Un fotbalist din Ligue 1 şi-a bătut cu bestialitate soţia şi a fost arestat! "Goală, plină de sânge, plângând în mijlocul aparatamentului". De la ce a pornit totul

28 oct 2017 33485 afişări Campionate Externe
Un fotbalist din Ligue 1 şi-a bătut cu bestialitate soţia şi a fost arestat! "Goală, plină de sânge, plângând în mijlocul aparatamentului". De la ce a pornit totul

Nicolas Douchez, fost portar la PSG printre altele, a fost arestat după ce poliţia i-a găsit partenere plângând şi sângerând în apartamentul celor doi. Ofiţerii de poliţie au ajuns la locuinţa fotbalistului în jurul în orei 5:30 dimineaţa şi l-au găsit pe Douchez "mirosind puternic a alcool", scrie The Sun.

Poliţia fost chemată de către o femeie de 28 de ani, care a şi lăsat poliţiştii să intre în casă. Portarul francez a fost reţinut de poliţie şi dus la secţie pentru investigaţii. O sursă a mărturisit celor de la Le Parisien că "Dochez şi-a tăiat partenera, a luat-o de păr şi a lovit-o cu capul de perete şi podea".

Modul în care arăta apartamentul la sosirea poliţiei spune totul despre violenţa lui Nicolas Douchez, mai spune martorul ocular. "Oglindă spartă, sertare distruse, scaunul răsturnat şi vase sparte pe podea. Urme de sânge pe pereţi şi podea". Incidentul dintre cei doi ar început într-un restaurant şi ar fi continua în casă, alimentat de alcool şi gelozia fostului goalkeeper de la PSG.

Oficialii clubului RC Lens, la care Douchez a ajuns în 2016 de la PSG, a oferit un comunicat referitor la cele petrecute: "Am luat la cunoştinţă faptele scrise în presă referitoare la arestarea lui Nicolas Douchez. Clubul nu poate comenta evenimentele care, dacă sunt adevărate, ar fi avut loc într-un cadru privat", se arată în comunicatul francezilor.

Reprezentanţii fotbalistului nu au putut fi contactaţi pentru declaraţii.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.