"Am rămas şocat când vedeam asta. Nu e show, dar nu dă bine". O nouă reacţie venită în urma crizei de nervi făcute de Dan Petrescu + mesajul pentru Ilie Dumitrescu

18 iul 2019 6552 afişări Liga Campionilor
"Am rămas şocat când vedeam asta. Nu e show, dar nu dă bine". O nouă reacţie venită în urma crizei de nervi făcute de Dan Petrescu + mesajul pentru Ilie Dumitrescu

Dubla din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, dintre CFR Cluj şi Astana, a iscat o dezbatere între Ilie Dumitrescu şi Dan Petrescu. Cei doi şi-au transmis ironii la finalul returului de la Cluj, după ce analistul sportiv îl criticase pe Culio. Ciprian Panait a încercat să găsească o explicaţie, în direct la ProSport LIVE.

Campioana României a reuşit să întoarcă scorul din tur şi a învins Astana cu 3-1 la Cluj. Totuşi, Dan Petrescu a trăit la intensitate maximă meciul. În minutul 21, centralul a refuzat să dicteze un penalty la Deac, iar antrenorul clujenilor a făcut o criză de nervi şi a fost ţinut cu greu de Cristian Panin: "Şi eu am rămas şocat când vedeam că Panin îl ţinea şi el îi zicea: 'Lasă-mă în pace'. Şi eu am avut o reacţie de asta şi mi-a fost jenă, după ce m-am văzut. După m-am controlat. Eu cred că nu e show, el trăieşte aşa. Face parte din temepramentul lui şi îşi şi permite să facă asta. La nivelul la care e, nu dă foarte bine, dar a câştigat mult şi e un antrenor cu carte de vizită", a declarat Ciprian Panait, la ProSport LIVE. 

De asemenea, Ciprian Panait le-a transmis un mesaj şi foştilor fotbalişti care acum sunt analişti sportivi, cu referire la observaţiile făcute de Ilie Dumitrescu: "Eu l-am cunoscut pe Ilie Dumitrescu atunci când antrena la Bacău şi după a mai antrenat în Grecia. Unul e antrenor, iar celălat e analist sportiv. Eu aş spune că... Chiar dacă cei sunt analişti au jucat fotbal, ar trebui să îi trateze cu mai mult respect pe cei care sunt în teren. Nimeni nu-l poate contesta Ilie Dumitrescu, nimeni nu poate contesta arbitrajul analizat de Ion Crăciunescu. Cei care acum sunt în iarbă ar trebui să fie respectaţi mai mult", a adăugat antrenorul lui Al-Batin, echipă din Arabia Saudită. 

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.