lyes Houri
A ratat la loviturile de departajare: Daudet N'Dongala / .

VEZI desfăşurarea meciurilor de marţi

miercuri, 31 octombrie, ora 16:30
CS Mioveni - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe  0-5
Daniel Prosser 4', Florin Ştefan 13', Marko Simonovski 25', Bryan Nouvier 45', Adrian Rus 64'

miercuri, 31 octombrie, ora 19:00
Universitatea Cluj - Astra    3-4 după prelungiri (3-3 după 90 de minute, 0-1 în prelungiri)CRONICĂ
Octavian Abrudan 2', Carol Taub 5', 8' / Azdren Llullaku 14', 76', Andrei Cordoş 24' - autogol, Laszlo Sepsi 99' - autogol

miercuri, 31 octombrie, ora 21:45
Gaz Metan Mediaş - CFR Cluj    0-1 CRONICĂ
George Ţucudean 64'

VEZI desfăşurarea meciurilor de miercuri

joi, 1 noiembrie, ora 19:00
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc - Dinamo 9-8 la loviturile de departajare (2-2 după 90 de minute, 1-1 în prelungiri, 6-5 la loviturile de departajare) CRONICĂ
Adrian Majzik 47', Szilard Magyari 52', Istvan Berde  114' / Dan Nistor 54', 58', Mihai Neicuţescu 116'
Au marcat de la loviturile de departajare: Soufiane Jebari, Adrian Majzik, Bajko Barna, Fabio Guaru Nascimento, Istvan Berde, Zsolt Nagy / Dan Nistor, Fereira Salomao, Georgios Katsikas, Mihai Neicuţescu, Ricardo Grigore
Au ratat de la loviturilde de departajare: Eder Gonzalez, Szilard Veres, Szilard Mitra, Lehel Solymosy / Sergiu Hanca, Gicu Grozav, Vlad Olteanu, Denis Ciobotariu

joi, 1 noiembrie, ora 21:45
Dunărea Călăraşi - FCSB  2-1
Alin Şeroni 47', Alin Dobrosavevici 80' / Cristian Dumitru 82'

VEZI desfăşurarea meciurilor de joi

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.