Turneul Campionilor | Thiem trece de „rezerva” Carreno Busta, după un joc cu suișuri și coborâșuri. ‘Dinamitrov’, alături de Federer în semifinale! Bulgarul a fost „on fire” în fața lui Goffin: „Sunt zile în care tot ce atingi se transformă în aur”. Clasamentul grupei

Autor: Cezara Paraschiv Publicat: 16 Nov. 2017, 00:50 Actualizat: 16 Nov. 2017, 00:51 Tenis
 • Turneul Campionilor a continuat, miercuri, cu acțiunea din grupa „Pete Sampras”: Grigor Dimitrov  a rămas neînvins, în timp ce Dominic Thiem și David Goffin vor avea meci direct pentru accederea pe tabloul de 4, vineri.
 • Grigor Dimitrov (6 ATP) s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor după victoria cu 6-0, 6-2 în fața lui David Goffin (8 ATP). Bulgarul, aflat la prima prezență la ATP FInals, i se alătură pe tabloul de 4 lui Roger Federer, calificat pentru a 14-a oară în semifinale, din 15 participări la cel mai exclusivist turneu din tenisul masculin.
 • Dominic Thiem (4 ATP) l-a învins cu emoții, 6-3, 3-6, 6-4, pe ibericul Pablo Carreno Busta, intrat în competiție din postura de rezervă în locul liderului mondial, Rafael Nadal. Austriacul tocmai a recunoscut, oficial, relația cu franțuzoaica Kristina Mladenovic.

00:25 Clasamentul grupei „Pete Sampras”, după primele patru meciuri:


00:18 GAME, SET, MECI Dominic Thiem. Austriacul pune punct meciului după două ore și 6 minute de joc, scor 6-3, 3-6, 6-4, cu un as. Austriacul a avut o evoluție oscilantă, însă rămâne în cărți pentru accederea în semifinale.


00:14 BREAK, THIEM! Austriacul va servi pentru victorie, la 5-4 în decisiv, după două ore și 2 minute de joc.


00:10 Thiem replică printr-un game fulger pe serviciu – câștigă patru puncte din patru, duce scorul la 4-4. Iar profilul serviciului arată bine – 11 ași, doar 4 puncte cedate pe prima minge. Doar frecvența primului serviciu este departe de ideal – la 52%


00:07 Carreno Busta trece la conducerea decisivului: a salvat, mizând pe cartea atacului, patru mingi de break, a ales consecutiv să joace serviciu-voleu și, după zece minute de luptă răsuflă ușurat, pentru că și-a apărat lansarea. Conduce, 4-3, în decisiv.


23:58 Carreno Busta revine, recuperează break-ul. Thiem face dublă greșeală, iar spaniolul prinde aripi. 3-3.


23:50 Moment dificil depășit de Pablo Carreno Busta. Ibericul atacă pentru a salva minge de dublu break și, după a doua egalitate, închide game-ul, păstrând diferența la un singur break față de Thiem.


23:35 Și Thiem confirmă break-ul: se duce la 2-0 în decisiv, atacând fileul și biciund cu dreapta garda adversă.


23:32 Iată dreapta lui Thiem, în acțiune! Austriacul s-a trezit, iar semnalul a fost o dublă greșeală a ibericului de pe poziția a 10-a ATP, Dominic ia break în deschiderea decisivului și va servi la 1-0 pe tabelă.


23:26 DECISIV! Thiem cel risipitor mai cedează un break, iar Carreno Busta câștigă setul doi cu 6-3, un scor în oglindă față de primul set. În această manșă, Thiem a greșit neforțat de 14 ori.


23:23 Carreno Busta mai are nevoie de un singur game pentru a trimite partida în decisiv. Și-a apărat serviciul și are 5-3 pe tabelă.


23:05 Thiem nu se regrupează, ratează două mingi de re-break, iar Carreno Busta se detașează pe tabelă. 3-1.


22:57 Break pentru Carreno Busta. Ibericul profită de relaxarea lui Thiem, care nu poate închide jocul de la 40-0. Cu cinci puncte consecutive, ibericul convertește prima oportunitate de break. L-a presat pe Thiem, iar austriacul a greșit. Spaniolul va servi la 2-1.


22.52 Pablo Carreno Busta salvează minge de break în cel mai lung game de până acum al meciului și egalează scoul în debut de set doi, 1-1.


22:43 SET Dominic Thiem, 6-3. Austriacul câștigă primul set în 31 de minute, cu un al doilea break în fața lui Carreno Busta. Din nou, ibericul a greșit neforțat și a cedat al doilea break.


22:35 Thiem nu a pierdut niciun punct început cu primul serviciu. Va servi din nou, la 4-3.


22:30 BREAK THIEM.  Dominic profită de o eroare ușoară a lui Carreno Busta și își trece în cont primul break al meciului. Servește la 3-2.


22:21 Servicii apărate. În cazul lui Pablo Carreno Busta putem vorbi despre lipsă de trac și despre agresivitate la debut. În cazul lui Thiem – de siguranță și determinare, într-un prim game alb câștigat pe serviciu. 2-1 pe tabelă pentru iberic.

Austriacul tocmai a confirmat că a început o relație cu franțuzoaica Kristina Mladenovic. „Este destul de evident, nu?”. Kiki este în loja sa.


22:11 Scenariile de calificare pentru „rezerva” Carreno Busta: victorie cu Thiem și Dimitrov, cumulată cu victorie din partea lui Thiem în ultimul meci, cu David Goffin. Ibericul deschide meciul la serviciu.


22:05 Este ora debutului pentru Pablo Carreno Busta și ora speranțelor pentru Dominic Thiem.


17:28 GRIGOR DIMITROV se califică în SEMIFINALE! Încheie cu break și un forehand superb, câștigător, partida cu David Goffin, scor 6-0, 6-2 și i se alătură lui Roger Federer pe tabloul de patru. „Sunt zile în care orice atingi se transformă în aur. A fost una dintre acele zile. Pentru astfel de zile muncesc. Este fantastic când prinzi astfel de zile în momente atât de importante. Este o zi foarte specială pentru mine„, a spus Dimitrov la final de partidă.


17:20 Dimitrov își apără fără emoții lansarea, la zero, după ce la precendenta tură de serviciu a luptat timp de 9 minute. Un game până la semifinale pentru bulgar, aflat la prima prezență la Turneul Campionilor.


17:05 Dimitrov primește avertisment pentru ‘coaching’ la 0-30. Arbitrul de linie întrerupe jocul, după primele două puncte pe serviciul bulgarului, ambele câștigate de Goffin, pentru a-l informa pe central. Arbitrul argumentează că Dani Valldervu i-a transmis clar lui Grisha să folosească forehandul. Bulgarul zâmbește și revine în game, lovind cu… reverul! Ajunge la minge de game, însă Goffin găsește culoarul liber lăsat neglijent de bulgar la un atac prea puțin calculat și game-ul ajunge la egalitate. Goffin continuă să se agațe de joc, chiar dacă forehandul său a ratat ținta de 12 ori, în timp ce al lui Dimitrov a dat 12 winners. După patru egalități, Dimitrov reușește să închidă jocul și să ducă scorul la 4-1 în manșa a doua.

La un duel atât de dezechilibrat, e loc de glume: „e amuzant faptul că Dimitrov nu a auzit indicația antrenorului, așa că arbitrul de scaun i-a dat o mână de ajutor și i-a spus exact despre ce era vorba


17:02 O2 Arena erupe: Goffin a câștigat game-ul de onoare: l-a surprins pe Dimitrov cu serviciu la teu, a atacat la plasă și evită un „dublu bagel” care nu s-a mai văzut la Turneul Campionilor, de la semifinala ‘ucisă’ de Federer cu 6-0, 6-0 în fața lui Gaston Gaudio, în 2005.


16:57 „Grisha” alungă grijile: a salvat o minge de break și duce scorul game-urilor la 9-0 în fața lui Goffin.


16:50 David Goffin este KO: a câștigat un singur punct pe serviciul doi, din 14, face dublă greșeală la minge de break în start de set doi și se vede condus cu 6-0, 2-0 de Dimitrov.


16:45 Dimitrov alunecă în primul punct al setului doi, încercând să ajungă la un forehand. Este în picioare într-o clipită și continuă marșul. 1-0.


16:41. Set perfect pentru Dimitrov – 6-0. În 28 de minute, bulgarul nu i-a dat nicio șansă lui David Goffin. Belgianul a greșit mult neforțat.


16:37 Dimitrov pune pe tabelă al cincilea game consecutiv. Are 5-0, în ciuda unui procentaj la primul serviciu de doar 36%. 


16:34 Dublu break și 4-0! Grigor Dimitrov pare că a tranșat deja primul set: își adjudecă un game maraton, cu 16 puncte, în care l-a surprins cu scurtă pe Goffin, un pic lent, un pic lipsit de inspirație și un pic obosit. Grisha a avut nevoie de patru mingi de break pentru a câștiga game-ul de 4-0 și o doză de îngăduință la ultimul raliu din partea fileului.


16:21 BREAK și spectacol ‘by Dimitrov’. Bulgarul câștigă primele trei puncte pe retur și convertește a doua oportunitate de break cu o acoperire bună a fileului. 2-0 în fața lui Goffin, care, la fel ca în partida cu Rafael Nadal, are genunchiul stâng susținut de tapping.


16:15 Dimitrov începe partida la serviciu. O face cu siguranță, și pe prima și pe a doua minge de serviciu. 1-0


16:05 În semifinale! Ziua a patra de la Turneul Campionilor a debutat cu partida de dublu care le-a asigurat prezența în semifinale liderilor mondiali, Mercelo Melo și Lucasz Kubot. Principalii favoriți de la Londra i-au învins pe frații Bryan, 6-4 6-3


Cinci dintre cele șase partide jucate deja la ediția 2017 a Turneului Campionilor au avut nevoie de un set decisiv pentru a stabili învingătorul.

GD contra DG

Doi jucători, aflați la cea mai bună clasare a carierei, ajunși la meciul direct după victorii în care stăpânirea de sine și forța mentală au fost aprig testate. Dimitrov are un plus la nivelul de joc arătat și poate și la impresia artistică.

 

David Goffin

Grigor Dimitrov

Data nașterii

7 decembrie 1990 (26 ani)

16 mai 1991 (26 ani)

Locul nașterii

Rocourt, Belgia

Haskovo, Bulgaria

Înălțime

1,80 m

1,91 m

Cea mai bună clasare

8 ATP (6 noiembrie 2017)

6 ATP (6 noiembrie 2017)

Titluri de Mare Șlem

0

0

Victorii / înfrângeri pe 2017

55 – 22

45 – 19

Palmares vs Top 8 în 2017

4 victorii, 4 înfrângeri. Goffin a strălucit la Australian Open, unde, în optimi l-a învins pe Thiem (8 ATP). Pe zgură, Goffin a jucat de două ori meciuri consecutive cu jucători de Top 8: la Monte Carlo a reușit victoria sezonului în fața lui Djokovic (2 ATP), apoi a fost învins de Nadal (7 ATP). Apoi, l-a învins pe Raonic (6 ATP) la Madrid și din nou a pierdut meciul imediat următor la Nadal (5 ATP). Cilic (8 ATP) – la Roma, apoi Federer (2 ATP) – la Basel l-au învins pe Goffin. A reușit victoria carierei în primul meci din grupă – prima în fața #1 la zi, Rafael Nadal.

4 victorii, 3 înfrângeri. Dimitrov a început perfect anul, legând trei victorii în fața sportivilor de Top 8 în drumul spre trofeul de la Brisbane: i-a învins, pe rând, pe Thiem (8 ATP), Raonic (3 ATP) și Nishikori (5 ATP). Bulgarul s-a mai întâlnit de trei ori cu Nadal și a pierdut de fiecare dată, însă doar la Shanghai și Beijing ibericul era în Top 8 (pe prima poziție chiar), nu și la Australian Open. Federer l-a învins și el pe Dimitrov, la Wimbledon, atunci când se afla pe poziția a 5-a. A debutat la Turneul Campionilor cu victorie împotriva lui Dominic Thiem (4 ATP)

Participări la Turneul Campionilor

prima prezență din postura de „titular”. În 2016 a intrat pentru un meci în grupe în locul accidentatului Monfils

debutant la ATP Finals

Este un duel care se poartă pentru a treia oară în 2017 în condiții similare – indoor, pe hard, iar din acest punct de vedere, scorul pleacă de la egalitate, victoriile fiind împărțite. Ultimul meci direct a avut nevoie de set decisiv și i-a revenit belgianului – o premieră pentru David. Pe hârtie, balanța înclină net în favoarea lui Dimitrov, cel care conduce cu 3-1 în meciurile directe de nivel ATP și mai are alte trei victorii din trei meciuri la nivel Challenger, Futures și calificări.

Grigor Dimitrov, reperele carierei

 • Este primul jucător din Bulgaria care și-a trecut în CV un titlu ATP, iar momentan are șapte trofee
 • Pe 8 septembrie 2008 era cel mai bun junior al lumii (numărul unu), din postura de deținător al trofeelor de la Wimbledon și US Open
 • Este cel mai de succes jucător de tenis al Bulgariei – primul reprezentant al acestei țări care depășește un milion de dolari bani câștigați din tenis (între timp a depășit 10 milioane), primul bulgar în Top 10, primul bulgar care a trecut de faza turului trei la un Grand Slam – două semifinale la activ.

„David are un final de an excelent, a adunat multă încredere. Prezența mea aici este ceva uriaș nu numai pentru mine, ci și pentru țara mea. Am demonstrat că se pot rupe bariere”,
Grigor Dimitrov

David Goffin, reperele carierei

 • este primul jucător din Belgia intrat în Top 10 ATP
 • este cel mai „ușor” jucător calificat la Turneul Campionilor în ultimii 9 ani, dar și primul sportiv de sub 80 de kg din top 10 de la Gilles Simon încoace
 • este primul „Lucky Loser” de la Dick Norman în 1995, la Wimbledon, care s-a calificat în optimile de finală ale unui turneu de Mare Șlem. A fost vorba despre debutul lui Goffin la Roland Garros, cu victorii pe main draw la Stepanek, Clement și Kubot și un „final” cu set smuls lui Federer. Coincidența face ca Norman, precedentul „lucky loser” ajuns atât de departe la un Grand Slam, să fi fost tot belgian.

„Trebuie să continui să joc așa cum am făcut-o, să îmi urmez tactica și să fiu concentrat. Am simțit mingea foarte bine în partida contra lui Nadal. Dar fiecare meci aici este dificil. Faptul că ai câștigat primul meci nu te pune la adăpost pentru următoarele. Trebuie să dai restart ca de fiecare dată și să te pregătești pentru o nouă bătălie dură”,
David Goffin

Dominic Thiem vs Pablo Carreno Busta

Nu este duelul spaniolo-austriac așteptat de toată lumea, dar este meciul care încheie ziua de concurs. Pentru Carreno-Busta, misiunea este una extrem de dificilă, având în vedere faptul că a pierdut 6 din ultimele 7 partide disputate. Totuși, Pablo – al patrulea jucător care va disputa meciuri la Turneul Campionilor din postura de rezervă din 2009 încoace, de când ATP Finals s-au mutat la Londra – are șanse matematice clare de a se califica în semifinale. Janko Tipsarevic, în 2011, este singura „rezervă” care a reușit să câștige un meci la Turneul Campionilor (în fața lui Novak Djokovic). „Tipsy” a fost de altfel și singurul ‘înlocuitor’ care a jucat două meciuri – așa cum o va face și Carreno Busta, cu Thiem și Goffin. Tipsarevic l-a învins pe Djokovic, însă a pierdut la Berdych. În 2014, David Ferrer a intrat ca rezervă și a fost înnvins de Nishikori, iar în 2016 David Goffin a fost învins de Djokovic.

 

Dominic Thiem

Pablo Carreno Busta

Data nașterii

3 septembrie 1993 (24 ani)

12 iulie 1991 (26 ani)

Locul nașterii

Wiener Neustadt, Austria

Gijon, Spania

Înălțime

1,85 m 

1,88 m

Cea mai bună clasare

4 ATP (6 noiembrie 2017)

10 ATP (11 septembrie 2017)

Titluri de Mare Șlem

0

0

Victorii / înfrângeri pe 2017

48 – 25

36 – 24

Palmares vs Top 8 în 2017

3 victorii, 5 înfrângeri. Thiem nu a mai întâlnit jucători de Top 8 de la Roland Garros – acolo unde a reușit „șocul turneului” – victorie la Novak Djokovic. Dominic a arătat în 2017 că o victorie în fața unui jucător din „Big 4” îl sleiește de puteri – scenariul de la Roland Garros (victorie la Djokovic, înfrângere imediat după la Nadal, cu 0-6 în setul 3) a fost o repetiție a celui de la Roma și de la Barcelona. La Foro Italico, Thiem i-a administrat lui Nadal (4 ATP) singura înfrângere pe zgură pe 2017, apoi nu a câștigat decât un singur game în fața lui Djokovic (2 ATP). La Barcelona, Thiem l-a învins pe Murray (1 ATP), dar a pierdut imediat la Nadal (5 ATP). Ibericul l-a mai învins o dată pe Thiem, în finala de la Madrid. Pe hard, Thiem a întâlnit o singură dată un sportiv din Top 8 și a pierdut în fața lui Wawrinka (3 ATP) – la Indian Wells.

1 victorii, 4 înfrângeri. Spaniolul nu a  mai avut parte de un duel atât de tare de la Roland Garros, acolo unde de altfel a înregistrat și singura sa victorie pe 2017 în fața unui membru al Top 8. Carreno Busta a pierdut finala de la Rio de Janeiro în fața lui Thiem (8 ATP), apoi în semifinale la Indian Wells în fața lui Wawrinka (3 ATP). Pe zgură, a fost învins de Djokovic (2 ATP) – la Monte Carlo, apoi la Roland Garros l-a învins pe Milos Raonic (6 ATP) în optimi, înainte de a se înclina în fața lui Nadal (4 ATP), în sferturi.

 

Participări la Turneul Campionilor

a doua prezență la ATP Finals, are un singur meci câștigat în grupă, în 2016, la Monfils

debutant la ATP Finals, din postura de rezervă

Dominic Thiem a dominat până acum meciurile cu Pablo Carreno Busta: 4-0 este palmaresul direct la nivel ATP, cu 3 partide disputate pe zgură, suprafața celor mai bune rezultate pentru austriac. Pablo are o victorie, la Como – la nivel inferior.

Dominic Thiem, reperele carierei

 • Este al doilea cel mai de succes jucător de tenis al Austriei, după Thomas Muster (fost număr unu mondial, un adevărat specialist pe zgură)
 • Deși cele mai mari victorii ale lui Thiem au venit pe suprafața roșie, Dominic este un jucător complet, cu titluri pe trei suprafețe – zgură, hard (Acapulco 2016) și iarbă (Stuttgart 2016)
 • În 2011, a jucat finala juniorilor la Roland Garros. Cea mai bună clasare a sa în clasamentul juniorilor a fost poziția a 2-a. A pus capăt aventurii la juniorat cu trei turnee câștigate – inclusiv prestigiosul Orange Bowl.
 • Este al treilea jucător al Austriei intrat în Top 10 ATP, după Muster și Jurgen Melzer
 • Este doar al doilea jucător după Stan Wawrinka care i-a învins pe zgură pe toți cei din „Big 4”: Nadal, Federer, Djokovic, Murray

„Mai am două meciuri, două șanse. este stop-joc doar atunci când nu mai am șanse de calificare în semifinale, sau atunci când nu mai pot face calcule. Mă voi concentra pe ceea ce am de făcut, pe jocul meu, voi încerca să câștig acest meci, pentru a păstra șansele de calificare în semifinale”,
Dominic Thiem

Pablo Carreno Busta, reperele carierei:

 • A fost votat de colegii din circuit „Most Improved Player” în 2013, întrucât a avut un salt spectaculos în clasament de 650 de poziții – recuperând terenul pierdut ca urmare a unei operații suferite în iunie 2012, de hernie de disc, care l-a ținut pe bară timp de 7 luni.
 • La Roland Garros 2017 a obținut prima victorie a carierei în fața unui sportiv de Top 10 – are acum un bilanț de 17 înfrângeri în 18 meciuri.
 • Este primul jucător care a ajuns în semifinale la US Open după ce a învins patru tenismeni veniți din calificări – la ediția 2017.
 • A câștigat, în 2016, la Beijing, un titlu în proba de dublu alături de Rafael Nadal, jucătorul pe care îl înlocuiește acum la ATP Finals. Tot în 2016 a jucat și finala de dublu de la US Open, alături de Guillermo Garcia-Lopez.

„Am visat de multe ori să ajung la Turneul Campionilor. Este o oportunitate importantă pentru mine, voi încerca să dau tot ce pot. Nu am presiune, nu am nimic de pierdut. Voi încerca să mă bucur de acest moment, să învăț și, evident, voi încerca să câștig. Trebuie să fiu foarte agresiv, să îmi fac jocul și să servesc bine. El are un forehand excelent și un rever în lung de linie la fel de bun. Trebuie să fiu concentrat tot timpul, să rămân pozitiv și să lupt. De obicei rezervele intră pentru un meci la acest turneu. Eu am șansa de a juca două meciuri și am șanse de calificare în semifinale. Mă voi concentra pe meciul cu Thiem, știu că va fi foarte dificil”,
Pablo Carreno Busta

Autor: Cezara Paraschiv Publicat: 16 Nov. 2017, 00:50 Actualizat: 16 Nov. 2017, 00:51 Tenis
Pe aceeași temă
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor cu Daniela Crudu. Ce i-a făcut în dormitor
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor cu Daniela Crudu. Ce i-a făcut în dormitor
Directorul tehnic al lui Genk a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care Ianis Hagi a ales să plece la Glasgow Rangers
Directorul tehnic al lui Genk a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care Ianis Hagi a ales să plece la Glasgow Rangers
Imaginile groazei după cutremur, în Izmir, Turcia: Un ministru turc vorbeşte cu o persoană prinsă sub dărâmături/ Medicii aşteaptă victimele, aliniaţi în faţa spitalului
Imaginile groazei după cutremur, în Izmir, Turcia: Un ministru turc vorbeşte cu o persoană prinsă sub dărâmături/ ...
CIAO, TATARUSANU! Romanul poate fi out din poarta Milanului dupa numai doua meciuri! Anuntul facut de club
CIAO, TATARUSANU! Romanul poate fi out din poarta Milanului dupa numai doua meciuri! Anuntul facut de club
Dieta anti-COVID. Alimentele pentru imunitate care pot lupta cu infecția coronavirus
Dieta anti-COVID. Alimentele pentru imunitate care pot lupta cu infecția coronavirus
Bătrână bolnavă de COVID-19, legată de pat de asistente, plină de fecale. Atenție, VIDEO cutremurător
Bătrână bolnavă de COVID-19, legată de pat de asistente, plină de fecale. Atenție, VIDEO cutremurător
CTP, atacat de preoţi pentru criticarea Patriarhului Daniel: „Iadul şi-a trimis mesagerii pe pământ“
CTP, atacat de preoţi pentru criticarea Patriarhului Daniel: „Iadul şi-a trimis mesagerii pe pământ“
A apărut noul simptom Covid-19! Medicii, tot mai îngrijorați. Ce se întâmplă cu pacienții
A apărut noul simptom Covid-19! Medicii, tot mai îngrijorați. Ce se întâmplă cu pacienții
Sexul din spatele porţilor lagărului de la AUSCHWITZ era ”răsplata” naziştilor pentru deţinuţi. Existau, desigur, anumite condiţii care ilustrează CRUZIMEA ofiţerilor SS
Sexul din spatele porţilor lagărului de la AUSCHWITZ era ”răsplata” naziştilor pentru deţinuţi. Existau, desigur, ...
Un băiat vorbea online cu o adolescentă aflată la 8.000 km distanță. Peste un timp, părinții lui s-au trezit cu poliția la ușă
Un băiat vorbea online cu o adolescentă aflată la 8.000 km distanță. Peste un timp, părinții lui s-au trezit cu poliția ...
Haos la granița României! Poliția a intervenit imediat. Ce au descoperit oamenii legii
Haos la granița României! Poliția a intervenit imediat. Ce au descoperit oamenii legii
BOMBĂ! Ce a făcut fiul lui Ilie Dumitrescu în fața Poliției după ce a fost prins drogat! Este uluitor ce s-a întâmplat acum
BOMBĂ! Ce a făcut fiul lui Ilie Dumitrescu în fața Poliției după ce a fost prins drogat! Este uluitor ce s-a întâmplat ...
"Ploaie cu bani" de la Guvern. Se anunţă creşteri pentru veniturile acestor categorii de persoane
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți o cred
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți o cred
VIDEO - Doi hoți nu au reușit să fure o Tesla. Proprietara mașinii i-a umilit de la distanță cu o aplicație instalată pe telefon
VIDEO - Doi hoți nu au reușit să fure o Tesla. Proprietara mașinii i-a umilit de la distanță cu o aplicație instalată ...
Și-a luat fetița în brațe și a simțit un miros familiar. A dus-o urgent la spital, iar bănuiala s-a confirmat...
Și-a luat fetița în brațe și a simțit un miros familiar. A dus-o urgent la spital, iar bănuiala s-a confirmat...
Emmanuel Macron condamnă dur
Emmanuel Macron condamnă dur "atacul terorist" din Nisa: "A fost atacată întreaga Franţă/ "Nu vom ceda"
A rupt audiența cu sânii ei uriași! Dar s-o vezi când se întoarce cu spatele...
A rupt audiența cu sânii ei uriași! Dar s-o vezi când se întoarce cu spatele...
De ce nu și-a declarat iubirea George Burcea pentru Viviana Sposub la ‘Ferma’
De ce nu și-a declarat iubirea George Burcea pentru Viviana Sposub la ‘Ferma’
ATENŢIE. Cum puteţi lua bani să vă faceţi o afacere
ATENŢIE. Cum puteţi lua bani să vă faceţi o afacere
Viața luxoasă pe care o ducea prințul Azim, fiul sultanului din Brunei! A murit la 38 de ani, iar motivele nu se cunosc
Viața luxoasă pe care o ducea prințul Azim, fiul sultanului din Brunei! A murit la 38 de ani, iar motivele nu se cunosc
Fanii Familiei Addams îl vor pe Johnny Depp în rolul lui Gomez în noua adaptare a filmului care se anunţă
Fanii Familiei Addams îl vor pe Johnny Depp în rolul lui Gomez în noua adaptare a filmului care se anunţă
Proiectul SF de la Sectorul 3 cu care se laudă primarul Negoiță. Cum va arăta Bulevardul Unirii?
Proiectul SF de la Sectorul 3 cu care se laudă primarul Negoiță. Cum va arăta Bulevardul Unirii?
IMAGINI EXCLUSIVE. Celebra asistentă TV, cu o rochiță prea scurtă, la spălătorie! Toți bărbații se uitau la formele ei
IMAGINI EXCLUSIVE. Celebra asistentă TV, cu o rochiță prea scurtă, la spălătorie! Toți bărbații se uitau la formele ei
FOTO. Carmen Grebenișan, topless. A pozat provocator în camera de hotel
FOTO. Carmen Grebenișan, topless. A pozat provocator în camera de hotel
Mirela Vaida, transformare de senzație. Vedeta arată precum Madonna: „În urmă cu 20 de ani…”
Mirela Vaida, transformare de senzație. Vedeta arată precum Madonna: „În urmă cu 20 de ani…”