Borcea şi Giovanni Becali, din nou în faţa judecătorilor! Geanina Terceanu a mărturisit cum a primit o "atenţie": "Am crezut că sunt pentru că ne-am plăcut reciproc"

21 nov 2017 16920 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
Borcea şi Giovanni Becali, din nou în faţa judecătorilor! Geanina Terceanu a mărturisit cum a primit o "atenţie": "Am crezut că sunt pentru că ne-am plăcut reciproc"

ÎCCJ a judecat, marţi, un nou termen din dosarul în care fosta judecătoare Geanina Terceanu e acuzată de luare de mită din partea lui Cristi Borcea şi a fraţilor Becali în schimbul unui verdict favorabil. Terceanu a povestit cum a primit un plic cu bani din partea lui Borcea.

Geanina Terceanu a fost condamnată în urmă cu un an, în noiembrie 2016, la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru că a luat mită în valoare de 195.000 de euro de la fraţii Becali şi Cristi Borcea. Prezentă în faţa magistraţilor, aceasta a oferit o declaraţie în care detaliază cum a primit un plic cu bani.

"Am fost dusă de avocatul George Iorgovan la o locuinţă, unde m-am întâlnit cu Borcea. Nu mai ştiu cât am stat, că nu m-am uitat la ceas. Domnul Borcea a vrut să discutăm despre dosar şi i-am zis că abia l-am primit şi i-am explicat că nu se pune problema să vorbim. A mai insistat, dar i-am explicat acelaşi lucru. După aceea am purtat o discuţie generală, ca doi oameni care doreau să umple timpul. Când eram pe picior de plecare, Borcea mi-a spus că mi-a lăsat ceva în geantă, dar nu am fost curioasă şi nu m-am uitat pe loc. Am deschis geanta acasă şi am văzut un plic cu 10.000 de euro. Iniţial am crezut că banii erau pentru că ne-am plăcut reciproc, dar a fost doar impresia mea", a spus, marţi, Geanina Terceanu în faţa instanţei, după cum notează Evenimentul Zilei.

Cristi Borcea, Victor şi Ioan Becali au fost toţi condamnaţi în Dosarul Transferurilor.  La şedinţa publică de marţi, 21 noiembrie, Geanina Terceanu a povestit cum a primit o "atenţie" din partea lui Borcea. În sala de judecată au fost Geanina Terceanu, Cristian Borcea şi Ioan Becali (eliberat în septembrie 2016). Victor Becali a făcut cerere de judecare în lipsă.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.