Calificare rușinoasă. Steaua merge în turul 3 după ce pierde acasă cu 3-2 în fața lui Trencin. Slovacii, aproape să dea lovitura în inferioritate numerică

Calificare rușinoasă. Steaua merge în turul 3 după ce pierde acasă cu 3-2 în fața lui Trencin. Slovacii, aproape să dea lovitura în inferioritate numerică
  • Publicat:
  • Actualizat:

Steaua – AS Trencin 2-3

Echipele de start:

  • Steaua: Cojocaru – Papp, Varela (Râpă), Tosca, Guilherme – Breeveld, Sulley – Popa, Stanciu (Hamroun), Chipciu – Tade
  • AS Trencin: Semrinec – Cogley, Ramon, Rundic, Madu – Lobotka, Koolwijk, Bero – Jairo, Wesley, van Kessel

23:28 Final de meci! Steaua pierde și obține o calificare rușinoasă după 2-3 acasă cu Trencin. În inferioritate numerică, slovacii au avut o prestație admirabilă și doar norocul a făcut ca românii să păstreze scorul. Urmează dubla cu Partizan, meciuri care dintr-o dată par mai dificile decât se așteptau fanii campioanei României.


23:21 Steaua joacă execrabil, iar slovacii sunt aproape să dea lovitura. În inferioritate numerică, Trencin a ratat șansa de a marca golul 4 după ce Bero nu a fost în stare să dea mingea pe lângă Cojocaru într-o fază de unu la unu.


23:15 GOL TRENCIN! Cu un om în minus, slovacii se distrează din nou cu apărarea Stelei. Jairo centrează de pe dreapta după ce îl distruge pe Râpă, iar Wesley înscrie nestingherit.


23:12 Schimbare la Steaua, ultima. Gregory Tade iese de pe teren după ce a reușit primul său gol pentru campioană. Pe teren intră Tahar, semn că Rădoi vrea să conserve rezultatu.


23:04 Eliminare pentru Rundic. AS Trencin va juca în ultimele 15 minute cu un jucător în plus după ce fundașul sârb al campioanei Slovaciei a fost eliminat. Rundic a primit al doilea galben pentru un fault dur asupra lui Râpă.


22:58 După al doilea gol marcat de Steaua meciul a scăzut în intensitate. Slovacii par dispuși să sacrifice orice și s-au avântat în atac, însă Steaua nu a putut să valorifice până acum culoarele formate.


20:50 GOOOOOL STEAUA! Hamroun obține un penalty pe care îl transformă, cu emoții, Gregory Tade. Este 2-2 și slovacii au o misiune imposibilă într-un moment în care se pare că elevii lui Rădoi s-au trezit din amorțeală.


20:48 GOOOOOOOOL STEAUA! Muniru înscrie cu un șut superb de la 25 de metri. Scoul devine 3-2 la general, însă orice gol al slovacilor acum poate fi catastrofic.


20:44 Chipciu ne arată că prestația din meciul cu Pandurii, atunci când a marcat de două ori, a fost excepția care confirmă regula: este complet ieșit din formă și nu ajută cu nimic echipa. 


20:36 A început partea a doua. Și a început la fel de prost pentru Steaua. Guilherme e depășit de Bero, mingea ajunge în careu, dar Cojocaru are noroc.


22:20 Concluziile primei reprize, Steaua – Trencin 0-2:

  • Paul Papp a făcut probabil cel mai prost meci al lui de când a venit la Steaua. A fost depășit constant pe dreapta, acolo de unde au venit ambele goluri
  • Steaua nu a contat ofensiv, construcția este zero, Breeveld și Muniru primesc bani degeaba în acest moment
  • Campioana nu a fost în stare să se apropie de poarta lui Trencin altfel decât cu mingi venite de pe benzi. Ieșirea prematură a lui Nicușor Stanciu a lăsat Steaua fără niciun jucător cu abilități de coordonator
  • Tade nu a existat pe teren în prima repriză. Atacantul francez nu este genul de jucător care să își „fabrice” ocaziile și asta s-a văzut

22:16 Suntem în minutul 44 și situație e în continuare gravă. Elevii lui Rădoi nu au nicio idee clară de joc, deși intrarea lui Hamroun parcă a mai dezmorțit jocul. Chiar și așa, defensiva este labilă.


22:07 Coșmarul continuă! Fernando Varela a fost lovit dur de Bero și este schimbat cu Râpă. Papp trece în centru, poate că așa își va reveni.


22:05 E gălăgie și la voi? Nu sunt ultrași, ci niște băieți care fac parte din delegația celor de la Trencin.


22:00 Papp nu are nicio legătură cu ce se întâmplă în acest meci. Fundașul dreapta e din nou în afara jocului și slovacii ratează de puțin golul trei. 


21:54 GOL TRENCIN! Steaua arată precum o echipă care nu are ce căuta în fazele superioare ale unor competiții europene. Apărarea visează din nou, Jairo îl umilește pe Papp, centrează și Bero marchează!


21:49 Schimbare la Steaua! Hamroun, eroul din meciul tur, intră pe teren în minutul 18 în locul lui Nicușor Stanciu, cel care a acuzat o accidentare.


21:45 GOL TRENCIN! Slovacii deschid scorul la capătul unei perioade de 5 minute în care au avut controlul jocului. Apărarea Stelei a fost complet ridiculizată de mai multe pase din prima ale slovacilor, iar Wesley a finalizat cu latul după ce a fost servit excelent în fața porții.


21:37 Dacă Steaua vrea să joace în grupele Ligii Campionilor cu un portar precum Valentin Cojocaru… ei bine, mult succes! Tânărul din poarta campioanei tocmai a comis o nouă gafă, în minutul 5, care putea aduce un gol pentru Trencin. 


21:32 A început meciul. Steaua trebuie să apere victoria cu 2-0 din tur, atunci când au marcat Nicușor Stanciu și Hamroun.


21:17 La Steaua se întâmplă foarte multe lucruri în această zi, nu toate neapărat bune. Într-o intervenție pe care a avut-o înainte de meci, la stadion, finanțatorul Becali a anunțat că: „Gabi Iancu va zbura cât de curând de la Steaua, dar asta doar dacă vor veni Alibec și De Amorim. Alibec mi-a cerut 100.000 de euro la semnătură și contract pe trei ani. Nu se poate așa ceva„, a spus acesta.


21:03 Viorel Păunescu a spus în urmă cu doar câteva minute că șansele ca Alibec și De Amorim să mai vină la Steaua sunt foarte mici: „Nu cred că au valoare pentru pretențiile pe care le au. Cer bani mulți„.


20:45 Gabi Iancu nu și-a făcut loc nici măcar pe banca de rezerve. Florin Marian are informații despre viitorul fotbalistului.


20:25 Steaua a anunțat echipa pe care o va folosi Mirel Rădoi cu Trencin. Antrenorul campioanei se bazează pe cel mai bun „11”, chiar dacă victoria din tur îi oferă o anumită lejeritatate

STEAUA: Cojocaru – Papp, Varela (cpt), Tosca, Guilherme – Breeveld, Sulley – Popa, Stanciu, Chipciu – Tade


20:20 Steaua nu s-a calificat încă în turul 3 preliminar, însă cei de la Partizan Belgrad o văd deja ca viitoare adversară. „Steaua este un nume mare, dar am înțeles că este în criză. Este o mare provocare, dar avem încredere în noi, altfel nu ne-am mai prezenta la meci. Vom arăta ce știm și vom pune Partizan în cea mai bună lumină„, a declarat Nemanja Petrovic, fundaș al sârbilor. 


20:10 Steliștii au ajuns la stadion și, potrivit spuselor colegului Florin Marian, nu dau impresia că sunt foarte consumați de miza jocului cu Trencin.


19:47 În mod surprinzător, vestea că pe Național Arena avem un gazon impecabil nu mai este o știre de presă. Din momentul în care administratorii stadionului au cumpărat sistemul de iluminat artificial iarba arată superb, așa cum se va prezenta și la meciul Steaua – Trencin.


19:30 Vreți să vedeți cum arată Național Arena în zi de meci atunci când se joacă fără public? Ne arată colegul Florin Marian, cel care o să fie prezent în această seară la Steaua – AS Trencin.


Campioana României va avea de apărat, miercuri seară de la ora 21:30, victoria cu 2-0 obținută în turul cu AS Trencin. Considerat de mulți drept cel mai dificil adversar pe care îl putea primi la tragerea la sorți pentru turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, AS Trencin a arătat bine în tur până la intrarea lui Hamroun. Algerianul a obținut o lovitură liberă din care a marcat Nicușor Stanciu, apoi a marcat golul final cu care pare să fi încheiat calculele calificării.

Echipe probabile: 

  • Steaua: Cojocaru – Papp, Varela, Toșca, Guilherme – Muniru, Tahar – Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu – Tade
  • AS Trencin: Semrinec – Cogley, Ramon, Rundic, Madu – Ibrahim, Lobotka, Bero- Guba, Jairo, van Kessel

Singura schimbare care produce efecte importante în jocul Stelei este cea dată de dispariția lui Gabi Tamaș din primul „11”. Spre deosebire de meciul tur de la Zilina, Mirel Rădoi va completa linia de fund cu Toșca în cuplu cu Varela, Papp și Guilherme în benzi. De asemenea, prestațiile modeste ale lui Breeveld l-ar putea ține pe bancă, antrenorul campioanei României pregătind o formulă de start în care Tahar va face cuplu cu Muniru. În rest, echipa va arăta exact ca în tur, cu Hamroun ținut pe bancă de evoluția entuziasmantă a lui Alexandru Chipciu din meciul cu Pandurii, dar și cu Tade titular în atac, singurul post pe care Steaua nu are alte variante puternice în momentul de față. Despre algerianul care a înscris 2 goluri în primele lui 2 meciuri la Steaua a vorbit și Massimo Pedrazzini: „Hamroun ne-a pus în dificultate. În ultimele două meciuri, a ciocnit la ușă și a spus: „Uitați-vă, sunt și eu aici! Am o formă foarte bună”. Dacă nu va începe jocul, poate intra pe parcurs„.


Hamroun a ajuns rapid unul dintre cei mai iubiți fotbaliști de la Steaua după două evoluții entuziasmante în primele două meciuri în tricoul Stelei. Chiar și așa, cel mai probabil este că algerianul va fi din nou rezervă în returul cu AS Trencin

VIDEO: Conferința de presă a campioanei. Cum „a ciocănit la ușă” Hamroun și i-a impresionat pe toți din staff-ul tehnic al Stelei


Steliștii se gândesc deja la dubla cu Partizan Belgrad

Chiar dacă la nivel declarativ toți jucătorii Stelei par concentrați pe returul cu Trencin, există și „scăpări”. Massimo Pedrazzini a vorbit azi pe larg despre Partizan Belgrad, campioana Serbiei, echipă pe care Steaua o poate întâlni în turul 3 preliminar. „Partizan este un adversar dificil și din perspectiva suporterilor. Acum zece ani am fost cu Steaua Roșie Belgrad acolo și ei se folosesc de absolut orice, inclusiv de atmosfera de acolo. Partizan este o echipă bună, dar și noi suntem Steaua. Cu siguranță nici ei nu sunt mulțumiți că ne vor întâlni. Dică s-a dus în Georgia să vadă meciul, dar evident că va merge să-i vadă și în campionat. Fotbalul din Serbia nu este sub fotbalul din România, au două echipe, Steaua Roșie și Partizan, și uneori mai apare și a treia. Bineînțeles că jucătorii sârbi sunt valoroși, dar fantezia jucătorilor români nu am văzut-o acolo„, a spus antrenorul Stelei.


Titularizat în tur la doar câteva ore după ce a semnat cu Steaua, francezul Gregory Tade a avut o evoluție care i-a mulțumit pe fanii campioanei. Atacantul adus de la CFR Cluj este anunțat ca titular și în returul cu Trencin


Slovacii spun că nu au renunțat la calificare

Tehnicianul Martin Sevela a declarat că Trencin are în continuare șanse de calificare în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. „Nu aș putea spune în procente ce șanse avem să ne calificăm, dar s-a jucat doar o primă parte. Șanse avem în continuare și credem în ele. Nu este o surpriză pentru mine lotul Stelei, este o echipă puternică și cu siguranță nu stă într-un fundaș”, a spus Sevela, în timp ce portarul Igor Semrinec crede că Trencin poate avea un avantaj din faptul că meciul se va juca fără spectatori: „Noi suntem obișnuiți să jucăm cu mai puțină lume în tribune. Vom vedea mâine dacă va fi un avantaj pentru noi. Dacă eram siguri că nu ne calificăm, nu mai veneam la București. Noi am venit să jucăm și să ne calificăm„.

Cristian Scutariu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul lor.
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…