Burleanu vs. Lupescu, episodul 6! E dedicat "prietenilor pe care i-a îmbogăţit din banii FRF". Pentru ce ar fi achitat "Kaiserul" un milion de euro

21 mar 2018 4285 afişări Fotbal Intern
Burleanu vs. Lupescu, episodul 6! E dedicat "prietenilor pe care i-a îmbogăţit din banii FRF". Pentru ce ar fi achitat "Kaiserul" un milion de euro
 
Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a continuat seria dezvăluirilor la adresa lui Ionuţ Lupescu, cei doi fiind în luptă directă pentru postul de conducător al Federaţiei Române de Fotbal. Alegerile vor fi la data de 18 aprilie.
 
După episoadele în care se "sifonau" banii federaţiei, se cumpărau ceasuri de lux sau se luau comisioane, acum Răzvan Burleanu s-a focusat pe firma SEG, una "prietenă' a lui Ionuţ Lupescu.
 
 
Justificarea de acum: "Singurul motiv pentru care FRF a fost de acord să aibă un contract de prestări servicii cu SEG după 2014 a fost pentru că a reprezentat unica modalitate prin care Federaţia putea recupera datoria istorică a SEG, de aproape 1 milion de euro".
 
 
"Prietenul lui Lupescu ne confirmă că SEG devenise furnizorul universal al FRF (totuşi, cum de furniza servicii de telefonie şi internet?), admite organizarea unui singur eveniment, FRF – 100 de ani, care a costat aproape 300.000 de euro şi uită că izolarea fonică furnizată FRF are loc cu un an şi jumătate înaintea evenimentului.
 
Din 2015, de la finele contractului cu SEG, adică de la zero pentru că FRF avea zero sponsori şi parteneri în 2014, echipa FRF a generat fără intermediari şi comisioane de intermediere venituri anuale din sponsorizare, publicitate şi drepturi tv cu 89% mai mari faţă de performanţele Federaţiei Române de Comisioane", se arată pe siteul lui Răzvan Burleanu.
 

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.