Continuă drama lui Eboue: "Fotbalul e nedrept! Nu mai e vorba de talent, ci de bani. Aş juca şi în Pakistan"

5 feb 2018 4470 afişări Campionate Externe
Continuă drama lui Eboue: "Fotbalul e nedrept! Nu mai e vorba de talent, ci de bani. Aş juca şi în Pakistan"

A avut lumea la picioare, acum se află pe marginea prăpastiei. Emmanuel Eboué (34 de ani) a fost părăsit de soţie şi a rămas falit în urma divorţului. Ivorianul a acordat un interviu pentru Canal+, în care a detaliat drama prin care trece. Fundaşul lateral a spus în trecut că s-a gândit chiar la sinucidere după cele întâmplate, iar acum a spus că vrea doar să revină pe terenul de fotbal, indiferent de echipă. Eboué a declarat că ar juca şi în Pakistan dacă ar putea, fiind devastat atunci când îşi vede prietenii la televizor.

"În momentul divorţului mi-am dat seama că nu mai am niciun ban în bancă! Nu-mi venea să cred. Nici măcar o dată nu m-am gândit că omul cu care trăieşti, cu care ai făcut copii... Vezi asta doar în filme. Nu mă puteam gândi că mi se va întâmpla mie, am fost naiv. Nu am pe nimeni lângă mine! Mă simt părăsit. Mă simţeam bine cu copiii, cu familia, iar azi sunt complet singur.

Fotbalul este nedrept. Nu mai e vorba de talent, ci de bani, de business. Asta doare. Acasă nu deschid televizorul, fiindcă atunci când mă uit îi văd pe prietenii mei jucând. Mă bucur pentru ei, dar în adâncul meu plâng. Îmi doresc doar să revin în fotbal. M-aş duce să joc şi în Pakistan", a spus Eboué, pentru Canal+.

Conform CNN Turcia, “Împăratul” Terim a reacţionat imediat după ce a auzit în ce situaţie a ajuns ivorianul şi i-a propus postul de antrenor secund la grupa U14 a lui Galatasaray. "Aş fi foarte bucuros dacă Fatih Termin mi-ar oferi de muncă la Galatsaray. Este ca un tată pentru mine, îl iubesc enorm, aş face orice pentru el, pentru că îl iubesc mult", a declarat Eboue imediat după ce a fost informat de postul disponibil de la echipa Cim Bom Bom.

De-a lungul carierei sale, Eboue a evoluat la: JMG Abidjan, ASEC Mimosas, KSK Beveren, Arsenal, Galatasaray şi Sunderland.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.