VIDEO | Simona Halep s-a amuzat copios la filmările pentru reclama Vodafone. Imagini inedite din spatele camerelor

20 dec 2014 7176 afişări Tenis
VIDEO | Simona Halep s-a amuzat copios la filmările pentru reclama Vodafone. Imagini inedite din spatele camerelor

Reclama la o companie de telefonie mobilă în care apare Simona Halep a devenit deja celebră. Simona a fost invitată în apartamentul celor două bunici din reclamă, iar a treia tenismenă a lumii le-a impresionat pe Tanti Ana şi Marcela cu naturaleţea ei. În clipul de mai jos pot fi urmărite scene inedite din spatele camerelor de filmat, în care Simona se distrează pe cinste.

În povestea spusă de spotul publicitar al Vodafone, Tania Halep, mama jucătoarei de tenis, a aflat de ideea bunicilor de a găti şi s-a înscris în aplicaţia de pe Facebook "Bunici de duminică".

Filmările la clipul Vodafone au durat două zile şi au avut loc în apartamentul celor două bunici din Piaţa Progresul.

"Primul lucru pe care l-am observat la Simona a fost cât de natural s-a integrat în scenariul propus de noi. În timpul filmărilor, am fost încântaţi să descoperim şi o altă faţă a jucătoarei de tenis: pe lângă faptul că este o campioană şi un sportiv extraordinar, Simona este şi un om minunat, amuzant, spiritual şi creativ" , ne-a declarat Laura Barbu, director Brand & Marketing Comm, Consumer Business Unit la Vodafone România.

Surse din anturajul jucătoarei susţin că Simona Halep a semnat o colaborare cu Vodafone pe cel puţin doi ani, cu o valoare anuală de 300.000 de euro.

Stiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată Simonei Halep?

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.